13.05.2023 yumurta toplama yaptıracak olanlar

Merhaba kızlar bende cumartesi opu oldum şuan embriyo sürecimi takip ediyorum yarın transfer günüm belli olacak sizinle aynı süreçteyiz ama sanırım dondurup sonra transfer ettireceksiniz siz.

Merhaba kızlar bende cumartesi opu oldum şuan embriyo sürecimi takip ediyorum yarın transfer günüm belli olacak sizinle aynı süreçteyiz ama sanırım dondurup sonra transfer ettireceksiniz siz.
Adetten sonra denildi tam olarak da anlayamadım opudan sonraki ilk adet mi değil mi

Evet yeni döngünün sonra benim direk olacak mesela şuan döllenmiş durumda 5. Güne gitme durumuna bakacağız.
Merhaba benim de taze transfer yapılabileceği söylendi. Ama ben öğretmenim okulların kapanmasını bekleyeceğim. Bu adetim kesin geçecek. Sizin kaç yumurtanız toplanmıştı

Merhaba benim de taze transfer yapılabileceği söylendi. Ama ben öğretmenim okulların kapanmasını bekleyeceğim. Bu adetim kesin geçecek. Sizin kaç yumurtanız toplanmıştı
Bende öğretmenim beklemeyecegim okulumla görüştüm şimdi haber bekliyorum doktorumdan yarın ya da Perşembe gel diyecek rapor alıp 3 gün gitmeyeceğim. Sonrasında dönerim diye düşünüyorum işe ki evde beklemek daha zor ve yorucu. İlk tüp bebeğimdede taze transfer olmuştu 3. Gün
8 yumurta toplandı 6 si döllenmiş bekliyorum bugün haber gelecek.

Bana doktorum on gün rapor veririm dedi. Herkese Bi açıklama yapma meraklı soruları cvplama artık beni yoruyor. O yüzden bu süreci sessiz sedasız geçirdim. Onu da bilmesin kimse istedim. Ama evet beklemek zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…