- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi Withcrennn
-
Bana ara ara kramp giriyo. Kalkarken falan böyle içimde acı varAynen benimde leke leke. Adet kanaması gibi olması sıkıntıymıs artmaz inşallah
Evet ayağa kalkmak benim için de zor oluyor dik duramiyorum Bi süreBana ara ara kramp giriyo. Kalkarken falan böyle içimde acı varbirde henüz lavobaya cıkamadım
Yarına azalır umarııımEvet ayağa kalkmak benim için de zor oluyor dik duramiyorum Bi süre
UmarımYarına azalır umarııım
Bugün nasılsınızzUmarımbuarada bana kabızlık yaşanabilir diye duphaloc diye bir surupta verdiler. Belki ihtiyacınız olur diye paylaşmak istedim, gerekirse kullanilacakmis
Bugün çok daha iyiyim çok şükür. Ara ara ufak tefek sızılar giriyor. Siz nasılsınızBugün nasılsınızz
Buarada size dün yumurtalar hakkında hiç bilgi verildi mi ?Bugün nasılsınızz
Bende biraz daha iyiyim . Bugün aradılar 28 tanenin 23 ü olgunmus 6 tanesi döllenmiş. Takip edeceklermis sizi aradılar mıBuarada size dün yumurtalar hakkında hiç bilgi verildi mi ?
Hayır aramadilar bnde çok merak ediyorum. Pzt arar dediler ama en azından kaçı olgun bilseydimBende biraz daha iyiyim . Bugün aradılar 28 tanenin 23 ü olgunmus 6 tanesi döllenmiş. Takip edeceklermis sizi aradılar mı
Siz boyutlarını biliyor muydunuzHayır aramadilar bnde çok merak ediyorum. Pzt arar dediler ama en azından kaçı olgun bilseydim
19-20 mm diye söylemisti birkaçtanesini ama hepsini tek tek bilmiyorum. 23 tanede 6 taneside iyi mi bilmiyorumSiz boyutlarını biliyor muydunuz
Adetten sonra denildi tam olarak da anlayamadım opudan sonraki ilk adet mi değil miMerhaba kızlar bende cumartesi opu oldum şuan embriyo sürecimi takip ediyorum yarın transfer günüm belli olacak sizinle aynı süreçteyiz ama sanırım dondurup sonra transfer ettireceksiniz siz.
Evet yeni döngünün sonra benim direk olacak mesela şuan döllenmiş durumda 5. Güne gitme durumuna bakacağız.Adetten sonra denildi tam olarak da anlayamadım opudan sonraki ilk adet mi değil mi
Bende hiç bilmiyorum ki canım ilk kez yaşayacağım19-20 mm diye söylemisti birkaçtanesini ama hepsini tek tek bilmiyorum. 23 tanede 6 taneside iyi mi bilmiyorum
Merhaba benim de taze transfer yapılabileceği söylendi. Ama ben öğretmenim okulların kapanmasını bekleyeceğim. Bu adetim kesin geçecek. Sizin kaç yumurtanız toplanmıştıEvet yeni döngünün sonra benim direk olacak mesela şuan döllenmiş durumda 5. Güne gitme durumuna bakacağız.
Bende öğretmenim beklemeyecegim okulumla görüştüm şimdi haber bekliyorum doktorumdan yarın ya da Perşembe gel diyecek rapor alıp 3 gün gitmeyeceğim. Sonrasında dönerim diye düşünüyorum işe ki evde beklemek daha zor ve yorucu. İlk tüp bebeğimdede taze transfer olmuştu 3. GünMerhaba benim de taze transfer yapılabileceği söylendi. Ama ben öğretmenim okulların kapanmasını bekleyeceğim. Bu adetim kesin geçecek. Sizin kaç yumurtanız toplanmıştı
bakalım haber bekliyorum bugünEvet yeni döngünün sonra benim direk olacak mesela şuan döllenmiş durumda 5. Güne gitme durumuna bakacağız.
Bana doktorum on gün rapor veririm dedi. Herkese Bi açıklama yapma meraklı soruları cvplama artık beni yoruyor. O yüzden bu süreci sessiz sedasız geçirdim. Onu da bilmesin kimse istedim. Ama evet beklemek zor olacakBende öğretmenim beklemeyecegim okulumla görüştüm şimdi haber bekliyorum doktorumdan yarın ya da Perşembe gel diyecek rapor alıp 3 gün gitmeyeceğim. Sonrasında dönerim diye düşünüyorum işe ki evde beklemek daha zor ve yorucu. İlk tüp bebeğimdede taze transfer olmuştu 3. Gün
8 yumurta toplandı 6 si döllenmiş bekliyorum bugün haber gelecek.
Bana hala hiç haber gelmedibakalım haber bekliyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?