• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.05.2023 yumurta toplama yaptıracak olanlar

Bana doktorum on gün rapor veririm dedi. Herkese Bi açıklama yapma meraklı soruları cvplama artık beni yoruyor. O yüzden bu süreci sessiz sedasız geçirdim. Onu da bilmesin kimse istedim. Ama evet beklemek zor olacak
O açıdan bakınca evet insanların hadsiz soruları cabasi kendinizi nasil iyi hissederseniz öyle yapın en iyisi. Umarım çok güzel olur sonuç.

O açıdan bakınca evet insanların hadsiz soruları cabasi kendinizi nasil iyi hissederseniz öyle yapın en iyisi. Umarım çok güzel olur sonuç.
İnşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler gelsin. Aşırı stresliyim, bide Bn daha hiç haber alamadım sadece 8 yumurta toplandığını biliyorum

Bende döllenenler ne oldu merak ediyorum dün doktorum mesaj atmıştı sabah bugün atmadilar vaziyetleri ne acep 5. Güne gidermi gitmezmi yoksa yarın mi gelin derler.

Benım haziran ayı içerisindeki adetten sonra gitmem gerekiyormus. Uzun bir süre gibi geldi bana 🤷🏻‍♀️

Benım haziran ayı içerisindeki adetten sonra gitmem gerekiyormus. Uzun bir süre gibi geldi bana 🤷🏻‍♀️
Yok normal Haziran reglinden sonra ilaç verip rahmini hazırlayacak ben şuan toplamadan itibaren progestan hem fitil hem iğne estoderm prednol ne ararsan kullanıyorum 😀 daha transferden sonrası var bunun.

Yok normal Haziran reglinden sonra ilaç verip rahmini hazırlayacak ben şuan toplamadan itibaren progestan hem fitil hem iğne estoderm prednol ne ararsan kullanıyorum 😀 daha transferden sonrası var bunun.
Bu ilaçları rahim hazırlığında mı kullanıyorsunuz

Back