19 Nisan yumurta toplama (opu) yapılacak olanlar

:)) inşallah. Öyle imiş gerçekten. Tabii bunun tutunması var vs. Allah bize güç ve kolaylık versin.
Burda heyecanımızı paylaşırız. Gerçekten bu olayda insan başına gelmeyenle konuşmak istemiyor bu konuyu. Çok ilginç. Sadece bu durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum. En yakın arkadaşıma bile anlatmadım

Burda heyecanımızı paylaşırız. Gerçekten bu olayda insan başına gelmeyenle konuşmak istemiyor bu konuyu. Çok ilginç. Sadece bu durumu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum. En yakın arkadaşıma bile anlatmadım
Aynı fikirdeyim. Bu yoldan geçmeyen kimseye anlatamıyorum. Anlaması mümkün değil. En iyisini yapmışsın. Hatta yarından itibaren internet durumunu kapatmak istiyorum.

Canım selam, ben de bugün yaptırdım. Yeni geldim eve. Gayet güzel geçti 10 tane yumurta toplanmış bakalım kaç tanesi döllenecek, kaçıncı güne gelecek 😊 benim aslında daha da fazlaydı büyük foliküller ama narkozlu halimle doktorla eşimin muhabbetini pek yakalayamadım bazı foliküller boştu toplamadım gibi şeyler anlatıyordu :) 10 üzeri olunca 3-4 saat kadar istirahat verdi daha az toplanırsa da 1 saat sanırım istirahat süresi. Bulantı kusma vs olmadı narkozdan dolayı. Şuan hafif şişlik ve gaz var. Bir de ilk çıktığımda kasığım ağrıyordu adet ağrısı gibi parol verdiler zaten yarım saate o da geçti. Ağrı, acı yok. Hiç stres olma heyecan yapma gayet güzel geçiyor 😊
Merhaba tüp bebeğe başlama sebebiniz neydi yumurta sayınız çok fazla

Merhaba tüp bebeğe başlama sebebiniz neydi yumurta sayınız çok fazla
Merhaba, bir sneeye yakındır deniyoruz herhangi bir şekilde gebelik hiç gerçekleşmedi. Herşey normal aslında yeme içme şeklimiz bile değişti. Daha sağlıklı yapmaya çalışıyoruz. Velhasıl ikimiz de aynı işteyiz ve çalıştığımız iş kaynaklı maalesefki denk gelemiyoruz. İş arkadaşlarımız da deneyip tüp bebek tavsiye edince uzatmak istemedik. Çünkü ben çok stresliyim. Hem işi hem de bu bebek işini kafaya takmaya başladım. E eşim de ben de yoğun çalışıp denk gelemeyince de çünkü bazen 10 güne yakın birbirimizi hiç görmüyoruz bu şekilde devam edelim dedik

Açıkçası bize hiç sormadı nasıl istiyoruz diye benim durumuma göre doktor karar verdi biz de zaten boşluk olacak diye genetik de olsun istedik. Nasıl geçti yumurta toplaman, aklım sendeydi 🥹
Sağol canm her şey yolunda ama ben girmeden panik atak geçirdim. Narkoz almak istemiyorum biraz da bekleyelim falan dedim. Kendimi çok kötü hissettim hepsi beni sakinleştirdi biraz bekledikten sonra narkoz yaptı zaten sonra her şey bitmişti uyandığımda şimdi daha iyiyim

Sabah 8'de burada olun dediler.

Ben de bugün yaptırdım toplamda yarım saat kadar sürdü bir saat dinlendim hastanede ve eve geldim, çok çok az bir lekelenmem oldu şişkinlik ve adet ağrısına benzer ağrım var sadece ağrı kesici almadım bile. Korkulacak endişe edilecek hiç bir şey yok. Umarım rabbim isteyen herkese kolaylıkla göz aydınlığını, yavrusunu verir, şimdiden geçmiş olsun🌸
Sizin transfer günü belli mi

Back
X