- 16 Kasım 2020
- 368
- 143
- 53
- 36
- Konu Sahibi Fundaacayan
Aynn bana da öyle dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım pozitifi alırsın inşallahKizlar ben transver oldum bugün
Sağol canm 5. gün embriyosu. Doktor 12. gün test yaptırmami söylediHayırlı olsun canım pozitifi alırsın inşallahkaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zaman
Pozitifi alırsın inşallahSağol canm 5. gün embriyosu. Doktor 12. gün test yaptırmami söyledi
Sen de mi cumartesi opu oldun? Peki kalitesiyle ilgili bı şey ded miPozitifi alırsın inşallahbenim de bugün 2. Günüm 3. Gün embriyosu transfer oldum
![]()
Umarım birlikte sevincimizi paylaşırız canmPozitifi alırsın inşallahbenim de bugün 2. Günüm 3. Gün embriyosu transfer oldum
![]()
Benim dondurulmuş transferdi canım ben martta opu oldum, kalitesini bilmiyorum da istediğimiz gibi dedi doktor harfli kalitelerden bişey demedi banaSen de mi cumartesi opu oldun? Peki kalitesiyle ilgili bı şey ded mi
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun umarım embriyo sıkı sıkı tutunur. sanırım siz de izmirdeymişsiniz. Nerde tedavi görüyorsunuz? Ben de yarın transfer olacağım.. cidden bu başka bir heyecanmışKizlar ben transver oldum bugün
Merhaba teşekkür ederim. Su gibi geçsin transferimiz. Ben bahçecide gördüm tedaviyiMerhaba öncelikle hayırlısı olsun umarım embriyo sıkı sıkı tutunur. sanırım siz de izmirdeymişsiniz. Nerde tedavi görüyorsunuz? Ben de yarın transfer olacağım.. cidden bu başka bir heyecanmış
Bütün tedavi gören kadınlara tek tek sarılmak istiyorum. Bizi bizden başkası anlayamazMerhaba öncelikle hayırlısı olsun umarım embriyo sıkı sıkı tutunur. sanırım siz de izmirdeymişsiniz. Nerde tedavi görüyorsunuz? Ben de yarın transfer olacağım.. cidden bu başka bir heyecanmış
Ben de bugün transferliler grubuna girdim. Acaba transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Sizde de kortizon var mıBütün tedavi gören kadınlara tek tek sarılmak istiyorum. Bizi bizden başkası anlayamaz
Güzel sonuçlar aliriz inşallah. Ben de dün oldum. 2igne var biri kan sulandıcı biri hormon.Sabah akşam içtigim başka hormon var, fitil var, bir de kan sulandıcı ilacBen de bugün transferliler grubuna girdim. Acaba transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Sizde de kortizon var mı
Hayırlı olsun canm ben de bahçecide dün transfer oldumMerhaba kızlar bende İzmir bahçecide 22 nisanda yumurta toplamaya girdim. 10 yumurtam toplandı.biri hiç işleme alinmamis.9 taneden 8 i dollenmis. Bugün 3.gun. Aradılar. 8 taneden birtanesi i dondurmuslar bugün. 7 taneyle devam ediyorum şimdilik. Pazar günü 5.gun o zaman Arıcak lar. Rahim dinlendirme önerdi doktor. Regl olunca tekrar gidicem bakalim
Canm ben medikaldeyken funda hanimla görüşmüştüm. Ama tedaviye başlamamiştim uzun bir süre ara verdim. Bahçeci açılınca Funda hanım da oraya giidnce ben de orda tedaviye başladım. Yani hem doktordan hem hastaneden dolayı tercih ettim. Fiyatlara gelince ilk muayene ücreti 4500tl. Tedavi 93bin. Ama ilaçlar da baya pahalı. Tedaviye 9nisanda basladim ilaçlar şimdiye kadar 50bini buldu. Bir de embriyo dondurma, rahim dinlendirme hepsinin fiyatı ayriSelamlar,
Arkadaşlar bu başlığa uygun değil belki ama son mesajlarda İzmir’deki Bahçeci’yi yazanlar olduğu için merak ettim. Medipol’deki Funda Hanım, Bahçeci’de sanırım. Doktordan dolayı mı yoksa “Bahçeci” olduğu için mi tercih ettiniz? Bir de fiyatlar nasıl? Karşılaştırma imkanı olan varsa iki hastaneyi karşılaştırabilir mi?
Bu arada ben de bu tarihlerde opu’ya girdim ama maalesef yumurta elde edilmedi.