- Konu Sahibi Withcrennn
-
O açıdan bakınca evet insanların hadsiz soruları cabasi kendinizi nasil iyi hissederseniz öyle yapın en iyisi. Umarım çok güzel olur sonuç.Bana doktorum on gün rapor veririm dedi. Herkese Bi açıklama yapma meraklı soruları cvplama artık beni yoruyor. O yüzden bu süreci sessiz sedasız geçirdim. Onu da bilmesin kimse istedim. Ama evet beklemek zor olacak
İnşallah gelir haber bugün beklemekte ayrı geriyor benibakalım haber bekliyorum bugün
İnşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler gelsin. Aşırı stresliyim, bide Bn daha hiç haber alamadım sadece 8 yumurta toplandığını biliyorumO açıdan bakınca evet insanların hadsiz soruları cabasi kendinizi nasil iyi hissederseniz öyle yapın en iyisi. Umarım çok güzel olur sonuç.
Dün döllenme bilgisi geldi bana sizede gelmesi lazımdı.İnşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler gelsin. Aşırı stresliyim, bide Bn daha hiç haber alamadım sadece 8 yumurta toplandığını biliyorum
1 ile 3 arası aranıyormus sanırım ararlar mutlaka ya da siz arayın yavrucaklar ne oldu diyeBana hala hiç haber gelmedi
Yok normal Haziran reglinden sonra ilaç verip rahmini hazırlayacak ben şuan toplamadan itibaren progestan hem fitil hem iğne estoderm prednol ne ararsan kullanıyorumBenım haziran ayı içerisindeki adetten sonra gitmem gerekiyormus. Uzun bir süre gibi geldi bana
Bu ilaçları rahim hazırlığında mı kullanıyorsunuzYok normal Haziran reglinden sonra ilaç verip rahmini hazırlayacak ben şuan toplamadan itibaren progestan hem fitil hem iğne estoderm prednol ne ararsan kullanıyorumdaha transferden sonrası var bunun.
HahahaO sırada hazırlık yapmadan hamile kalan rahimler
Evet hazırlık için İlk transferimde bu kadar çok kullanmamıştım gerekli gördü demek doktorumm. SaolsunBu ilaçları rahim hazırlığında mı kullanıyorsunuz
İğne ne iğnesi adı nedir oxotide değildir insallahEvet hazırlık için İlk transferimde bu kadar çok kullanmamıştım gerekli gördü demek doktorumm. Saolsun
Progestan 7 diğerinde ilacını alıyordum gebe kaldıktan sonrada içmeye devam etmistim aylarca. Sürekli uyku yapıyor.İğne ne iğnesi adı nedir oxotide değildir insallah
Anladım henüz o bölüme geçemediğim için sormak istedimProgestan 7 diğerinde ilacını alıyordum gebe kaldıktan sonrada içmeye devam etmistim aylarca. Sürekli uyku yapıyor.
Dönüş yaptılar mıBana hala hiç haber gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?