- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi Withcrennn
Cumartesi günü yumurta toplama işlemim var. Heyecanlı ve oldukça korku içindeyim. Deneyimleriniz ve önerilerinize ihtiyacım var
Tesekkürler
Tesekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) bol şans canım benim dün toplandı yumurtalarım. Adana Başkentte tedavi görmeye başladım dün sabah 9 da toplandı. Anestezi ile yapıldığı için bise hissetmiyorsun ama bitince tabi kasıklarda ağrılar oluyor :) geçmiş olsun şimdiden bol şansCumartesi günü yumurta toplama işlemim var. Heyecanlı ve oldukça korku içindeyim. Deneyimleriniz ve önerilerinize ihtiyacım var
Tesekkürler
İMerhaba :) bol şans canım benim dün toplandı yumurtalarım. Adana Başkentte tedavi görmeye başladım dün sabah 9 da toplandı. Anestezi ile yapıldığı için bise hissetmiyorsun ama bitince tabi kasıklarda ağrılar oluyor :) geçmiş olsun şimdiden bol şans
işlem kısmı değil ama sonrası için biraz tedirgindim ağrı kısmı için tesekkür ederimm içim biraz rahatladı hayırlısıyla gelip geçsin insallahKorkacak hiç bir şey yok sizi önce sakinleştirip sonra hop uyutuyorlar farkında bile olmadan 20 dk sonra uykudan uyanır gibi uyanıyorsunuz uyanınca adet sancısı gibi sancı oluyor 15 dk içinde geçiyor sonrasında ara sıra rahatsız etmeyecek ağrı olup geçiyor her günde parça parça 10-15 dk yürüyüş yapın evde ve booooll su için sistit olmayın o kadar rahat bir işlem ki korkudan ağlayarak girdim aşağıda sakinleştirici verdiler önce güldürdüler falan hatta sarhoş gibiydim hadi başlayalım dediler gerisi yok uyandım yemek istedim tabi vermediler 3 saat beklettiler o ayrı mesele sonuna kadar tadını çıkarın inanın çok tatlı korkular ve heyecanlar ben tüp bebeğin tamamından çok zevk aldım çok keyifliydi benim için ki transfere girerken de sistit yüzünden aşırı ağrım vardı idrara sıkışık olmak gerekiyor çığlık çığlığa işlem yaptırdım ama yine gülüyordum hiç bir şey hissetmedim tuvalet ihtiyacımdan dolayı
UmarııımBenim de cumartesi yumurta toplama işlemim var. umarım hepimizin ki hayırla sonuçlanır
Benimde bugün yapıldı umarım bugün mutlu haberlerin başlangıcı olsun hepimiz içinUmarııım
Nasıl geçti durumlar nasılBenimde bugün yapıldı umarım bugün mutlu haberlerin başlangıcı olsun hepimiz için
Ben firaz fazla korkuyordum ağlayarak girdim haliyle uyanınca da ağlıyormuşum. Suan anlattığım için kendimi iyi hissediyorum. Serum fln takılmış işlem sırasında ve odaya alininca sonrasında çok ağrım yoktu. Şimdi biraz agrim oluyor. Siz nasılsınız hersey yolunda geçti miNasıl geçti durumlar nasıl
Atlattigim içinBen firaz fazla korkuyordum ağlayarak girdim haliyle uyanınca da ağlıyormuşum. Suan anlattığım için kendimi iyi hissediyorum. Serum fln takılmış işlem sırasında ve odaya alininca sonrasında çok ağrım yoktu. Şimdi biraz agrim oluyor. Siz nasılsınız hersey yolunda geçti mi
Bende çıkınca aglıyordum ama yüksek sesle adımı seslendikleri için korktum hafif hafif agrılar giriyor bir saate heralde artık ilaçları alırım . Yürürken zorluk cekiyorum biraz otururken vs iyiyim. 28 tane yumurta toplamıs doktorum regl sonrasını bekleyeceğiz simdilikBen firaz fazla korkuyordum ağlayarak girdim haliyle uyanınca da ağlıyormuşum. Suan anlattığım için kendimi iyi hissediyorum. Serum fln takılmış işlem sırasında ve odaya alininca sonrasında çok ağrım yoktu. Şimdi biraz agrim oluyor. Siz nasılsınız hersey yolunda geçti mi
Maşallah 8 tane toplanmış benim. Üstelik pcoyum yani yatkınlığım var ama aydan aya degisiyordu ilaçlara tepkisi bu ay da böyle cikasi tuttu. Umarım kaliteli çıksınlar da. Bnde başladım. Prednol, dostinex, Antibiyotik ağrı kesici verilmiş bana. Bu ay transfer olmayacağım. Okulların kapanmasını bekleyeceğim benBende çıkınca aglıyordum ama yüksek sesle adımı seslendikleri için korktum hafif hafif agrılar giriyor bir saate heralde artık ilaçları alırım . Yürürken zorluk cekiyorum biraz otururken vs iyiyim. 28 tane yumurta toplamıs doktorum regl sonrasını bekleyeceğiz simdilik
İnsallah cok cok kalitelidir antibiyotik + 3 tane de iğne vermis karından, bana da bu ay yapmayacak sanırım adet sonrası dedi rahim dinlendirmeye mi giriyor bu acaba yarın soracağımMaşallah 8 tane toplanmış benim. Üstelik pcoyum yani yatkınlığım var ama aydan aya degisiyordu ilaçlara tepkisi bu ay da böyle cikasi tuttu. Umarım kaliteli çıksınlar da. Bnde başladım. Prednol, dostinex, Antibiyotik ağrı kesici verilmiş bana. Bu ay transfer olmayacağım. Okulların kapanmasını bekleyeceğim ben
İnşallah ikimizin de bana artık iğne yok dedi ama ne için olduğunu bilmiyorum iğnenin bu aşamada dediğiniz gibi olabilir belkideİnsallah cok cok kalitelidir antibiyotik + 3 tane de iğne vermis karından, bana da bu ay yapmayacak sanırım adet sonrası dedi rahim dinlendirmeye mi giriyor bu acaba yarın soracağım
Ohss olmayayım diye heralde bilemiyorum. Umarım yarına birseyimiz kalmazİnşallah ikimizin de bana artık iğne yok dedi ama ne için olduğunu bilmiyorum iğnenin bu aşamada dediğiniz gibi olabilir belkide
İnşallah, güzel haberler almak güzel haberler vermek dileğiyleOhss olmayayım diye heralde bilemiyorum. Umarım yarına birseyimiz kalmaz
İnsallah haberleselim lütfenİnşallah, güzel haberler almak güzel haberler vermek dileğiyle
Evet bende isterim haberleselimPeki kanamanız oluyor mu benim biraz biraz var daİnsallah haberleselim lütfen
Damla damla geliyor. Parçalı ve yogun olursa hastaneye gitmem gerektiğini söylediler . Bu sekilde olması normalmisEvet bende isterim haberleselimPeki kanamanız oluyor mu benim biraz biraz var da
Aynen benimde leke leke. Adet kanaması gibi olması sıkıntıymıs artmaz inşallahDamla damla geliyor. Parçalı ve yogun olursa hastaneye gitmem gerektiğini söylediler . Bu sekilde olması normalmis