40 yaş +3. Opu ve pgt+ hayal kırıklıkları ve bunca masraf

İlkinde İbrahim esinler hocaya gitmiştim. Sonra Anatolia'ya başladım. Hacettepenin hocaları hep bu dediklerim. Bakalım hayırlısı 😊
1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim

1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim
A Allah yardımcınız olsun. Siz de benim gibi dolaşmışsınız. Yumurta problemi mi var yaş kaç özel değilse

sebebi söylemedılermı neden negatıf pgt embryon ? Sorunuz neydı tup bebek yapdırdınıx?

X