• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaş +3. Opu ve pgt+ hayal kırıklıkları ve bunca masraf

İlkinde İbrahim esinler hocaya gitmiştim. Sonra Anatolia'ya başladım. Hacettepenin hocaları hep bu dediklerim. Bakalım hayırlısı 😊
1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim

1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim
A Allah yardımcınız olsun. Siz de benim gibi dolaşmışsınız. Yumurta problemi mi var yaş kaç özel değilse

sebebi söylemedılermı neden negatıf pgt embryon ? Sorunuz neydı tup bebek yapdırdınıx?

Sorun bir özel çocuğumun olması genetik rahatsızlık tasiyomusuz benle esim o nedenle tüp bebek yapmak istedik. İki doktorda nedeni yok dedi herşey normalde tüp bebekte tutmama oranı var dedi.

A Allah yardımcınız olsun. Siz de benim gibi dolaşmışsınız. Yumurta problemi mi var yaş kaç özel değilse
Yaşım 36 bir tane özel çocuğum var yumurta problemi yok pgt yaptırıyoruz genetige . Esimle bende genetik rahatsızlık varmış ilk cocugumuz doğduktan sonra testlerle öğrendik. İkinci çocuğu da o nedenle genetikli tüp bebekle yapmak istedik. İki kere denedik iki kere negatifle sonuçlandi

Merhabalar, herkes benim gibi çökmüş hissediyor mu bu süreçte merak ediyorum. Daha önce 2 başarısız tüp bebek deneyimi oldu. 6şar yumurta toplanmıştı. İkişer embriyo verildi ama hiçbiri tutunmadı bana. Doktor genetik tarama istedi. yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurta toplandı 9 olgunmuş 7 döllenmiş. 5. Günü bekleyeceğiz ve genetiğe göndereceğiz( embriyo başı 300 Euro) maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç oluyor, doktor bana sen çok hassassın diyor. Herkes çok mu güçlü merak ediyorum. Kendiliğinden olur mu diye bırakacak yaşta da değiliz ama tıbbi açıdan bir sıkıntımız da yok şükür. Dertleşmek istedim biraz. Siteden olumlu olanların mesajlarını okuyorum mutlu olmak için artık
Yalnız degilsin bende 2opu 3asilama bir tüp bebek yaş 40 özelde bir sürü masraf ikinci transferim olacak onu bekliyorum.Bende ilk transfer tutmayınca çok üzüldüm sonucu yolda öğrendim ağlayarak geldim evime ve eşimden asla destek görmedim.Zor bir süreç ben kendi kendinin doktoru olmayı öğrendim .Bu bebeği kendim için istiyorum ve olumlu dusunmeliyim gerisi Allah'ın takdiri bu şekilde düşünüyorum
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Back
X