Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 yaş +3. Opu ve pgt+ hayal kırıklıkları ve bunca masraf
1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim
1. Tüp bebek tedavim İbrahim esinlerde oldu . Pgt liydi negatif ile sonuçlandı. 2. Tüp bebek tedavim anatolia hakan yaralıda oldu pgtli oda negatif . Elde yumurta yok. Bir özel çocuğum var o nedenle pgtli gidiyoruz sağlıklı embriyo bulmak çok zor. İki hocada da negatif alınca umudumu kestim