- 28 Nisan 2017
- 159
- 130
- 47
Bence önce bir doktor kontrolünden geçin. İnsülin direncine, D vitaminine, B12 vitaminine ve tiroid hormonlarına bir baktırın. Sonra diyete başlayın. İlk önce diyetisyen yardımı ile başlarsanız iyi olur. inşallah istediğinize ulaşırsınız.Günaydın hanımlar kendim gibi olanları görünce sevindim inşallah hepimiz zayıflarız ve mutlu oluruz
Bende 118-119 kilolardayım..başlyıp başlayıp bırakıyorum ozguvenim kalmadı hiç biryere gitmek istemiyorum ayagıma ayakkabı bulmakta bile zorlanıyorum 2 çocugum var ve daha 31 yaşındayım yaşım ilerlemeden verip istedigimi giyinmek istiyorum...eşimin yeniden aşık olmasını istiyorum
gittim cnm doktora falan inşallah hayırlısıBence önce bir doktor kontrolünden geçin. İnsülin direncine, D vitaminine, B12 vitaminine ve tiroid hormonlarına bir baktırın. Sonra diyete başlayın. İlk önce diyetisyen yardımı ile başlarsanız iyi olur. inşallah istediğinize ulaşırsınız.
Genel olarak bu forum insana çok ciddi psikolojik destek oluyor. Ben vaktim olmadığı için açamadım ama bir çok kişi kendileri için topik açıp günlük gibi kullanıyorlar. eğer açmadıysanız tavsiye ederim. Birilerinin sizi takip ettiğini bilmek motivasyonunuzu arttırabilir.gittim cnm doktora falan inşallah hayırlısı
bugün 122,9um..iyimi bilemedimm..en azından 120lerden kurtulmama az kaldı..
şimdi hedefim ramazan bayramına en azından 3 kg vererek 119,9 olmak..
sınırın sınırı yani:)daha fazlası da kabulüm tabi ben en minimum hedefi tuttum..
tahiminım ramazanın 7-8 akşamı davetli iftarlarla geçecek..21 günü evde...
21 gün 3 hafta,,
haftada 1 kılo
bekle benı 119,9..
tüm yollar sana çıkıyor:)
Bozma moralini. Evet hedefini tutturamamış ve ramazan dolayısıyla biraz kilo almış olabilirsin ama çok çok fazla bir kilo almamışsın.biraz kontrollü olursan çok güzel kilolar verebilirsin.kendı hedefıme bakıyorumda malesef ulaşamadım..
122,9la başladım 124,4 ile bitirdim ramazanı..
ama ınanın buna bıle sevınıyorum..çünkü çok ciddi kilolar alabılıyordum ramazanda..neyse şimdiki hedef yıllık ızne cıkana kadar 118 görebılmek
yanı 15 temmuz..hadi bakalım
bile atlatmak iyi birşey verirsin inşallahkendı hedefıme bakıyorumda malesef ulaşamadım..
122,9la başladım 124,4 ile bitirdim ramazanı..
ama ınanın buna bıle sevınıyorum..çünkü çok ciddi kilolar alabılıyordum ramazanda..neyse şimdiki hedef yıllık ızne cıkana kadar 118 görebılmek
yanı 15 temmuz..hadi bakalım
Zaten simdiye kadar ki diyetlerde ayda bir hadi yarim kilo vermis olsak simdiye zayiftik aslinda alti ay yapabilsek amaca ulaşacağız işte ama ahh o iradesizliknerden baksan 1 yıl sonra yine burdayım.koskoca 1 yılda bir arpa boyu yol katedemeyen ben,yine ipleri elıme almaya karar verdim.
başlamak ayrı dert,istikrarı sağlamak ayrı dert..
mart başında falan yine 129lardaydım sanırım,geçen hafta ise 124,5 çıkmıştım.bugünümü bilmiyorum..:)
ramazana başlangıç hedefı koydum kendıme 12 mayıs ctesi 118 diyorum.sonrası ramazan zaten.
ve ramazanı bitirdiğimde 14 hazıran persembe 115...
ilk iki hedefımı koydum.bundan sonrasında amaç, çizelgeye sadık kalmak..
bu arada bu sayfayı geçen yıl nısan ayında acmısım 129 kılo ile.
gevşek bi diyet yapıp ayda 2 kılo vermıs olsaydım bile şuan 105 kiloydum.haybeden geçirdim ayları boş boş.
neyse artık yapcam birşey yok,önümüzdekı yılda dövünmemek için bugünden başlamak şart.
Ins bu defa basarabilirsin canimnerden baksan 1 yıl sonra yine burdayım.koskoca 1 yılda bir arpa boyu yol katedemeyen ben,yine ipleri elıme almaya karar verdim.
başlamak ayrı dert,istikrarı sağlamak ayrı dert..
mart başında falan yine 129lardaydım sanırım,geçen hafta ise 124,5 çıkmıştım.bugünümü bilmiyorum..:)
ramazana başlangıç hedefı koydum kendıme 12 mayıs ctesi 118 diyorum.sonrası ramazan zaten.
ve ramazanı bitirdiğimde 14 hazıran persembe 115...
ilk iki hedefımı koydum.bundan sonrasında amaç, çizelgeye sadık kalmak..
bu arada bu sayfayı geçen yıl nısan ayında acmısım 129 kılo ile.
gevşek bi diyet yapıp ayda 2 kılo vermıs olsaydım bile şuan 105 kiloydum.haybeden geçirdim ayları boş boş.
neyse artık yapcam birşey yok,önümüzdekı yılda dövünmemek için bugünden başlamak şart.
Zaten simdiye kadar ki diyetlerde ayda bir hadi yarim kilo vermis olsak simdiye zayiftik aslinda alti ay yapabilsek amaca ulaşacağız işte ama ahh o iradesizlik
Ins bu defa basarabilirsin canim
Cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istemez misin? Menülerimizi yorumlayıp spor için destek oluyoruz birbirimize..
harikasın hüçük hedefler ve sağlıklı beslenme şeklinle işkence etmeden diyet adı altında yasakları kendine cazibeli hale getirmeden ilerliyorsun tebrik ediyorum maşallah diyeyim