129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

123,7 cıktım bu sabah..
beklentımın biraz altında gidiyorum..en azından 121 görürürm diye düşünyodum ama neyse..
19 gün olmuş bugün..
başladıgımdan beri haftasonlarım hep esnekti,yedim yani..
spor sıfır..bilemıyorum siz nasıl yorumlarsınız?

bu haftasonu şehır dışında olacagım,annemlerın yanına gideceğim ve emınım annem masa donatır yine.benden zıyade damadı için:)
o sürecte yememek çok zor tabi..en az zararla atlatmaya calısıcam bide günde 1 saat bir sekılde yürümeye çalışıcam..
sevgiler

Merhaba.... öncelikle başarılar dilerim. Bir diyetisyene gidiyor musunuz? Ekmeği kesiyorum Karatay diyetine kayıyorum demişsiniz dikkatimi çekti. Son bir yıl içerisinde iki farklı diyetisyene bir endokronoloji profösörüne gittim. Hepsi de ekmek yememi söyledi. Hatta son gittiğim diyetisyen her öğün üç dilim tam buğday ekmeği yazdı. Bu kadarını yiyemem dedim. Yiyeceksin diye diretti. Aynı şekilde endokronoloji prof.'u da yemek zorundasın dedi. Ben de zorluyorum kendimi yiyorum. bu arada insülin direncim var.
Demek istediğim bence ekmeği tamamen kesmeyin. Karatay diyetinin çok güzel kilo verdirdiğini biliyorum. Ama uzun vadede uygulanabilir bir diyet olduğunu düşünmüyorum. Tabii karar yine sizin.

zaten bu haftalık boyle oldu,normalde bende ekmegı kesıp bunu hayat tarzına ceviremeyecegimi biliyorum..
kahvaltıda bile olsa ekmek olması lazım..
çok tesekkur ederım

selam herkese..malesef 19 mayısta 124 çıktım bu biraz sinirimi bozdu..ama kendımı salmadan toparlandım..
pazar günü baktım trartının pili bitmiş bende ozellıkle pilini almadım en azından yarına kadar tartılmam bu vesileyle..perşembe pil alıp cuma sabahı,ramazan öncesi kiloma bakıcam..cuma sabahı ne çıkarsam artık,ramazan ayı boyunca bunun 3 kg altına ınmeyı hedeflıyorum..ramazanda hiç kılo vermedim şimdiye kadar hep almışımdır..
ama bu sefer şeytanın bacağını kırıcam inşallah.
iftar davetleri genelde haftasonu agırlıklı olacagından haftaiçi çok kontrollü gitmeye çalışıcam..
iftarlarda çorba,bol salata ve tek çeşit yemek yapmayı düşünüyorum..genelde kıymalı yada tavklu sebze yemegı vs..tatlı eklemıycem..pide almıycam..asitli içecek eve sokmuycam..
hafta sonlarında ise daha serbest oalcak illaki davetlerde,mumkun oldugu kadar proteıne yönelicem çorba sonrasında...
sahurlarda ise çok kalkma huyum yoktur ama 2 yumurta 2 dılım ekmek zeytın peynır seklınde yapmayı düşünğüyorum..öyle börekler krepler nutellalar vs. vs.. yok yani..neyse hayırlısı bakalım..belki ibreyi tersine döndürebilirirz bu sefer..
cuma günü tartı günümü iple çekıyorum şimdilik

bugün 122,9um..iyimi bilemedimm..en azından 120lerden kurtulmama az kaldı..
şimdi hedefim ramazan bayramına en azından 3 kg vererek 119,9 olmak..
sınırın sınırı yani:)daha fazlası da kabulüm tabi ben en minimum hedefi tuttum..
tahiminım ramazanın 7-8 akşamı davetli iftarlarla geçecek..21 günü evde...
21 gün 3 hafta,,
haftada 1 kılo
bekle benı 119,9..
tüm yollar sana çıkıyor:)

ramazan sonrası yıllık iznime 3 hafta kalıyor..
bu 3 haftada da en azından 4 kg atabilirsem
119,9-4=115,9:) göremm seni göremmmm:):)

totalde 7 hafta kalmış yıllık iznime..toparlarsak 3 kilosunu ilk 4 haftada,kalan 4 kilosunu 3 haftada vermelıyım:)valla çok basit bir hedef aslında bu benim kiloma göre..
ama hem yılmamak adına hem kalıcı kılo verebılmek için bu hedefi koydum:)

Merhaba güzel hedefler bende 106.1 çıktım 3-4 ay sonra ilk defa bugün tartildim. Bende 98 falan olsam ramazan sonuna kadar çok iyi hissedicem bende günlük tutuyorum acayip iyi geliyor gerçekten başarılar diliyorum

Merhaba güzel hedefler bende 106.1 çıktım 3-4 ay sonra ilk defa bugün tartildim. Bende 98 falan olsam ramazan sonuna kadar çok iyi hissedicem bende günlük tutuyorum acayip iyi geliyor gerçekten başarılar diliyorum

teşekkür ederimm
ramazanda hiç kılo verdıgımı hatırlamıyorum genelde alan bir yapım var,oyuzden kendıme 3 kg hedef koydum..
8 kg biraz zor olabılır belkı,ama benım gecen sene ramazanda 6 kg veren iş arkadasım var erkek kısmadan falan..kıloluda degıldı sadece iştahı gitmişti..
ramazanlarda kılo veren bir bünyen varsa neden olmasın..emın ol 100 bile olsam müthiş motive olursun:)

Yok canım ya kolay kilo aliyorum ama bu sene hamur işi yok bu konuda anlaştık

Ben de ramazan da hiç kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Aksine bir iki kilo alırım muhakkak... Bu ramazan insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Biraz da dikkat edersem belki verebilirim. Almasam o bile yeter... Ramazana 110 ile başladım. Bakalım kaçla bitecek. Cumadan cumaya tartılmayı planlıyorum.

ramazan tepetaklak etti benı..
artılardayımm ve nerdeyse sahursuz tutuyorum..
akşam 1 bardak su akabinde 1 kase corba sonra bi bardak daha su..
5-6 dk mola verıyorum..
sonrasında genelde tek cesit yemek,çok abartmadan yiyorum..atıyorum börek varsa 1 dılım mesela..gibi
sonrasında da ya dondurma ya meyve bukadar..
nedır benım halım yaaa

Ben henüz tartılmadım. Cuma tartılacağım. Bakalım ben ne yaptım... İnsülin direnci var mı? Ondan kaynaklanıyor olabilir... Doktorum insülin direncinde az yedikçe kilo alırsın demişti. bir de muhakkak sahura kalk... Basit bir kahvaltı bile olsa sahurda birşeyler ye bence...

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 102 kiloyum boyum 1.72 daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 102 kiloyum boyum 1.72 daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime
Tartıya göre Ramazan'ın başından beri 1 kilo vermişim... Muhtemelen su kaybı... Almamış olmak da çok güzel

Diyetim bir gün sürdü dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Günaydın hanımlar kendim gibi olanları görünce sevindim inşallah hepimiz zayıflarız ve mutlu oluruz
Bende 118-119 kilolardayım..başlyıp başlayıp bırakıyorum ozguvenim kalmadı hiç biryere gitmek istemiyorum ayagıma ayakkabı bulmakta bile zorlanıyorum 2 çocugum var ve daha 31 yaşındayım yaşım ilerlemeden verip istedigimi giyinmek istiyorum...eşimin yeniden aşık olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…