129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

Günaydın hanımlar kendim gibi olanları görünce sevindim inşallah hepimiz zayıflarız ve mutlu oluruz
Bende 118-119 kilolardayım..başlyıp başlayıp bırakıyorum ozguvenim kalmadı hiç biryere gitmek istemiyorum ayagıma ayakkabı bulmakta bile zorlanıyorum 2 çocugum var ve daha 31 yaşındayım yaşım ilerlemeden verip istedigimi giyinmek istiyorum...eşimin yeniden aşık olmasını istiyorum
Bence önce bir doktor kontrolünden geçin. İnsülin direncine, D vitaminine, B12 vitaminine ve tiroid hormonlarına bir baktırın. Sonra diyete başlayın. İlk önce diyetisyen yardımı ile başlarsanız iyi olur. inşallah istediğinize ulaşırsınız.

Bence önce bir doktor kontrolünden geçin. İnsülin direncine, D vitaminine, B12 vitaminine ve tiroid hormonlarına bir baktırın. Sonra diyete başlayın. İlk önce diyetisyen yardımı ile başlarsanız iyi olur. inşallah istediğinize ulaşırsınız.
gittim cnm doktora falan inşallah hayırlısı

gittim cnm doktora falan inşallah hayırlısı
Genel olarak bu forum insana çok ciddi psikolojik destek oluyor. Ben vaktim olmadığı için açamadım ama bir çok kişi kendileri için topik açıp günlük gibi kullanıyorlar. eğer açmadıysanız tavsiye ederim. Birilerinin sizi takip ettiğini bilmek motivasyonunuzu arttırabilir.

bugün 122,9um..iyimi bilemedimm..en azından 120lerden kurtulmama az kaldı..
şimdi hedefim ramazan bayramına en azından 3 kg vererek 119,9 olmak..
sınırın sınırı yani:)daha fazlası da kabulüm tabi ben en minimum hedefi tuttum..
tahiminım ramazanın 7-8 akşamı davetli iftarlarla geçecek..21 günü evde...
21 gün 3 hafta,,
haftada 1 kılo
bekle benı 119,9..
tüm yollar sana çıkıyor:)

kendı hedefıme bakıyorumda malesef ulaşamadım..
122,9la başladım 124,4 ile bitirdim ramazanı..
ama ınanın buna bıle sevınıyorum..çünkü çok ciddi kilolar alabılıyordum ramazanda..neyse şimdiki hedef yıllık ızne cıkana kadar 118 görebılmek
yanı 15 temmuz..hadi bakalım

ama ınanın buna bıle sevınıyorum..çünkü çok ciddi kilolar alabılıyordum ramazanda..neyse şimdiki hedef yıllık ızne cıkana kadar 118 görebılmek
Bozma moralini. Evet hedefini tutturamamış ve ramazan dolayısıyla biraz kilo almış olabilirsin ama çok çok fazla bir kilo almamışsın.biraz kontrollü olursan çok güzel kilolar verebilirsin.
Kolaylıklar dilerim.

Ramazanı az kiloyla
bile atlatmak iyi birşey verirsin inşallah

nerden baksan 1 yıl sonra yine burdayım.koskoca 1 yılda bir arpa boyu yol katedemeyen ben,yine ipleri elıme almaya karar verdim.
başlamak ayrı dert,istikrarı sağlamak ayrı dert..
mart başında falan yine 129lardaydım sanırım,geçen hafta ise 124,5 çıkmıştım.bugünümü bilmiyorum..:)
ramazana başlangıç hedefı koydum kendıme 12 mayıs ctesi 118 diyorum.sonrası ramazan zaten.
ve ramazanı bitirdiğimde 14 hazıran persembe 115...
ilk iki hedefımı koydum.bundan sonrasında amaç, çizelgeye sadık kalmak..

bu arada bu sayfayı geçen yıl nısan ayında acmısım 129 kılo ile.
gevşek bi diyet yapıp ayda 2 kılo vermıs olsaydım bile şuan 105 kiloydum.haybeden geçirdim ayları boş boş.
neyse artık yapcam birşey yok,önümüzdekı yılda dövünmemek için bugünden başlamak şart.

nerden baksan 1 yıl sonra yine burdayım.koskoca 1 yılda bir arpa boyu yol katedemeyen ben,yine ipleri elıme almaya karar verdim.
mart başında falan yine 129lardaydım sanırım,geçen hafta ise 124,5 çıkmıştım.bugünümü bilmiyorum..:)
ramazana başlangıç hedefı koydum kendıme 12 mayıs ctesi 118 diyorum.sonrası ramazan zaten.

gevşek bi diyet yapıp ayda 2 kılo vermıs olsaydım bile şuan 105 kiloydum.haybeden geçirdim ayları boş boş.
neyse artık yapcam birşey yok,önümüzdekı yılda dövünmemek için bugünden başlamak şart.
Zaten simdiye kadar ki diyetlerde ayda bir hadi yarim kilo vermis olsak simdiye zayiftik aslinda alti ay yapabilsek amaca ulaşacağız işte ama ahh o iradesizlik

Ins bu defa basarabilirsin canim

Cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istemez misin? Menülerimizi yorumlayıp spor için destek oluyoruz birbirimize..

Zaten simdiye kadar ki diyetlerde ayda bir hadi yarim kilo vermis olsak simdiye zayiftik aslinda alti ay yapabilsek amaca ulaşacağız işte ama ahh o iradesizlik

aynen öyle,ama bu sefer içimdekı irade kırıntılarını topladım,azim haline getirmeye çalışıyorum.
hedefim belli zaten,başladık bakalım hayırlısı

Ins bu defa basarabilirsin canim

inşallah arkadasım inşallah.

Cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istemez misin? Menülerimizi yorumlayıp spor için destek oluyoruz birbirimize..

daha önce takım deneyımlerım oldu,şimdilik tek tabancayım,daha sonra duruma göre belkı katılabilirirm bilmiyorum.
teşekkürler.

sabah evden çıkarken kahvaltı yapamıyorum.
hem işe yetişme telaşı hem kızımı hazırlama faslı derken fırsat olmuyo ama 2 dılım tam bugday ekmegının arasına peynır koyup işe getiriyorum ve 1 kupa çayla yapıyorum kahvaltımı.
ara öğün zihniyetim çok fazla yok,acıkmıyorumda.bazen denk gelırse,yanımda da meyve vs olursa yerım ama genel olarak cok aramam..
öğlen, işyerim annemın evıne cok yakın oldugundan oraya gidiyorum.bu benım için büyük bür artı.
dışarıda hergün ne yesem derdim olmuyor,hiçbirşey bulamazsam 2 yumurta haşlayıp bol salatayla tüketebiliyorum.
akşamları önemli..
ah o akşamlar..
az yesen bile sonra seni ince ince kemiren o atıştırma isteği,tatlı yeme arzusu...
onu bırakabildiğimde zaten rayına oturacak herşey.
ve müjde; bıraktım:rapci::rapci:
haftasonu bol organızasyonlu geçtiğinde hunharca yemiştim,iki gündürde öyle,
ama bugün farklı,neden mi?
çünkü bugn benım geri kalan hayatımın ilk günü
ve ben kalan ömrümde kendim için en önemli şeyi yapmak istiyorum.
sabah 126,7 idim.
öncelıgım şu 120 rakamından kurtulmak.sonrasında ise daha önce yazdıklarım geçerli..

haftaiçi tartılmak istemememe rağmen dayanamadım sabah,
tartı 124,4 gösterdi.ödemimi attım sanırım.
asıl mücadele şimdi başlıyor diyebilirirm..
sabah 2 dılım ekmek ve peynırımı aldım geldım,işyerinde yaptım kahvaltımı
biraz sonra anneme gideceğim,muhtemelen az yagda pişirdiği karnıbahar vardı onu yiyeceğim.
akşamda yıne annemlerdeyım,çorba ve salata ile günü kapatabilirirm.yada ne yemek olur bılmıyorum,olabilecek en az zararla günü kapatmam lazım..

küsüratım 4,4..
ay sonuna kadar bundan kesınlıkle kurtulmam lazım

en keyifle ve başarıyla sürdürebildiğim alışkanlıgım günde 3 lt su içebilmek bu arada.
sabahtan öğlene kadar 1,5
öğleden akşama kadar 1,5 lt şeklınde iciyorum
bazen evdede 1-2 bardak içiyorum,ama ihmal etsem bile en azından vicdan azabı cekmıyorum..
bazen içsemde yeşilçayı düzene oturtamadım bitürlü.
günde 2 kupa şeklınde onuda alışkanlık haline getirmeliyim

tam gaz devam..ama bu sabah tartılmadıgım için kılomu bilmiyorum..
baz aldıgım gün cumartesi günü ve sabah aç karnına ilk tartıldıgım kılo..
bakalım yarın o ekranda hangi rakam kombinlerini göreceğim

7 nısan cumartesi sabahı tartı çok sevimli değildi 124,5 çıktı.tabi bunda aşırı şişkinliğin kabızlıgın ve adetin en yogun günü olmasının da sebebi vardır.neyse önümüzdeki maçlara devam...
şimdi 14 nisan ctesiye odaklanıyoruz.122,9 bile olsa 112yi görmeyi isterim.bakalım ne oalcak

14 nısana 1 gun kaldı:)
bir öyle bir böyle devam edıyorum ama bugün güzel gidiyo.sabah kahvaltı klasiğimi yedikten sonra,öğlen evden getirdigim yeşil mercımek yemegını yedım.çok sevmem ve yapmam aslında ama fena degıldı tadı.doyurdu enazından..akşam içinde dün gece yaptıgım tarhana corbam var evde ve birde yeşil salata yapıcam.hafif geçsin bu akşam.
bu hafta özellıkle son 3 gün tartılmadım oyüzden sonucla ılgılı bir tahmınde de bulunamıyorum..adet donemı bıttıgı için ve ozellıkle son 2 gundur daha dıkkatlı gittiğim için tartı yüzümü güldürür diye düşünüyorum.
hadi bakalım ne çıkıcak:)

14 nisan sabahı düz 123 çıktım.uzun zamandır aç kalmadan sindire sindire indim bu kıloya.genelde ya akşam yemegı yemedıgım günün ardından ya da şok diyet yaptıgım zamanlarda gördüğüm bir rakamdı,dolayısıyla iki lokmayla tekrar aşabiliyordum 123ü.ama bu sefer kalıcı ilerliyorum sanırım.
şimdi haftaya 121li bir rakam görecegimi düşünüyorum ve hedefimi de bu yönde belirliyorum.küdüratı önemli değil ,121 göreyim benim için kafi..
klasık kahvaltımı yaptım.
haftasonu az yag ile pişirdigim yeşil mercımek yemegınıde yanımda getirdim.öğlen yemeği olarak.
akşamda niyetim tavuk suyuna çorba içmek ve sebze yemegı yemek..

harikasın hüçük hedefler ve sağlıklı beslenme şeklinle işkence etmeden diyet adı altında yasakları kendine cazibeli hale getirmeden ilerliyorsun tebrik ediyorum maşallah diyeyim

harikasın hüçük hedefler ve sağlıklı beslenme şeklinle işkence etmeden diyet adı altında yasakları kendine cazibeli hale getirmeden ilerliyorsun tebrik ediyorum maşallah diyeyim

saol canım,bizlerin en büyük sıkıntısı istikrar aslında.
neyi nasıl yapacağını biliyosun ama yapacagın süre gözünde büyüdükçe büyüyo.
bu seferde acele etmeye çalışıyosun,şok diyetlere sarıyosun falan filan..yıllarca yaptıgımız hata aslında..
şuanda 1 haftada kilomu cok rahat 117-118e çekebilriirm bildiğimiz eskı yontemlerle ama tek bir öğünde 3-4 kılo seklınde geri gelir.oyuzden artık acele yok.haftasonu özgürlük var:)haftaiçi istikrar var.
ayda 2 kılo bile gitse yılda 24 eder.
bak geçen yıl boş geçti bu yılıda bomboş geçirmiycem.
kızımın dogumgünü aralıkta ve ozamana kadar 8,5 ay var.
ayda 2 kılo desen 17 kılo yapar.ama benım amacım 25 civarı.olmaz mı kesınlıkle olur:)
ayda 3 kılo bende veremeyeceksem artık kımse bu işe girmesin.çoktan çok gitmesine gerek yok 3 gitsin bana yeter:)

X