- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
İnşallah çarşamba düşük çıkar canım o zaman
Dikkat ediyorsun ama maşallah, arada kaçamak olur ya normal.
Benim açlık 80
Tokluk 1 saat 71 çıktıçok düşük çıktı ben bile anlamadım
bakalım carsamba günü normal kahvaltıyla öğlen yemeğiyle fln kaç çıkacak bn onu merak ediyorum inşallah güzel çıkar :)Şeker tatlı kullanma bence düzelir canım çok çok aşırı değil zaten seninde. Ben mesela canım çikolata isterse bitter yerim hiç öyle çok çok tatlılara bakmam bile yimemem zaten fenalık gelirşeker de çay kahvede kullanmam yıllardır böyle.
Sende dikkat et hiçbişey olmaz canım
İnşallah kuzumbakalım carsamba günü normal kahvaltıyla öğlen yemeğiyle fln kaç çıkacak bn onu merak ediyorum inşallah güzel çıkar :)
evet balım ölçtüm son ölçümü şimdi yapıp doktoruma atcam bakalım ne dicekkkYaptırdın mı testleri bugün canım nasıl çıktı şekerin
Gayet iyi kzum bence maşallahBugun ki ölçümlerim
Öğlen niye 2. Saat 1. Saatten yüksek cıktı onu anlamadım cihazdamı bi tuhaflık var bilemedimmm doktoruma attım şimdi ama anca yarın sabah cevaplar sanırım
Cok yüksek değil cok şükür ama bakalım doktor ne dicekGayet iyi kzum bence maşallah
Birde benim Doğum tarihim yanlış buradaki. Şimdi 36+3 günlüğümSlm kızlar nasılsınız? Herkesin hamileliği hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Benim Salı günü randevum vardı. Benim oğlan 3 kilonun üstünde dedi doktor. Çok şükür herşey normal çıkıyor. Ama ben doğumdan birde böyle kilolu olmasından korkuyorum ya. Şeker bende normal çıkmıştı. Niye acaba böyle oluyor.
Slm kızlar nasılsınız? Herkesin hamileliği hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Benim Salı günü randevum vardı. Benim oğlan 3 kilonun üstünde dedi doktor. Çok şükür herşey normal çıkıyor. Ama ben doğumdan birde böyle kilolu olmasından korkuyorum ya. Şeker bende normal çıkmıştı. Niye acaba böyle oluyor.
ay ben mesajınızı yeni görüyorum :)Birde benim Doğum tarihim yanlış buradaki. Şimdi 36+3 günlüğüm
hiç almadım şuan :)merhaba,bu beslenme şekliyle 8 Ekimden bugüne kaç kg aldınız