- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
zaten bir süre sonra insan alışıyordur bu tarz beslenmeye ama o bir süreyi başarıyla atlatabilmekte meselehiç almadım şuan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten bir süre sonra insan alışıyordur bu tarz beslenmeye ama o bir süreyi başarıyla atlatabilmekte meselehiç almadım şuan :)
Amin cümlemiz için inşallahay ben mesajınızı yeni görüyorum :)
sağ salim kucagnıza alın inşallah.
ordan hesaplanandan daha zayıf oluyolarmış genelde ama ay bilemedim :)
hepimiz sorunsuz tamamlarız inşallah.
haftaiçi gayet iyide haftsonu zorlanıyorumzaten bir süre sonra insan alışıyordur bu tarz beslenmeye ama o bir süreyi başarıyla atlatabilmekte mesele
inşAllah,evde olunca kurallar deliniyor maalesefhaftaiçi gayet iyide haftsonu zorlanıyorum
ama yinede elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım inşallah çok kg almadan ve şekerle ilgili bi problem yaşamadan bitiririm hamileliği :)
kesinlikle çalışırken dikkat etmek daha kolay :)inşAllah,evde olunca kurallar deliniyor maalesef
Canım bende yaptım bu diyeti. Hemde çok katı ve kaçaksız. Çünkü şekerin ciğer gelişimini engellediğini öğrendim. Arkadaş dikkat etmediği için 14 gün küvözde kaldı yavrusu.
Günde 9-10 kere ölçüm yapıyordum. Çok şükür hiç bi sorun yaşamadan geldi oğluş.
Ama bende de insülin direnci vs devam ettiği için 2. Gebelikte en başından diyetle başlayıp öyle bitiricem.
Hiç korkma. Bazen zorluyor ama geçiyor.
Çikolata krizi olur diyorsan migrosta diyabet reyonunda tadellenin şekersiz çikolatası var. Şeker yükseltmiyor :)
çok tesekkur ederim moral oldu valla :)Ayrıca not limon şekeri yükseltir.
Sabah onun yerine 1 tatlı kaşığı sirke koy suya.
Rica ederim tatlım. İstediğin zaman soru sorabilirsin. Sağlıkla gelsin kuşunçok tesekkur ederim moral oldu valla :)
limon konusunu bilmiyordum dikkat ederim teesekkurler :)