İnşallah bitanem inşallahCanim cani gönülden diliyorum inşallah seninde olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bitanem inşallahCanim cani gönülden diliyorum inşallah seninde olacak![]()
Yaaa evet bize de dua edinnn...bi de bakarmışız bu topikteki herkes hamile..Dua edin bizimki de pozitif çıksın hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
Amin inşallah sizin de pozitif olur ben şimdi kan verdim 3-4 gibi çıkacak rabbim isteyen herkese nasip etsinDua edin bizimki de pozitif çıksın hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz canimAmin inşallah sizin de pozitif olur ben şimdi kan verdim 3-4 gibi çıkacak rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım benimde goguslerim şiş özellikle sol göğsüm çok acıyor yan taraftan uca doğru geliyor ağrı bel ağrım önceki gibi kalmadı ama bende çok sık acikir oldum ne yediğini bilmiyorum hemen acıkıyorum psikolojikte olabilir bilmiyorumBenim belirtilerim şunlardı merak eden arkadaşlar için.
Özellikle sabahlari başlayan gün içinde ara ara devam kasık ağrıları
Kasık batması,hapşururken,gülerken kasığıma batma agri girmesi
Yataktan kalmak istemeyişim,uykum var gibiydi hep yatsam uyuyacak gibi..
Sık acıkmam
Alnımda sivilcelenme
Ğögüslerim aşırı şiş ve ağrılı
Vajinama bir iki kere agrı girdi
Bel agrisi
Bire bir adet belirtileri gibiydi.Gecen hafta pazartesi idrar testi negatifti bugün pozitifleşti
Birde dün ki limon testi dibe çöktü ne kadar doğrudur bilemem ama☺☺![]()
Belirtilere unutup sonradan eklediklerim bel agrisi,akinti varBenim belirtilerim şunlardı merak eden arkadaşlar için.
Sık acıkmam
Alnımda sivilcelenme
Bel agrisi
Akıntı
Bire bir adet belirtileri gibiydi.Gecen hafta pazartesi idrar testi negatifti bugün pozitifleşti
Limon testini nasıl yaptın canımBenim belirtilerim şunlardı merak eden arkadaşlar için.
Sık acıkmam
Alnımda sivilcelenme
Bel agrisi
Akıntı
Bu günü kaçırdım yarın deneyeyim o zaman. Sagol canım. Cesaret edemedim bir türlü. Bir şeyler var ama adet mi, bebiş mi bilemedim. Tek fark 24 saat kesintisiz uyuyabilirim.Gunaydin tatlim. sen test yapsana seninki cikar muhtemelen
Belirtilere unutup sonradan eklediklerim bel agrisi,akinti var![]()
Pekmezi değil de özünü aldım ben soğuk sıkım sıfır şekerBenim eşim biraz cins 1,5 yıl oldu keçiboynuzu pekmezi alalı hala duruyor kokuyormus beyefendi huylandi yemiyor
Bunların çoğu bende de var gece bir kasık batmasıyla uyandım bide göğsümde ki acı sanki koltuk altımdan geliyormuş gibiBenim belirtilerim şunlardı merak eden arkadaşlar için.
Sık acıkmam
Alnımda sivilcelenme
Bel agrisi
Akıntı
Bana bu seferde olmayacak gibi geliyor çünkü hep umut ediyorum sonunda üzülüyorumBunların çoğu bende de var gece bir kasık batmasıyla uyandım bide göğsümde ki acı sanki koltuk altımdan geliyormuş gibi
Test sonucu gelirse paylaşır mısın canım bakalım ise yaramismiPekmezi değil de özünü aldım ben soğuk sıkım sıfır şeker
Canim inşallah hamilesindir...Bende hissediyodum ama emin olamiyodum çünkü adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu..Bugün test yapmasaydim cuma kan randevum vardi ama dedim ki içimden yap gitsin sonuçta er yada geç öğreniceksin.Hemde idrarda pozitif cikinca kan verilmesi gerekirmiş öyle okudum dedim cuma randevum var yapayim testi poztifilesirse doktora derim idrar testim pozitif geldi kan testi yaptirmak istiyorum diye.Bunların çoğu bende de var gece bir kasık batmasıyla uyandım bide göğsümde ki acı sanki koltuk altımdan geliyormuş gibi
Canim belirtiler kaç gün önceden başladı sendeCanim inşallah hamilesindir...Bende hissediyodum ama emin olamiyodum çünkü adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu..Bugün test yapmasaydim cuma kan randevum vardi ama dedim ki içimden yap gitsin sonuçta er yada geç öğreniceksin.Hemde idrarda pozitif cikinca kan verilmesi gerekirmiş öyle okudum dedim cuma randevum var yapayim testi poztifilesirse doktora derim idrar testim pozitif geldi kan testi yaptirmak istiyorum diye.
Kuzum hamilemissiiiinnnCanim inşallah hamilesindir...Bende hissediyodum ama emin olamiyodum çünkü adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu..Bugün test yapmasaydim cuma kan randevum vardi ama dedim ki içimden yap gitsin sonuçta er yada geç öğreniceksin.Hemde idrarda pozitif cikinca kan verilmesi gerekirmiş öyle okudum dedim cuma randevum var yapayim testi poztifilesirse doktora derim idrar testim pozitif geldi kan testi yaptirmak istiyorum diye.
Benimde umudum yok bat 3Gunaydin kizceleryok mu aranizda kendini hamis hisseden farkli hisseden
ben kendimi hic hamile hissetmiyorum bat 3 kaldi ama umut 0 bende bu ay da bisey yok adet olcam galiba belim agriyo
![]()
Canim evet sanirim öyle cuma günü randevum.var bakalim haber veririmKuzum hamilemissiiiinnnrabbim analı babalı büyütsün çok sevindim ya bizede dua et daha dün konuşuyorduk valla umutsuz umutsuz şimdi güzel haberini aldık çok mutlu oldum bugün de benim ürolojiye randevum var ben böbreklerden şüpheleniyorum o yüzden gidiyorum idrarinin rengi nasıldı bulanık mi koyumu ya benim bulanık ve kepek kepek Bişeyler oluyor seninki nasıldı