• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim evet sanirim öyle cuma günü randevum.var bakalim haber veririm 😊😊
İdrarin ictigin su miktarima göre degisebilir az su icen biriysen genelde koyudur çok su icersen seyrelir.Ama normali saman rengi.
İyi yapmissin bir enfeksiyon fln olabilir.Benim.normaldi genelde ama bu sabah koyuydu test yaptigimda ama tortular yoktu.Bu gebelikten de olabiliyormus ama benim yoktu.
Sen ihmal etme.
Bebeğim benimde sabahları aşırı koyu oluyor ya ama gün içinde bulanık oluyor rengi ve dediğim gibi tortular oluyor dua edin kötü bir hastaligim çıkmasın kendimi çok kötü hissediyorum mide bulantısı başladı birde 😣

Canim evet sanirim öyle cuma günü randevum.var bakalim haber veririm 😊😊
İdrarin ictigin su miktarima göre degisebilir az su icen biriysen genelde koyudur çok su icersen seyrelir.Ama normali saman rengi.
İyi yapmissin bir enfeksiyon fln olabilir.Benim.normaldi genelde ama bu sabah koyuydu test yaptigimda ama tortular yoktu.Bu gebelikten de olabiliyormus ama benim yoktu.
Sen ihmal etme.
Canim senin bat ne zamandi

2287239

Adetime 3 gun kaldi kizlar sizce varmi

Eklentiler

• 20190710_101845.jpg
    20190710_101845.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 36
Canimm sende hamilesin galiba silik 2.cizgiyi gördüm bennn resimmi yaniltiyor bilmiyorum ama 2.cizgi var kan testi icin randevu al sende 1-2gün sonraya 😍😍😍😍
Canim ama sonradan cikti ikinci cizgi bebe time bide cok guvenilir bi test te degil ama ben ikinci cizgiyi goruyom cnm

İnşallah öyledir bende regl olacak gibi hissediyorum bide gece serin olunca hani regl olurken bacağına bir ağrı vurur ya öyle oluyorum
Canim inşallah hamilesindir...Bende hissediyodum ama emin olamiyodum çünkü adet agrisi gibi kasiklarim agriyordu..Bugün test yapmasaydim cuma kan randevum vardi ama dedim ki içimden yap gitsin sonuçta er yada geç öğreniceksin.Hemde idrarda pozitif cikinca kan verilmesi gerekirmiş öyle okudum dedim cuma randevum var yapayim testi poztifilesirse doktora derim idrar testim pozitif geldi kan testi yaptirmak istiyorum diye.

Canim bazen adet gununde cikar bazen adet oncesi dollenmeye gore degisir koyulugu ama sen hamilesin bence yeni yeni cikiyor😊😊😊
Insallah canim ama hic oyle hisetmiyorum umudum kesildi iyice
Bana dua et adet gunumde tekrar test yapacam

1 ssat sinra cikti bide bebetime yaniltabiliyor sizce hala bi umut varmi

İnşallah öyledir bende regl olacak gibi hissediyorum bide gece serin olunca hani regl olurken bacağına bir ağrı vurur ya öyle oluyorum
Yakin bir arkadaşimin da hamileligin basindan beri sol bacagimda agri vardi demisti 😊😊

Back