Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bi ayakkabi aldim . Ayagima dar geldigini evde fsrk ettim baska magazasina gittim degistirmeye moddl ve numara bulamadim baska magazaya gittim kapanmış ordaki magazasi . Bugun esimle gittik 8 de kapanacak yaziyordu nette magaza 7 30 da ordaydik ve kapandi ayakkabi basima bela oldu bi turlu değiştirmedik . Sinirden kudurdum cidden kenarda duruyo giyemiyorumda kac gundur uğraşıyorum degistiremiyorumda baya da para verdim spor ayakkabisina aporda giyicem bi turlu denk gelmesi cok sinie oldum .
Aksam onun yuzunden disarda doner ekmek yedik ustune esim gitti baklava aldi dayanamadım ondan da 2 adet yedim . Bugun spora da gitmedim ama 1100 ip atlamistim kac gündür tatli da yemiyorum dikkat ediyordum spora da gidiyordum . Gobek biraz duzelmeye başlamıştı yok ya benden adam olmaz . Geri sisko olmazsam iyi . Bi de yillardir başlayıp bıraktığım ama ogrenmeye cok hevesli oldugum bir dil var yeniden calismaya basladim hergun bugun saatlerce ders calistim . Ispanyolca ogrenmeye calisiyorum bi heves iste . Kwlime ezber yapıyorum araştırdım kelime ezber lazımmış biraz gramer bilgim var ama tekrar iyi calsimam lazım.

Kızlar hamdolsun bugunude güzel geçrdm. Bol bool yürüyüş yaptım dışarda. Tempolu 1 saate tamamladım. Çarşıdada yurudum çok iyi geldi
süpersin. Bende uzun uzun yürümeyi çok özledim. 😔
Kuzuları uyutup geliyorum kızlar :spor:
bekliyoruz 😍
Bi ayakkabi aldim . Ayagima dar geldigini evde fsrk ettim baska magazasina gittim degistirmeye moddl ve numara bulamadim baska magazaya gittim kapanmış ordaki magazasi . Bugun esimle gittik 8 de kapanacak yaziyordu nette magaza 7 30 da ordaydik ve kapandi ayakkabi basima bela oldu bi turlu değiştirmedik . Sinirden kudurdum cidden kenarda duruyo giyemiyorumda kac gundur uğraşıyorum degistiremiyorumda baya da para verdim spor ayakkabisina aporda giyicem bi turlu denk gelmesi cok sinie oldum .
Aksam onun yuzunden disarda doner ekmek yedik ustune esim gitti baklava aldi dayanamadım ondan da 2 adet yedim . Bugun spora da gitmedim ama 1100 ip atlamistim kac gündür tatli da yemiyorum dikkat ediyordum spora da gidiyordum . Gobek biraz duzelmeye başlamıştı yok ya benden adam olmaz . Geri sisko olmazsam iyi . Bi de yillardir başlayıp bıraktığım ama ogrenmeye cok hevesli oldugum bir dil var yeniden calismaya basladim hergun bugun saatlerce ders calistim . Ispanyolca ogrenmeye calisiyorum bi heves iste . Kwlime ezber yapıyorum araştırdım kelime ezber lazımmış biraz gramer bilgim var ama tekrar iyi calsimam lazım.
yapabilirsin canım. Çok negatif düşünüyorsun. Her koşulda kendini sevmelisin. Şişman da olsan sevmelisin. Ki inceciksin zaten biliyoruz. Bebiş düşünmeye başladınız mi?
30 dk Leslie yapabildim.. içinde dans, kutu kutu pense ve trencilik bulunan:)
Oh harika 😍

Bu hafta nasil bir modum var anlamadim. Depresyon haftam sanki. Kendime gelmeye calisiyorum ama nafile. Odamda uyuyup kaldim. Işten 18.20 gibi ciktim. Bosbos dolandim yakinda eve variririm herhalde.offf duzenli bir hayata gecmem lazim
neden böylesin canım? İç dünyana dönüp sebebini bulmaya çalış bence.
Yine mutluyum hiç doymadim :rolleyes: :rolleyes:acim ama mutluyum :KK70:
Kizcemle saklanbaç oynuyacagiz
en güzeli. Ben doydum bugün 🤣🤣
Evet bende kendime öyle söylüyorum. 99 u görene kadar kaçamak yok. Belki o zaman ödül olabilir 1 seferlik. Sporda yapabilsem çok mutlu olacaktım ama olmadı bugün. Yarına olur inşallah.
Görücez merak etme. Stres olma. Evet ödül ver kendine. Çok sıkboğaz etme 😍

Sabah 6 da
Bir haşlanmış patates
1kase yoğurt

Öğlen 13:30
3 kaşık makarna bir elma

Ara 2 kuru kayısı

Akşam 19:00
Bir Küçük minik haşlanmış patates sarımsaklı yoğurt ile
3 fincan yeşil çay
2 litre su
Bir şekersiz sütlü kahve ile tamamlarım günü
(patates diyeti 2.gün)
Afiyet olsun spor yokmu?😊
5 şubat menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir cay çeyrek ekmek 7 yeşil zeytin

Akşam 18 de
Az tavuklu yeşilliği bol salata
2 bardak ayran

Su 2 ye tamamlarım
Spor çok yürüdüm ama tempolu yürüyüş olarak 1 saat
Afiyet olsun sporda yapılmış ne güzel 🤗
Menüm
9.00
1 elma

11.00
1 sade soda

13.30
6 yk kısır
50 gr tavuk ızgara

18.00
Yarım kase mercimek çorbası
5 yk fırında patates tavuk
4 yk karabuğday pilavı
Salata

3 lt su
Kizzz ne kadar az yemissin :KK57:
Yok cuma kesin güzel bir eksi göreceksin 🤩

Sende bendensin. Esim sabah 6.30 kalkıyor 7.30 da gidiyor buyuğu3 8.30 da okula götürmeye geliyor bazen 9 oluyor benim o saatler gidiyor. Uyusam mi yemek mi yapsam temizlik mi derken gün bitiyor.

Ben de 6.40 ta kalkıyorum 7.30 evden çıkıp oğlumu babaanneye bırakıp 8.30 iş başı 17.00 da.cikip oğlumu alıp ev

X