• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Başka nasıl çözüm bulabilirim:KK43:
Icine sinecekse yine yapalim tabi de onemli olan vicdanen dogruyu soylemek mesela benim tartiya cikinca istedigim ayarda beklersem o kadar da gösterir ki ama üzerinde durup foto cekeceksek o baska aman beynim yandi 🙈
Kendimi her seferinde ifade edemiyorum benim mesanem normal insandan 4kati büyük 2lt idrar aliyor ve bunun tamamini bosaltamiyorum

Bosaltmam 5saatimi aliyo hic su içmemek sartiyla bu sabah ailemden biri önemli bir hastalığı yüzünden hastaneye gitti dönüşte bana ugrayacagi için wc basında bekleyemedim kusura bakmayın yoksa bi tursuyla bu kadar arti gelmem imkansız
Perim kaptan sana kilo aldin diye kizmadi ki .. lütfen karşılıklı anlaşın biraz sakince düşününunce haksiz degil kotu bi sey demedi ki sorumluluk hissediyor üzerinde..

Kendimi her seferinde ifade edemiyorum benim mesanem normal insandan 4kati büyük 2lt idrar aliyor ve bunun tamamini bosaltamiyorum

Bosaltmam 5saatimi aliyo hic su içmemek sartiyla bu sabah ailemden biri önemli bir hastalığı yüzünden hastaneye gitti dönüşte bana ugrayacagi için wc basında bekleyemedim kusura bakmayın yoksa bi tursuyla bu kadar arti gelmem imkansız
İmkansız deme imkanlı canım :( ben bir salatalık turşusu yiyince en az 1 kilo fazla çıkıyorum :(

Yumurtasız sağlıklı olur mu
Ben yumurtasız bi hayat düşünemiyorum da 😅😅
Bencede yu ortasız bir hayat olmaz valla biliyosun ben günde 3 yada 2 yiyodum. Ama arada şaşırtmak lazım demekki.
Gecen cuma : 77.5
Bugun : 73.1
Fark : - 4.400 gr
💪💪💪💪💪
✨✨✨✨
:KK49::KK49::KK49:

Bu ilk haftamdi sisligim gitti vucudum rahatladi cok sukur cok fazla sekerli hamurlu seyler yiyiyordum ve direk kesince sonuc bu 🤗
Harikasın cnm inş h3p böyle bol bol gider
Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78,7
Güncel = 77,6 :rolleyes:
Fark = 1,1 (çok şükür :KK6:)
Yüzde = 1,40

Eki Görüntüle 2574810
Süpersin sende cnm maşallah tebrikler
ayyy bende mi bu hafta yumurta yemesem? Seni geçeceğim inşallah
aman allahımmmm bu ne? Bende istiyorum aminnn
Maşallah canım maşallah 🧿

Ooo sende harikasın 😊 maşallah 🧿
Yumurta dan değildir belki kız ama bi dene sende arada değişillik iyi okuyor bide vücudu sasırtmak lazım arada

Bencede yu ortasız bir hayat olmaz valla biliyosun ben günde 3 yada 2 yiyodum. Ama arada şaşırtmak lazım demekki.

Harikasın cnm inş h3p böyle bol bol gider

Süpersin sende cnm maşallah tebrikler

Yumurta dan değildir belki kız ama bi dene sende arada değişillik iyi okuyor bide vücudu sasırtmak lazım arada
Ay yok yok yarın diyetisyenimden yumurtasız bir kahvaltı örneği oluşturmasını isteyeyim. 🤣🤣 bakalım ne verecek? Bu ara spor salonu arayışındayım. Reformer pilates yapıcam galiba

Çok kırıldım hassas bir dönemdeyim hakkinizi helal edin
İnan ki ben daha çok kırıldım. Herkesin hassas dönemleri var. Sabahlara kadar uyunuyorum. Şu listeyi yapana kadar çocuğumun biri bi yerde ağladı biri başka yerde. İzine ayrılmak istiyorsan 8 e kadar vaktin var.

Selamlar.
Kilo veren veremeyen gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

Geçen hafta 73.00
Bu hafta 71.3
Giden 1.7kg
harika vermişsin canım 🧿
Kılo veren veremeyen herkesı tebrık ederım 😍 bence cok guzel gıdıyoruz 💃 tek tek alıntı yapamıyorum cocuklar hıc durmuyorla sureklı dagıtıp dokuyorlar 😝 su ıstıyolar verıyorum bırbırlerını ıslatıyolar 😶 camasır yıka kurumuyor da 😲 su ıkızlerın tuvalet ısı de bıtseydı pişik oluyolar artık off ne dertlıymısım bee 😂 hayırlı cumalar bu arada rabbım saglık versın de bu gunlerde gecer elbet ❤
ayyy benimde bu ara kafam bi milyon. Çocukların problemleri bitmiyor 🤣 allah sağlık versin

20200110_174153.jpg
20200110_174306.jpg

Bir motive daha gelsin o zaman birisi simdi cektim diğerinde 87 filandi

Kaçamak yapmadım çok şükür :rapci: zaten sen beni yakalar sollar geçersin. Sebebini anlamadığım bir şekilde yavaş veriyorum.

Olabilir canım olmadın mı daha. Ben hep 40. gün olmaya başlarım.

Türkiye saatine göre 12 Canım ama sen erken dersen esnetiriz 1-2 saat

Tebrik ederim canım çok iyi :9: ocak bitmeden 80 lerden kurtulursun :9:

Çok güzel canım tebrik ederim :9:

Evet haziranda ayrılmışsın dün baktım canım. Burda da yine deneme süresiyle başlatacağım maalesef🤗

Sağlık olsun özelden konuştuz zaten benim senden bi şikayetim yok arada olur böyle canını sıkma artık hiç bir şey yokmuş gibi devam 🤗

Buna bi son ekleme saati getirmemiz lazım. Olmayacak böyle emeklerine sağlık canım.

Tebrik ederim canım :9: :9: hedefini yazında olmaz gibi gelmişti sana demek ki oluyormuş :rapci:

HArikasın :9: :9:
Ankam son ekleme zamanı demişsin ama benim için önemli değil :) Zaten buraya atıyorum listeleri kontrol için, arkadaşlar kontrol ediyorlar.
Gecen cuma : 77.5
Bugun : 73.1
Fark : - 4.400 gr
💪💪💪💪💪
✨✨✨✨
:KK49::KK49::KK49:

Bu ilk haftamdi sisligim gitti vucudum rahatladi cok sukur cok fazla sekerli hamurlu seyler yiyiyordum ve direk kesince sonuc bu 🤗
Vayyy harikasın bence tebrik ederim arkadaşım:)
Canım eline sağlık, ben genelde ertesi gün bildiriyorum biraz geç kalmış oldum kusura bakma özellikle sporu erken bildireceğim bi daha.
Önemli bir ayrıntı değil ama ayın 7si sporum gülenyüzüme kaymış 😂 9una da geç kaldım ama haftaya da piliçler olarak kazanırız umarım 😂

Bu arada piliç olmanın özel bi sebebi var mı? Kiloya göre mi? Hani çıtırın tam karşıtı piliç olarak mı düşünüldü 🙈
Sağ ol canım, Ankaya da dediğim gibi benim için fark etmiyor ekleme saati :)
Puanı düzeltirim canım gerçi sonucu etkilemiyor ama teşekkür ederim uyardığı için.
Yok piliçin şişkolukla alakası yok öyle hatunlara piliç de denir ya ateşli piliç :D

Ankam son ekleme zamanı demişsin ama benim için önemli değil :) Zaten buraya atıyorum listeleri kontrol için, arkadaşlar kontrol ediyorlar.

Vayyy harikasın bence tebrik ederim arkadaşım:)

Sağ ol canım, Ankaya da dediğim gibi benim için fark etmiyor ekleme saati :)
Puanı düzeltirim canım gerçi sonucu etkilemiyor ama teşekkür ederim uyardığı için.
Yok piliçin şişkolukla alakası yok öyle hatunlara piliç de denir ya ateşli piliç :KK70:
Teşekkür ederim canım :KK52: 🤗

Back
X