Vayyy harikasınGecen cuma : 77.5
Bugun : 73.1
Fark : - 4.400 gr
Bu ilk haftamdi sisligim gitti vucudum rahatladi cok sukur cok fazla sekerli hamurlu seyler yiyiyordum ve direk kesince sonuc bu
Ayyy çok güzelllll tebrik ederimmmKilo Bildirimi
Geçen hafta = 78,7
Güncel = 77,6
Fark = 1,1 (çok şükür)
Yüzde = 1,40
Eki Görüntüle 2574810
Anka her şeyi çorba ettiTeşekkür ederim canım ankaya dedim ama beklemem gerekiyor demekki
Teşekkür ederim canımVayyy harikasın
2,5-3 kilo veren görmüştüm ama rekor sende galiba
Ayyy çok güzelllll tebrik ederimmm
Anka her şeyi çorba etti
bi bakayım bakalım listenin durumuna
Aynen canım herşey birgün bitiyor başka bi çeşit dert çıkıyor canları sağolsunKılo veren veremeyen herkesı tebrık ederımbence cok guzel gıdıyoruz tek tek alıntı yapamıyorum cocuklar hıc durmuyorla sureklı dagıtıp dokuyorlar su ıstıyolar verıyorum bırbırlerını ıslatıyolar camasır yıka kurumuyor da su ıkızlerın tuvalet ısı de bıtseydı pişik oluyolar artık off ne dertlıymısım bee hayırlı cumalar bu arada rabbım saglık versın de bu gunlerde gecer elbet ❤
Direkt beni izne ayirabilirsin gerilmene gerek yokArkadaşlar bundan sonra bildirimler fotoğraflı olacak. Herkes tartı resmini çekip atacak.
Şu an ciddi anlamda gerildim. Kimseyi kırmak sıkmak istemedikçe dibe battık. Akşam sonuç listelerini ben hazırlayacağım. 8 gibi gelirim inşallah,
Bu cozum degil ki kaptanimArkadaşlar bundan sonra bildirimler fotoğraflı olacak. Herkes tartı resmini çekip atacak.
Şu an ciddi anlamda gerildim. Kimseyi kırmak sıkmak istemedikçe dibe battık. Akşam sonuç listelerini ben hazırlayacağım. 8 gibi gelirim inşallah,
Kilo almana kızmadığımı biliyorsun değil mi?Direkt beni izne ayirabilirsin gerilmene gerek yok
Başka nasıl çözüm bulabilirimBu cozum degil ki kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?