Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka herkes hangi takımın kaptanı olduğunu yazmış.. sende yazsana 12.takım kaptanı diye..
Ben henuz 2. Takım uyesiyim. Bu hafta transfer olacağım. 19 mayısta da deneme suremiz bitecek o zaman yazarım inşallah. Resmileşmedi henüz bizim takım.

Ben henuz 2. Takım uyesiyim. Bu hafta transfer olacağım. 19 mayısta da deneme suremiz bitecek o zaman yazarım inşallah. Resmileşmedi henüz bizim takım.
Aa şaşırdım.. peki deneme sürecinden sonra 12 ye mi düşücez?? İnş istikrar sağlarım..

İyi günler kızlar kahvaltım 1 dilim ekmekle tamam şimdi Bı kaç leblebi yedım acaip şişkinlik var şimdi leslie yapıcam İnş öğlene bısey yok akşama da karar vermedim bakalım kısmet :)
sadece 1 dilim ekmek mı yedın kahvaltıda canım

Pilateste değişik bi mekik var.. ebru Şallı nın dvd sinden gördüm. . Zaman olsa pilates yapıcam ama zamanım yok..

Merhaba kizlar , bugünkü planım; bu saate kadar olanlar oldu tabi o ayri bi konu :)
Sabah 7 00 üç büyük bardak su;
10.00 tereygda kaşarlı yumurta, zeytin, köy yufkasi, sekersiz cay, üç tane hurma ( kendimi zor tutuyorum hepsjni yememek için)
Aksam yemeğine kadar devamlı su
Akşam 16:00 cevizli havuçlu yoğurt
Kahve ve yatana kadar su, acik hava yürüyüşleri bolca

Havuç yeme bence.. bide öğlene bi meyve koy yada ceviz ye.. halsiz kalırsın. . Yoğurdu tarçınlı ye.. sütlaç gibi oluyo. .yada içine leblebi koy ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…