Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Havuç, bezelye, patates.. kendinden şekerli.. diyetisyen diyete yeme demişti. .
Anladimmm bezelye patates yemiyorum ama havucun sekeri pistiginde cikiyor diye biliyorum, biz havucu çiğ olarak tüketiyoruz,, bak kafama takıldı biraz araştırayım :kahve:

:KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Allah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk

Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom

Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
:KK73::KK73::KK73: llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr

Anka Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Ne güzel bir mesaj canım çok çok sevindim hadi darısı başımıza canım tebrik ederim ;)
Kızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedim:cry: Bi daha dolma yapmicam. :cry: Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
Kaptan cezanı yapınca yaz bize ;)
DÜZGÜN YESA1 = Ankacağım nolursun yapma böyle...

NORMAL YESA1= Dolma yiyebilirsin ama gece geç vakitte değil öğlen küçük bir dolma yanında bol yogurt mesela

SENİN BİLDİĞİN YESA1= Anka sen nasıl kaptan oldun yaaaaaaaaaaa :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kaptancığım bize cezalar verdiğinde bu bahaneler hep sana geri dönecek biliyorsun değil mi :rapci:
Bekarım ama sezaryen oldum diyeceğim ben de hahahaha
Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa :(

Kızlar şişkinlik yapan şeyler eler bilen var mı?
Yürüyüş spor da mı şişkinlik yapıyor?
Ona göre günü planlayacağım.
Tuz, hamur işleri, bulgur, bazen bakliyat şişkinlik yapar canım ve son öğrendiğim de dolunay şişkinlik yapıyormuş.

Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa :KK43:
Valla uc cocukla yine maşallah ben daha birde Perte cıktım 3 senede bide ikinciyi istiyorum :)

Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa :KK43:
Bak bak duygu sömürüsü. Tamam o zaman 75 squat olsun ceza :duduk:

Back