Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NedenHavuç yeme bence..
Havuç, bezelye, patates.. kendinden şekerli.. diyetisyen diyete yeme demişti. .
Anladimmm bezelye patates yemiyorum ama havucun sekeri pistiginde cikiyor diye biliyorum, biz havucu çiğ olarak tüketiyoruz,, bak kafama takıldı biraz araştırayımHavuç, bezelye, patates.. kendinden şekerli.. diyetisyen diyete yeme demişti. .
Havuç yeme bence.. bide öğlene bi meyve koy yada ceviz ye.. halsiz kalırsın. . Yoğurdu tarçınlı ye.. sütlaç gibi oluyo. .yada içine leblebi koy ye..
 cümle eksik olmuş yok cnm normal kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmegısadece 1 dilim ekmek mı yedın kahvaltıda canım
Karatayda çiğ yiyebiliyorsun canım.Anladimmm bezelye patates yemiyorum ama havucun sekeri pistiginde cikiyor diye biliyorum, biz havucu çiğ olarak tüketiyoruz,, bak kafama takıldı biraz araştırayım![]()
Ne güzel bir mesaj canım çok çok sevindim hadi darısı başımıza canım tebrik ederimAllah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom
Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr
Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Kaptan cezanı yapınca yaz bizeKızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedimBi daha dolma yapmicam.
Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
DÜZGÜN YESA1 = Ankacağım nolursun yapma böyle...
NORMAL YESA1= Dolma yiyebilirsin ama gece geç vakitte değil öğlen küçük bir dolma yanında bol yogurt mesela
SENİN BİLDİĞİN YESA1= Anka sen nasıl kaptan oldun yaaaaaaaaaaa![]()
150 mekik e ne dersinCeza veren olmadı ki. Temizlik yapıyorum bi se leslie 3 mil yapacağım. Squat plank falan da yapacağım yeter ya.
Anka herkes hangi takımın kaptanı olduğunu yazmış.. sende yazsana 12.takım kaptanı diye..
Sezaryen oldum daha yasak derim150 mekik e ne dersin![]()
Ceviz tüketiyorum zaten
Bende öyle yapiyordum da neyse teyit etmen iyi olduKaratayda çiğ yiyebiliyorsun canım.
Kaptancığım bize cezalar verdiğinde bu bahaneler hep sana geri dönecek biliyorsun değil miSezaryen oldum daha yasak derim![]()
ayyy yok yazmasın rezil olmayalım kaptana bak diye dalga geçerler
dolmalı kaptan[/QUOTE
![]()
Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsaKaptancığım bize cezalar verdiğinde bu bahaneler hep sana geri dönecek biliyorsun değil mi
Bekarım ama sezaryen oldum diyeceğim ben de hahahaha
Tuz, hamur işleri, bulgur, bazen bakliyat şişkinlik yapar canım ve son öğrendiğim de dolunay şişkinlik yapıyormuş.Kızlar şişkinlik yapan şeyler eler bilen var mı?
Yürüyüş spor da mı şişkinlik yapıyor?
Ona göre günü planlayacağım.
Valla uc cocukla yine maşallah ben daha birde Perte cıktım 3 senede bide ikinciyi istiyorum :)Canım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa![]()
Bak bak duygu sömürüsü. Tamam o zaman 75 squat olsun cezaCanım biri gelse desekş 28-30 saat uyumadım gece de acıktım o stresle dolma yedim ben ona ceza vermem. Dikkatli olmaya çalış derim. Hele o uykusuzluğun üzerine sadece 2 saat uyuyup hala ayakta kalmaya çalışıyorsa![]()