- 23 Nisan 2016
- 295
- 250
- 23
- 45
Gemiş olsun arkadaşım.allah acil şifalar versinCanım sagolasin amin. Ya üşümeye bağlı sanırım bronşit olmuş ve vücutta da enfeksiyon ateş yapıyordu. 2 yaşında canım ama çok zor bir çocuk maalesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gemiş olsun arkadaşım.allah acil şifalar versinCanım sagolasin amin. Ya üşümeye bağlı sanırım bronşit olmuş ve vücutta da enfeksiyon ateş yapıyordu. 2 yaşında canım ama çok zor bir çocuk maalesef..
Hindistan cevizi yağının faydasını gördünüz mü kızlar
Canım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.
Doktor hiç bişey yok dedi dişe bağladı. Bilmiyorum canım nesi var başka doktora gidesim var ama bakalım.Hasta mı canım çok geçmiş olsun.
1.5 yasinda canim memeye duskun cok o yuzden gece 10 un istunde kalkiyorum en az 10 kez bir de huy edindi 1 haftadir tamamen uyaniyo
Allah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom
Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr
Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Geçmiş olsun. Kaç yaşında yada aylık?
Topik uğurlu geldi galiba . Senin adına sevindim canım. İnş ben de 50 li rakamları görürüm. Tebrikler
Günaydınlar ben de tartıldım bugün.75 tim ve şimdi 73.7 yim kaç zamandır gram veremiyordum.topik bana da yaradı
[/QUOTE]daha yeni başladım canım ama şöyle şöyleyim
benim kabızlık sorunum var malesef
dün türk kahvesi yaptım içine hindistan cevizi yağı kattım içtim 2 mil yaptım
wc çıktım :)
sabah kalktım
yine wc çıktım :)
bu benim için aşırı güzel :)
Spor bisürü yatım kuzum, amaaaaaa senin için de yapayım tamam 30 mekik dediğin nedir gülüm.
Ayrıca iyi düşün iyi olsun. Olacak işte o kadar.
Bilmiyorum ki ben versene tarifini müsait olduğunda canım.
30 tane mekik çektim gitti yesa
canım tarıfınde bır sey yok kı tuzsuz yer fıstıgını robota koyup sıvılasana kadar cekıyorsun sonra ıcıne damak zevkıne gore bır cımdık tuz attım 2 tatlı kaşıı pekmez koyup tekrar cektım hepsi bu kadar.
vıdeosunu ızleyebılırsın youtube den
Menu
Sabah= domates salatalik zeytin peynir yumurta
Ogle=5 erik 3 cilek
Aksam= ciger sote ayran tursu
Tesekkur ederim canim gorursun tabi ki yeter ki pes etmeGeçmiş olsun. Kaç yaşında yada aylık?
Allah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom
Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Hindistan cevizi yağı , şu adtarlarda satılan talya marka olan yağ mı canım.
Hımm . Ok . Şimdi anladım. Ben de deneyeceğimyok canım
ben metro diye bir yer var ya oradan aldım
parlak beyaz katı yağ gibi düşün sonra eriyor (katı halini tereyag gibi kullanabilirsin yemeklerde pastalarda kurabiyelerde sıvı halini türk kahvesi içine ya da direk içmek )
Anka tatlım diştir o! Ağrı kesici ver. Olmadı jel var diş jeli onu kullansan.
Bravo arkadaşım kendim kilo vermiş kadar sevindim darısı bize artikAllah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Canım cevize göre değişiyor ama hafifi acımsı oluyor tabiTadi aci oluyor mu ?
Canım benim ya sana da yavruna da geçmiş olsun diyeyim geçmiş olur inşallah.aman ilaçlarını ihmal etme zümrem.benim oğlumda öyle aşıya bile gidince kıyamet koparıyo saatlerce ağlıyor.Allh canlarını sağ etsin de böyle vöyle ömür tüketiyorlar işte.Rabbim acılarını göstermesin beterinden saklasın canım benim.hazirana kadar enf.atar inş.çok daha iyi olur sıkma canınıCanım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.
Tesekkur ederim canim benim burlikte basaricaz sonra bulusup aliaverise cikixaz bi kahve icip sohbet edecezBravo arkadaşım kendim kilo vermiş kadar sevindim darısı bize artik