- 19 Mart 2017
- 116
- 104
- 18
- 29
süpersiniz vallahiNelerr okuyor bu gözler işte bu daha da gidecek o kilolar
Kızlar süpersiniz motivasyon kaynağısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersiniz vallahiNelerr okuyor bu gözler işte bu daha da gidecek o kilolar
Yok canım aöf çocuk gelişimi okuyorum. .kpss ye mi hazırlanıyorsun :)
Sağol tatlım ben çok geç uyandım da daha birşey yemedim metabolizma hızlandırıyormuş ikisi de birlikte deneyeyim dedim biraz karışık tatlar amaAfiyet olsun.. kahve ile mi tüketiyorsun??
çok güzel bölümün bende aöften halkla ilişkiler ve reklamcılık okuyorum başarılar dilerim sanaYok canım aöf çocuk gelişimi okuyorum. .
Ben henuz 2. Takım uyesiyim. Bu hafta transfer olacağım. 19 mayısta da deneme suremiz bitecek o zaman yazarım inşallah. Resmileşmedi henüz bizim takım.Anka herkes hangi takımın kaptanı olduğunu yazmış.. sende yazsana 12.takım kaptanı diye..
Maalesef canım. Bizde de yok.Selam herkese. Takımda yer kaldi mi? Ben 5.takimda beklemedeyim sira gelmedi listelere giremedim henüz. Yer varsa size katilayim
sag ol canım hep bırlıkte verecegızzNelerr okuyor bu gözler işte bu daha da gidecek o kilolar
ohh afiyet olsunA 101den hindistancevizi yagı aldımm ve hemen kahve Eki Görüntüle 1994203
ohh afiyet olsun
a101 de ne kadarmış canım hındıstan cevızı yagı ?
ayy evet azmış içerisinde ama tatlı yapmaya degılde böyle kahveye katmaya uygun bır gramSağol tatlım 15 tlymiş gramı 150 gram olduğu için ucuz galiba
Aa şaşırdım.. peki deneme sürecinden sonra 12 ye mi düşücez?? İnş istikrar sağlarım..Ben henuz 2. Takım uyesiyim. Bu hafta transfer olacağım. 19 mayısta da deneme suremiz bitecek o zaman yazarım inşallah. Resmileşmedi henüz bizim takım.
oldu mu kaptan şimdi sen bize örnek olacaksınKızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedim Bi daha dolma yapmicam. Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
sadece 1 dilim ekmek mı yedın kahvaltıda canımİyi günler kızlar kahvaltım 1 dilim ekmekle tamam şimdi Bı kaç leblebi yedım acaip şişkinlik var şimdi leslie yapıcam İnş öğlene bısey yok akşama da karar vermedim bakalım kısmet :)
Pilateste değişik bi mekik var.. ebru Şallı nın dvd sinden gördüm. . Zaman olsa pilates yapıcam ama zamanım yok..kızlar mekıkde bugun 5. gunum
2. gununde mekık cekerken eşim napıyosun dedi mekık cekıyorum dedım. öyle mekık mı olur tam kalkacaksın dedi ayak bıleklerımden tuttu ben başladım yapmaya ıste o zaman gercekten zorlandım.
karın kaslarım şimdi gülerken bile acıyolar
Nasil yapiyosun yaaaakızlar ben organık yaşama dönüyorum geri dün lor peyniri yaptım. bugun leplebi
Havuç yeme bence.. bide öğlene bi meyve koy yada ceviz ye.. halsiz kalırsın. . Yoğurdu tarçınlı ye.. sütlaç gibi oluyo. .yada içine leblebi koy ye..Merhaba kizlar , bugünkü planım; bu saate kadar olanlar oldu tabi o ayri bi konu :)
Sabah 7 00 üç büyük bardak su;
10.00 tereygda kaşarlı yumurta, zeytin, köy yufkasi, sekersiz cay, üç tane hurma ( kendimi zor tutuyorum hepsjni yememek için)
Aksam yemeğine kadar devamlı su
Akşam 16:00 cevizli havuçlu yoğurt
Kahve ve yatana kadar su, acik hava yürüyüşleri bolca