Canımmm teşekkürler. En önemlisi spor. Spor yürüyüş peki? Ona göre spora abanıcam ya da oturduğum yerde oturucamTuz, hamur işleri, bulgur, bazen bakliyat şişkinlik yapar canım ve son öğrendiğim de dolunay şişkinlik yapıyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm teşekkürler. En önemlisi spor. Spor yürüyüş peki? Ona göre spora abanıcam ya da oturduğum yerde oturucamTuz, hamur işleri, bulgur, bazen bakliyat şişkinlik yapar canım ve son öğrendiğim de dolunay şişkinlik yapıyormuş.
Sus sus işi çok zor kaptanın ama ses çıkarmayalım kızalım ki dolmalara el sürmesin bidahaValla uc cocukla yine maşallah ben daha birde Perte cıktım 3 senede bide ikinciyi istiyorum :)
Konu dolma olunca bişey diyememSus sus işi çok zor kaptanın ama ses çıkarmayalım kızalım ki dolmalara el sürmesin bidaha![]()
Takımcak evde dolma yapılmasın kuralı koyalım bence. Dolmaya zaafı olan çokKonu dolma olunca bişey diyememasla hayır diyemeyen biri olarak
ama Bı daha gece olmaz herhalde :)
Aaa ben biber dolmasi diyette cok yediiim, icini bulgurlu yapiyodum cok saglikli oluyoduuu, niye boyle dedin ki simdiTakımcak evde dolma yapılmasın kuralı koyalım bence. Dolmaya zaafı olan çok
ZalımsınTakımcak evde dolma yapılmasın kuralı koyalım bence. Dolmaya zaafı olan çok
Bi dk bi dk... bebeğin kaç aylık.. bende 10 ay önce ikinci sezeryanımı oldum ve mekik çekiyorum. . Dün gece dikişlerim çok ağrıdı.. ondan mı?? Bende şaşırdım noluyo diye. .Sezaryen oldum daha yasak derim![]()
Kız dayanamayıp götürüyorlar dolmalarıAaa ben biber dolmasi diyette cok yediiim, icini bulgurlu yapiyodum cok saglikli oluyoduuu, niye boyle dedin ki simdi![]()
Tey teeey teeeeeey ben dolma sevmem ondan heralde bu rahatlık hahahahZalımsın![]()
Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı kiBi dk bi dk... bebeğin kaç aylık.. bende 10 ay önce ikinci sezeryanımı oldum ve mekik çekiyorum. . Dün gece dikişlerim çok ağrıdı.. ondan mı?? Bende şaşırdım noluyo diye. .
Ahahaha kiyamam yaaa :)))) iradenize sahip cikin bayanlar! Te o kaaa.......Kız dayanamayıp götürüyorlar dolmaları
Tey teeey teeeeeey ben dolma sevmem ondan heralde bu rahatlık hahahah
Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı ki![]()
Ya 2 gündür çekiyorum bu gece dikişlerim resmen ağrıdı ya.. bende noluyo dedim..Kız dayanamayıp götürüyorlar dolmaları
Tey teeey teeeeeey ben dolma sevmem ondan heralde bu rahatlık hahahah
Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı ki![]()
Bana da göndersene bir türk kahvesiKızlar 1 saat önce ara öğün olarak kahvemi içtim.. size ufak bi tüyo vermek istedim.. Türk kahvesinin içine accık tarçın atıyorum. . Hem güzel oluyo hem kan şekerini dengeliyo.. bide kendinize büyük bardak satın alın ortada olsun. Susayınca onu doldurun için. Daha fazla su tüketmiş olsursunuz. Benim bardağım 2.5 su bardağı su alıyor. Yani yarım litre.. Eki Görüntüle 1994259
Gel yapim sana şekerim :))Bana da göndersene bir türk kahvesi![]()
Şaka maka mekik etkiluordur canım karın kaslarınızı ciddi anlamda zorlayan birley çünkü. Ara ver bence yapma bir süre daha çok yeni sezaryeninYa 2 gündür çekiyorum bu gece dikişlerim resmen ağrıdı ya.. bende noluyo dedim..
Ayyyyyyy :)Gel yapim sana şekerim :))
Ben hiç sevmem ya turk kahvesi acaba zayıflamaya etkisi var mı varsa içerim :)Bana da göndersene bir türk kahvesi![]()
Hı hı metabolizma için faydalıymış. İçmeye başlayınca fa bağımlısı oluyorsun. Hele ki cııııssss ama sigarayla pek güzel oluyor.Ben hiç sevmem ya turk kahvesi acaba zayıflamaya etkisi var mı varsa içerim :)
Kesinlikle var metoyu hızlandırıyor, spordan yarim saat öncesi yapılınca yağ yakimi hızlanıyorBen hiç sevmem ya turk kahvesi acaba zayıflamaya etkisi var mı varsa içerim :)
Metobolizmayı hızlandırıyo..Ben hiç sevmem ya turk kahvesi acaba zayıflamaya etkisi var mı varsa içerim :)