Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aaa ben biber dolmasi diyette cok yediiim, icini bulgurlu yapiyodum cok saglikli oluyoduuu, niye boyle dedin ki simdi :KK43:
Kız dayanamayıp götürüyorlar dolmaları
Tey teeey teeeeeey ben dolma sevmem ondan heralde bu rahatlık hahahah
Bi dk bi dk... bebeğin kaç aylık.. bende 10 ay önce ikinci sezeryanımı oldum ve mekik çekiyorum. . Dün gece dikişlerim çok ağrıdı.. ondan mı?? Bende şaşırdım noluyo diye. .
Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı ki :(

Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı ki :KK43:
Ahahaha kiyamam yaaa :)))) iradenize sahip cikin bayanlar! Te o kaaa.......

Kızlar 1 saat önce ara öğün olarak kahvemi içtim.. size ufak bi tüyo vermek istedim.. Türk kahvesinin içine accık tarçın atıyorum. . Hem güzel oluyo hem kan şekerini dengeliyo.. bide kendinize büyük bardak satın alın ortada olsun. Susayınca onu doldurun için. Daha fazla su tüketmiş olsursunuz. Benim bardağım 2.5 su bardağı su alıyor. Yani yarım litre..
20170511_142100.jpg

Konuş kuzum. Yapılıyor demi. Ağrı mı? Ağrı yok ağrı yok. Ondan mı ki :KK43:
Ya 2 gündür çekiyorum bu gece dikişlerim resmen ağrıdı ya.. bende noluyo dedim..

Kızlar 1 saat önce ara öğün olarak kahvemi içtim.. size ufak bi tüyo vermek istedim.. Türk kahvesinin içine accık tarçın atıyorum. . Hem güzel oluyo hem kan şekerini dengeliyo.. bide kendinize büyük bardak satın alın ortada olsun. Susayınca onu doldurun için. Daha fazla su tüketmiş olsursunuz. Benim bardağım 2.5 su bardağı su alıyor. Yani yarım litre.. Eki Görüntüle 1994259
Bana da göndersene bir türk kahvesi :(

Ben hiç sevmem ya turk kahvesi acaba zayıflamaya etkisi var mı varsa içerim :)
Metobolizmayı hızlandırıyo..

Bu arada eşim yeşil kahve almış.. kavrulmamış kahve.. kafeinsiz.. duyan var mı? ? Tadı bitki çayı gibi..

Back