Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedim:cry: Bi daha dolma yapmicam. :cry: Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...

DÜZGÜN YESA1 = Ankacağım nolursun yapma böyle...

NORMAL YESA1= Dolma yiyebilirsin ama gece geç vakitte değil öğlen küçük bir dolma yanında bol yogurt mesela

SENİN BİLDİĞİN YESA1= Anka sen nasıl kaptan oldun yaaaaaaaaaaa :KK70:

DÜZGÜN YESA1 = Ankacağım nolursun yapma böyle...

NORMAL YESA1= Dolma yiyebilirsin ama gece geç vakitte değil öğlen küçük bir dolma yanında bol yogurt mesela

SENİN BİLDİĞİN YESA1= Anka sen nasıl kaptan oldun yaaaaaaaaaaa :KK70:

Ay napayım yaa gece uyumayınca çok acıkıyorum napayım :cry: İşlerimi bitireyim de leslie yapayım.:cry:

Kural kuraldır.. çok acıkırsan yoğurdun içine leblebi koy ye.. çok doyurucu. . Buda sizlere tarif olsun kızlar... ama dolma nedir ya???
Diyetisyen de 1 bardak tarçınlı sut, 2 kare bitter, 1 meyve koydu gece 3te ama işte o an gozum dolmadan başka bişey görmedi:cry:

A 101den hindistancevizi yagı aldımm ve hemen kahve :halay:
P_20170511_125345_1_p.jpg

:KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Allah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk

Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom

Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
:KK73::KK73::KK73: llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr

Anka Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Nelerr okuyor bu gözler :halay: işte bu daha da gidecek o kilolar
Günaydınlar ben de tartıldım bugün.75 tim ve şimdi 73.7 yim kaç zamandır gram veremiyordum.topik bana da yaradı
Kızlar süpersiniz motivasyon kaynağısınız

Back