Kızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedimBi daha dolma yapmicam. Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
Ne ceza istersin canımKızlar gece acıktım ben dolma yedim ya yazmış mıydım bilmiyorum. Sabah kalktım yine dolma yedimBi daha dolma yapmicam. Benden başka iştahla yiyen de yok zaten...
DÜZGÜN YESA1 = Ankacağım nolursun yapma böyle...
NORMAL YESA1= Dolma yiyebilirsin ama gece geç vakitte değil öğlen küçük bir dolma yanında bol yogurt mesela
SENİN BİLDİĞİN YESA1= Anka sen nasıl kaptan oldun yaaaaaaaaaaa
Bana da mı ceza vereceksiniz ben kaptanım yaa aşk olsun :'(Ne ceza istersin canım
Kural kuraldır.. çok acıkırsan yoğurdun içine leblebi koy ye.. çok doyurucu. . Buda sizlere tarif olsun kızlar... ama dolma nedir ya???Bana da mı ceza vereceksiniz ben kaptanım yaa aşk olsun :'(
Diyetisyen de 1 bardak tarçınlı sut, 2 kare bitter, 1 meyve koydu gece 3te ama işte o an gozum dolmadan başka bişey görmediKural kuraldır.. çok acıkırsan yoğurdun içine leblebi koy ye.. çok doyurucu. . Buda sizlere tarif olsun kızlar... ama dolma nedir ya???
maşallah canım bırbırımıze destek ola ola verıcez ınşallahGünaydınlar ben de tartıldım bugün.75 tim ve şimdi 73.7 yim kaç zamandır gram veremiyordum.topik bana da yaradı
Bende bayılırım valla tuh ne yapsak küçükken biber dolmasını ekmegın ucuna koyup yerdim off ofDolma dedikçe canım çekiyor.kapatalım bu konuyu.
Benim de cnm çekti. . Napcaz şimdi? ?Dolma dedikçe canım çekiyor.kapatalım bu konuyu.
Nelerr okuyor bu gözlerAllah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom
Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr
Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Kızlar süpersiniz motivasyon kaynağısınızGünaydınlar ben de tartıldım bugün.75 tim ve şimdi 73.7 yim kaç zamandır gram veremiyordum.topik bana da yaradı
Canım yanındakiler ne??A 101den hindistancevizi yagı aldımm ve hemen kahveEki Görüntüle 1994203
ananas ev yoğurdu ve keten tohumu :)Canım yanındakiler ne??
kpss ye mi hazırlanıyorsun :)Bende bebeği uyutup ders çalışırken kahve yaparım inş kendime :))
Afiyet olsun.. kahve ile mi tüketiyorsun??ananas ev yoğurdu ve keten tohumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?