- 20 Temmuz 2016
- 2.356
- 4.155
- 133
Amin. İnşallah canım.Çok üzücü gerçekten. . Inşallah sağlıklı evlatların olur..
Aynen üzülüyor insan ,2 ayda alışmıştım ona.
Kısmeti yokmuş demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. İnşallah canım.Çok üzücü gerçekten. . Inşallah sağlıklı evlatların olur..
Birden ben mi yanlış okuyorum dedim.. az ama biraz dengesiz olmuş gibi..Hayırlı kandiller ben anca girebildim.menümü yaxıyorum
Sabah. Bir bardak süt
Öğle .50 gr güllaç
Ara: tavuk sote
Akşam: iki ceviz bir hurma
Ara: bir kase tavuk suyu çorba ve cacık
Ha ha ha öğünlerle aralar yer değiştirmiş biraz ama olacak o kadar
Evet bu ara çok dengesiz oldu.işker çok yoğun bulduğumu yiyorum diyebilirimBirden ben mi yanlış okuyorum dedim.. az ama biraz dengesiz olmuş gibi..
Ben de nobetteyim canimBen yine nöbetteyim. Noldu bu çocuğa anlamadım ya. Dun gece 1 den beri uyumadım daha migrenim de tuttu uyusaydı iyiydi
Seninki kaç yaşında canım o neden uyumuyor ki.Ben de nobetteyim canim
Canım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.Hayırlı kandiller canım.nasıl geçti hastane randevunuz?
Hasta mı canım çok geçmiş olsun.Ben yine nöbetteyim. Noldu bu çocuğa anlamadım ya. Dun gece 1 den beri uyumadım daha migrenim de tuttu uyusaydı iyiydi
Cok geçmiş olsunCanım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.
1.5 yasinda canim memeye duskun cok o yuzden gece 10 un istunde kalkiyorum en az 10 kez bir de huy edindi 1 haftadir tamamen uyaniyoSeninki kaç yaşında canım o neden uyumuyor ki.
Canim cokk gecmis olsun Allah im yardimciniz olsun acil sifa versin. Neyden enfeksiyon kapmis kac yasinda oglunCanım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.
Canım sagolasin amin. Ya üşümeye bağlı sanırım bronşit olmuş ve vücutta da enfeksiyon ateş yapıyordu. 2 yaşında canım ama çok zor bir çocuk maalesef..Canim cokk gecmis olsun Allah im yardimciniz olsun acil sifa versin. Neyden enfeksiyon kapmis kac yasinda oglun
Ooo uykusuzluk çok zor canım emzik kullansa senin için daha rahat olurdu aslında. Ama almayan çocuk da almıyor. 1.5 yaşında biraz düzene giriyor inşallah senin de öyle olur.1.5 yasinda canim memeye duskun cok o yuzden gece 10 un istunde kalkiyorum en az 10 kez bir de huy edindi 1 haftadir tamamen uyaniyo
Geçmiş olsun. Kaç yaşında yada aylık?Ben yine nöbetteyim. Noldu bu çocuğa anlamadım ya. Dun gece 1 den beri uyumadım daha migrenim de tuttu uyusaydı iyiydi
Topik uğurlu geldi galiba . Senin adına sevindim canım. İnş ben de 50 li rakamları görürüm. TebriklerAllah immmmm cok mutluyummmmmmm cokkkkk
Kizlar sizinlede paylasmak istedim. 17yil sonra ilk kezzz 59.5um ilk kez yaa artik basaramazmisim yaglarim artik erimez mumkun degik saniyordum bu kiloya inmeyi yapmak icin cabaliyordum ama olmuyordu bir turlu haftada 11 saat spor yapiyodum minim dusmuyofu kilom
Ayy bana sizde soleyin yazin duymak istiyorum inanamiyorum ben 59.5 olabilirmiyim? Oldum mj? Gordum yani terazi de cokkk sukurrr
llallaa laaa lii laaaa icimde kelebekler ucuyo kizlarrr
Anka canim bu arada insallah 15 mayis hedemiz vardi ya ben tam ayin 15de ondan mezun olucam
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar versin Rabbim.Canım doktor oğluma yatış verdi enf vücudu kaplamış dedi kabul edemedik çünkü oğlum da resmen hastane fobisi oluştu girdiği anda kıyamet kopuyor. O da etkili ilaçlar verdi mecburen. Ameliyatımız da haziranın ilk haftalarında olacak. Çok kötü iki gün geçirdim canım rabbim dermansız dert vermesin. Tüm hastalara şifa versin.