Ay sporlar coşuyorduuuuuuuuuuuKizlaaaarrr leslieden ciktim geldim 45 dk lik bir aradan sonra yine aranizdayim :)
Dus alip bir soda iceyim diyorum yorgunluktan kalkamiyorum yerimden :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sporlar coşuyorduuuuuuuuuuuKizlaaaarrr leslieden ciktim geldim 45 dk lik bir aradan sonra yine aranizdayim :)
Dus alip bir soda iceyim diyorum yorgunluktan kalkamiyorum yerimden :)
Naptım canım ya.. altın günü mü varmış?Bugün çok güzel başladı ama arkadaşa gittim ve feci geçti...
Sabah: 1 yumurta ile omlet, 1 kk peynir, 6 yeşil zeytin.
Öğle: 1 muz, 1 kaşık chia tohumunu yoğurta karıştırıp yedim
Akşam:1 börek, 1 poğaça, 1 küçük dilim elmalı tart. Arkadaşa gidince kendime göre bir şey bulurum sandım ama ne varsa onu yedim çok açtım
40 dk killer buns and thights yaptım.
2 litre su içtim. 1 bardak da yeşil çay.
Canım benim geçmiş olsun.Haklısın cnm da bısey canım istemiyor kı gecen ay kurtaj oldum ondan sonra regl olmadım daha ha oldu ha olacak stres oldum Bı gerginlik var yataktan kalkıp eşime çattım sabah sabah derdım tekrar hamile kalmadan kilo vereyim ama başaracak gibi olmuyor bazen bu aralar biraz daraldım![]()
Sağol canım.darısı tüm isteyenlerin başınayine süper bir menü geldi senden
sen bu işi kafaya koymuşsun sen yaparsın canım benim kimse tutamaz nazar da değmesin inşallah :)
2-3 kişi gittik aslında, çok pişman oldum ama aç kalamadım. Neyse bugün de böyle olsun...Naptım canım ya.. altın günü mü varmış?
Yatmadan 2 ceviz kırıyorum suya atıyorum.sabah içiyorum cnm kahvaltı öncesiNe kadar yigosun canim ben de yapayim canim cekti
Menün süper canım bravoSONUNDA GEÇMİŞ BİTTİ
SABAH
kalkınca 1 tk Hindistan cevizi yağı
kalkınca 1 kayısı ve onun suyu
lor
1 haşlanmış yumurta
çörek otu
10 zeytin
ARA
muz
ceviz
ÖĞLE
kırmızı biber yoğurt salatası
ARA
nektarin
AKŞAM
taze fasulye yemeği
yoğurt
ayran
evet yine 2si yan yana
SPOR ÖNCESİ
türk kahvesi ve içine Hindistan cevizi yağı
SPOR
leslie 2 mil
SU
2 litre
Öylemi cnm cok gecmiş olsun senin ne kadardı bide sebeb neydi cnm Rabbim İnş hayırlı zamanda tekrar nasıp etsin bizeCanım benim geçmiş olsun.
Ben de mart ta kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok istemiştim. Kısmeti yokmuş.
Çook kilo aldım . Ocaktan bu yana 7 kilo. Düşünsene. Stres kaynaklı bence. Hiç 70 olmamıştım hayatım boyunca. Umarım biran önce verebiliriz.
![]()
Öylemi cnm cok gecmiş olsun senin ne kadardı bide sebeb neydi cnm Rabbim İnş hayırlı zamanda tekrar nasıp etsin bizeCanım benim geçmiş olsun.
Ben de mart ta kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok istemiştim. Kısmeti yokmuş.
Çook kilo aldım . Ocaktan bu yana 7 kilo. Düşünsene. Stres kaynaklı bence. Hiç 70 olmamıştım hayatım boyunca. Umarım biran önce verebiliriz.
![]()
Tadi aci oluyor mu ?Yatmadan 2 ceviz kırıyorum suya atıyorum.sabah içiyorum cnm kahvaltı öncesi
Takat kalmiyorduuu :))))Ay sporlar coşuyorduuuuuuuuuuu
yoğurt ve salatalık ekliyorum 2 buçuk litre su 2 tane 5li karışık çay 5 km yürüyüş 70 mekikMenüm
Kahvalti: 1 tambugday tost
Öğlen: çilekli keten tohumlu yoğurt
Ara: 1 greyfurt
Akşam yemeği: enginarlı bakla yemeği
![]()
Çok az değil mi? ? Nasıl dayandın??Menu
Sabah= domates salatalik zeytin peynir yumurta
Ogle=5 erik 3 cilek
Aksam= ciger sote ayran tursu
İnşallah canım.Öylemi cnm cok gecmiş olsun senin ne kadardı bide sebeb neydi cnm Rabbim İnş hayırlı zamanda tekrar nasıp etsin bize
Ben de hayret ettim . Çok az. İlerleyen zaman da halsiz ve güçsüz kalabilirsin canımÇok az değil mi? ? Nasıl dayandın??
Çok üzücü gerçekten. . Inşallah sağlıklı evlatların olur..İnşallah canım.
8 haftalıktı canım. Sorun belli değil canım