Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım her şey alışmaya bakıyor

ben asla şekersiz çay içemem dedim şu an asla şekerli içemem

sadece 21 gün dayan şekeri bırak gittin

onun dışında tatlı gözüme çarpıyor ama benim de zaafım var o yüzden yeyince CEZA verelim birbirimize diyecektim ki yapmışsın zaten :)

ya canım olmadığını biliyorum aslında da hamileysem diye çekiniyorum bat 18 i

dikkat ettiysen yeşil de içmiyorum 18 i gelince yumurtalamaya kadar bol yeşil çay ve mekik çekerim artık :)
Ay ben o detayı unutmuşum :KK23: o zaman hiç kıpraşma yerinden beklemede kalalım:super:

onun dışında tatlı gözüme çarpıyor ama benim de zaafım var o yüzden yeyince CEZA verelim birbirimize diyecektim ki yapmışsın zaten :)
Verdim.. hiç acımadım..

Bizim evde gındık ezmesi var ama sağlıksızından paket. Ama ama amaaaa kahvaltıda kendimi öyle zor tutuyorum ki anlatamam. Kapağını açıp koklayıp geri kapatıyorum. Bayılırım fındık ezmesine :KK43:
Canim yapsana kendin ben yaptim cokkk lezzetli oldu IMG_20170419_151700_388.jpg

Çayda şekeri hiç bırakamam dediğim kolayı cipsi bıraktım.. ama çikolata tatlı. . Zafım var ya.. onları bırakamıyorum yada kısıtlayamıyorum..

aman bir şey olacağından değil de işte :)

neyse bakalım hadi kalk sen yap

hatta 15 tane kendin için 15 tane de yesa1 için yap hahahhaha :)
Spor bisürü yatım kuzum, amaaaaaa senin için de yapayım tamam 30 mekik dediğin nedir gülüm.

Ayrıca iyi düşün iyi olsun. Olacak işte o kadar.
Canim yapsana kendin ben yaptim cokkk lezzetli oldu Eki Görüntüle 1993909
Bilmiyorum ki ben :( versene tarifini müsait olduğunda canım.

Spor bisürü yatım kuzum, amaaaaaa senin için de yapayım tamam 30 mekik dediğin nedir gülüm.

Ayrıca iyi düşün iyi olsun. Olacak işte o kadar.

Bilmiyorum ki ben :KK43: versene tarifini müsait olduğunda canım.
canım tarıfınde bır sey yok kı tuzsuz yer fıstıgını robota koyup sıvılasana kadar cekıyorsun sonra ıcıne damak zevkıne gore bır cımdık tuz attım 2 tatlı kaşıı pekmez koyup tekrar cektım hepsi bu kadar.

vıdeosunu ızleyebılırsın youtube den

Menüm Anka Anka yesa yesa

Sabah 12:00
1 simit, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,çay

Ara 15:00
yarım muz, sade nescafe

Akşam 19:40
1 kase tarhana çorbası
bir kase salata (1 domates 1 salatalık ve maydonoz dan)

Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem

Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
400 ip
50 mekik (31 günlük mekik programı 4. Gün)
15 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
100 squat
Canım simit yarım olsa daha iyi ve nescafe yerine türk kahvesi tercih edersen metabolizman hızlanır.Spor hayranlık uyandırıcı canım helal valla

canım tarıfınde bır sey yok kı tuzsuz yer fıstıgını robota koyup sıvılasana kadar cekıyorsun sonra ıcıne damak zevkıne gore bır cımdık tuz attım 2 tatlı kaşıı pekmez koyup tekrar cektım hepsi bu kadar.

vıdeosunu ızleyebılırsın youtube den
Kolaymış yahu teşekkür ettim

Canım simit yarım olsa daha iyi ve nescafe yerine türk kahvesi tercih edersen metabolizman hızlanır.Spor hayranlık uyandırıcı canım helal valla
Diyette çok nadir yerim simit zaten. Dün de yarım simit yemiştim gerçi bugün 1 tane. Ama başka hiç ekmek yok. Bi de aslında bu simitten dolayı spora çok yüklendim. Kilo gelmesin diye.
Türk kahvesine bayılıyorum ama yapmaya üşeniyorum. Nolcak bendeki bu üşengeçlik :(

Back