yesa kaçamazsın :)))
Ay ben o detayı unutmuşumya canım olmadığını biliyorum aslında da hamileysem diye çekiniyorum bat 18 i
dikkat ettiysen yeşil de içmiyorum 18 i gelince yumurtalamaya kadar bol yeşil çay ve mekik çekerim artık :)
Verdim.. hiç acımadım..canım her şey alışmaya bakıyor
ben asla şekersiz çay içemem dedim şu an asla şekerli içemem
sadece 21 gün dayan şekeri bırak gittin
onun dışında tatlı gözüme çarpıyor ama benim de zaafım var o yüzden yeyince CEZA verelim birbirimize diyecektim ki yapmışsın zaten :)
Ay ben o detayı unutmuşumo zaman hiç kıpraşma yerinden beklemede kalalım
Ben beğendim canımyesa kaçamazsın :)))
Çayda şekeri hiç bırakamam dediğim kolayı cipsi bıraktım.. ama çikolata tatlı. . Zafım var ya.. onları bırakamıyorum yada kısıtlayamıyorum..canım her şey alışmaya bakıyor
ben asla şekersiz çay içemem dedim şu an asla şekerli içemem
sadece 21 gün dayan şekeri bırak gittin
onun dışında tatlı gözüme çarpıyor ama benim de zaafım var o yüzden yeyince CEZA verelim birbirimize diyecektim ki yapmışsın zaten :)
Teşekkür ederim. . 3 şekerpare vardı en küçüğünü seçtim.. napim dayanamadım gözüm döndü..Ben beğendim canım
Teşekkür ederim. . 3 şekerpare vardı en küçüğünü seçtim.. napim dayanamadım gözüm döndü..
Spor bisürü yatım kuzum, amaaaaaa senin için de yapayım tamam 30 mekik dediğin nedir gülüm.aman bir şey olacağından değil de işte :)
neyse bakalım hadi kalk sen yap
hatta 15 tane kendin için 15 tane de yesa1 için yap hahahhaha :)
Bilmiyorum ki benCanim yapsana kendin ben yaptim cokkk lezzetli oldu Eki Görüntüle 1993909
canım tarıfınde bır sey yok kı tuzsuz yer fıstıgını robota koyup sıvılasana kadar cekıyorsun sonra ıcıne damak zevkıne gore bır cımdık tuz attım 2 tatlı kaşıı pekmez koyup tekrar cektım hepsi bu kadar.Spor bisürü yatım kuzum, amaaaaaa senin için de yapayım tamam 30 mekik dediğin nedir gülüm.
Ayrıca iyi düşün iyi olsun. Olacak işte o kadar.
Bilmiyorum ki benversene tarifini müsait olduğunda canım.
Canım ya yapmasan süper liste kesin eksilirsin.yiye yiye zayıflarsınDaha 2 şer kepçe çorba salata falan var listede de ben yiyemedim. Bu listeyle bile kaçamak yaptım ben düşün 15 gün
Canım simit yarım olsa daha iyi ve nescafe yerine türk kahvesi tercih edersen metabolizman hızlanır.Spor hayranlık uyandırıcı canım helal vallaMenümAnka yesa
Sabah 12:00
1 simit, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,çay
Ara 15:00
yarım muz, sade nescafe
Akşam 19:40
1 kase tarhana çorbası
bir kase salata (1 domates 1 salatalık ve maydonoz dan)
Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
400 ip
50 mekik (31 günlük mekik programı 4. Gün)
15 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
100 squat
Kolaymış yahu teşekkür ettimcanım tarıfınde bır sey yok kı tuzsuz yer fıstıgını robota koyup sıvılasana kadar cekıyorsun sonra ıcıne damak zevkıne gore bır cımdık tuz attım 2 tatlı kaşıı pekmez koyup tekrar cektım hepsi bu kadar.
vıdeosunu ızleyebılırsın youtube den
Harikasinnn :))))
Diyette çok nadir yerim simit zaten. Dün de yarım simit yemiştim gerçi bugün 1 tane. Ama başka hiç ekmek yok. Bi de aslında bu simitten dolayı spora çok yüklendim. Kilo gelmesin diye.Canım simit yarım olsa daha iyi ve nescafe yerine türk kahvesi tercih edersen metabolizman hızlanır.Spor hayranlık uyandırıcı canım helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?