Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım sen 2 gündür yulaflı bisküvi yiyorsun bana mı öyle geliyor 2 bi 5 bi ohh götür götür :)
Ya ben çok seviyorum napim karnımı da tok tutuyor çok acıkmıyorum löökk diye mideme oturuyor
Bir de ekmek yemiyorum ya yulaf lif kaynağı diye tüketiyorum ekmek yemiyorum hiç normalde de

saatlerden dolayı yine iyi canım

diyetisyen bana simit vermişti ama yarım simitti bir dahakine yarım yapabilirsin sen de :)

yoğurt kuru ben de denemiştim ama midem ağrıdı mlesef

Spor yapamıcaktım ama sizi görünce hem utandım hem motive oldum. 15 dk zumba.. 15 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş, 50 obliks çalıştıran mekik, 250 pilates çemberi ile iç bacak egzersizi..

Yapana kadar canım çıktı. . 2 çocukla. .bebeği yürütece koydum. Biraz abisi oynattı.. şimdi de duşa giriyorum. Gün bitti ama bende bittim..

Ya ben çok seviyorum napim karnımı da tok tutuyor çok acıkmıyorum löökk diye mideme oturuyor
Bir de ekmek yemiyorum ya yulaf lif kaynağı diye tüketiyorum ekmek yemiyorum hiç normalde de

ayy bilemedim canan karatay olsa kızardı

paketli hiç bir şeyi yemeyin diye bağırıyor

bilen arkadaşlar yazsın bakalım bıskuvı olunca gözüme çarptı :)

Merhabalar.
Bugun menumde balik.vardi
Sabah
Kasarli domatesli biberli.tost

Ogle
Enginar yemegi
Yogurt

Aksam
Firinda balik
Yagsiz salata

Yulaflı büskivi ye sen de azmaz
Dur kız milleti yoldan çıkarma
İşte buuu şimdi nasıl vicdanın rahattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…