yesa yarın a101 e Hindistan cevizi yağı geliyormuş bi baksana olur mu ki özel bir markası mı var.
Sanırım önemli ama ben ilk günler az acılı yaptım. Bir de sadece yoğurt limon yapan da var zaten.Zencefil de acı ki :) Benim midem yanıyor ve bagsurum var, rahatsız ediyor. Biberin acılık derecesi önemli mi ki?
Benim menüyü yorumlamadıncanım sen 2 gündür yulaflı bisküvi yiyorsun bana mı öyle geliyor 2 bi 5 bi ohh götür götür :)
Ya ben çok seviyorum napim karnımı da tok tutuyor çok acıkmıyorum löökk diye mideme oturuyorcanım sen 2 gündür yulaflı bisküvi yiyorsun bana mı öyle geliyor 2 bi 5 bi ohh götür götür :)
Menüm @anka_misaliyesa
Sabah 12:00
1 simit, 2 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık,zeytin,çay
Ara 15:00
yarım muz, sade nescafe
Akşam 19:40
1 kase tarhana çorbası
bir kase salata (1 domates 1 salatalık ve maydonoz dan)
Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
400 ip
50 mekik (31 günlük mekik programı 4. Gün)
15 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
100 squat
Benim menüyü yorumlamadın
Yulaflı büskivi ye sen de azmazZencefil de acı ki :) Benim midem yanıyor ve bagsurum var, rahatsız ediyor. Biberin acılık derecesi önemli mi ki?
Resim boyutu buyuk diyor.Mesaj gönderirken altta cevapla var ya onun yanında dosya yükle var orayı tıkla ve resmi seç.. yüklenince tam ekran de tamam..
Wayy wayy eayyy bu menü ise bizimkiler neMerhabalar.
Bugun menumde balik.vardi
Sabah
Kasarli domatesli biberli.tost
Ogle
Enginar yemegi
Yogurt
Aksam
Firinda balik
Yagsiz salata
Ara öğün ne yedin? Az bu yediklerin.Merhabalar.
Sabah
Ogle
Enginar yemegi
Yogurt
Aksam
Firinda balik
Yagsiz salata
Ya resmi kırp yada whatsuptan birine gönder o sana geri göndersin.. öyle oluyo. .Resim boyutu buyuk diyor.
Ya ben çok seviyorum napim karnımı da tok tutuyor çok acıkmıyorum löökk diye mideme oturuyor
Bir de ekmek yemiyorum ya yulaf lif kaynağı diye tüketiyorum ekmek yemiyorum hiç normalde de
Ara ogune bir sey yemedim.Ara öğün ne yedin? Az bu yediklerin.
Merhabalar.
Sabah
Ogle
Enginar yemegi
Yogurt
Aksam
Firinda balik
Yagsiz salata
Tesekkur ederimYa resmi kırp yada whatsuptan birine gönder o sana geri göndersin.. öyle oluyo. .
Merhabalar.
Sabah
Ogle
Enginar yemegi
Yogurt
Aksam
Firinda balik
Yagsiz salata
Dur kız milleti yoldan çıkarmaYulaflı büskivi ye sen de azmaz
İşte buuuSpor yapamıcaktım ama sizi görünce hem utandım hem motive oldum. 15 dk zumba.. 15 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş, 50 obliks çalıştıran mekik, 250 pilates çemberi ile iç bacak egzersizi..
Yapana kadar canım çıktı. . 2 çocukla. .bebeği yürütece koydum. Biraz abisi oynattı.. şimdi de duşa giriyorum. Gün bitti ama bende bittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?