Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence ideal olmus, salata vs benim de tok olmami sagliyor cogu zaman, boyle devam

Anka
Cok enteresan olucak belki ama ben oglen yiyemiyorum, kahvaltiyi gec yaptigim icin de olabilir, cayla filan gecistiriyorum cogu zaman, canim istemiyor, bunye meselesi sanirim :)
Senin menun nasildi canim?
Tabi geç yiyince acıkılmıyor canım.hepimizin tarzı farklı ama derdimiz biraz olsun zayıflamak en önemlisi vücudunu çözmek sende çözenlerdensin anladığım kadarıyla

Anka

Tabi geç yiyince acıkılmıyor canım.hepimizin tarzı farklı ama derdimiz biraz olsun zayıflamak en önemlisi vücudunu çözmek sende çözenlerdensin anladığım kadarıyla
Canim ben sekiz haftadir diyetteyim inan cok seyler denedim ama beni en zinde tutan program bu oldu :) 11kilo boyle gitti, daha nice 11kilolara insallah hepimiz icin :)

Doydun mu? Anaaaam ağzına ne kadar az şey girmiş. Maşallah

Beyaz ekmekkkkkkkkk
Gerisi çok güzel canım afiyet olsun
20 gündür yemiyordum, çok özledim. Bir de ince dilim dedim ama iki lokma yedim. Eskiden her öğün yarım ekmek yerdim en az. Bugünlük affedin. Öğlen yemiyorum normalde, ortancanin artığını yedim.

Sűper olmus menum 4 4luk bence

Anka

Kahvaltı 11 de.. azcık tereyağında 2 yumurta (tuzsuz, hiç ekstra tuz atmam yiceklere) , yarım domates, salatalık, biraz süzme peynir, 3 zeytin,1 dilim tam tahıllı..

Ara öğün 1 şekerli türk kahvesi

Öğlen 15.10 gibi.. küçük bi tabak patlıcanlı türlü, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım kase ev yapımı yoğurt

Ara öğün 1 küçük elma 1 küçük muz

Kaçamak (komşu göndermiş en küçüğü seçtim. Şekerpare, 1 kaşık pilav)

Akşam 19.30 da (geçe kaldım yine işten güçten) 1 tabak alinazik (közlenmiş patlıcan, sarımsaklı yoğurt üstüne 2 kaşık kavrulmuş kıyma ve pul biber) en sonunu sünnetlemek için bi lokma ekmek..

İnşallah başka bişey yemicem bugün.. spor yapabilirsem yazarım..

Canim gayet dengeli olmus afiyet iksun

Ceviz kuru ne ise yariyor ? Geceden suya koyup sabah suyunu icip kabuklatini soyup yiyor musun?

Özendim menüne
Hehe aman dikkat :)))) ben de spordan sonra kurt gibi acikiyorum mesela ama iradeyi kullanarak cay filan iciyorum cogu zaman. Burda birbirimizi motive ediyoruz bana cok katkisi oluyor :)
Acıkırsam buraya yazarım yersen ağzına kürekle vururuz diyin tamam mı
Geçmiş olsun kuzum. İşte spor da yapsan kocana çatıcak halin de kalmıcak tüm stres de gidicek üstünden bak :)
yine ne yaptın ne yedin cezalık
Vallaha da yemedim cezalık bişey, ı ıh yemem. Spor yapasım vardı ondan dedim
70dakika tempolu yurudum kizlaroglu uyutunca da 50tane mekik cekicem
Belki dansta ederim
Dans da et evet evet et
20 gündür yemiyordum, çok özledim. Bir de ince dilim dedim ama iki lokma yedim. Eskiden her öğün yarım ekmek yerdim en az. Bugünlük affedin. Öğlen yemiyorum normalde, ortancanin artığını yedim.
Ay sen aynı ben gibisin ya. Beyaz ekmek hastasıydım hey gidi. Kız mantıya ekmek bana bana yiyen insandım ben nolmuş bana hahahahah

Ali nazik okudum kalp atışlarım hızlandı. Allahhhıııımmmmmmmm ayyy bana bişeyler oluyor
Kaçamaklar olmayaydı iyiydi. Onları eritmek için azcık spora mı yüklensen?

Ali nazik okudum kalp atışlarım hızlandı. Allahhhıııımmmmmmmm ayyy bana bişeyler oluyor
Kaçamaklar olmayaydı iyiydi. Onları eritmek için azcık spora mı yüklensen?
Kandil yaa komşu göndermiş.. normalde 3 dilimi de yerdim ama 1 tane küçük olanı seçtim. .benim için bir ilk.. tatlıya hayır diyemiyorum. .

Ali Nazik e niye kalbin hızlandı kız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…