- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Bence ideal olmus, salata vs benim de tok olmami sagliyor cogu zaman, boyle devamMenüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30 klasik karatay kahv.
Öğle12.30 1 kase börülce salatası.1 tabk taze faslye zeytinyağlı.
1 bardak kefir
Akşam 18.30
1 kase çorba.1 kase börülce sal.1 avuç kuruyemiş.
1 yeşilçay
Su 3 lt
Spor 40dk yürüyüş
Tabi geç yiyince acıkılmıyor canım.hepimizin tarzı farklı ama derdimiz biraz olsun zayıflamakCok enteresan olucak belki ama ben oglen yiyemiyorum, kahvaltiyi gec yaptigim icin de olabilir, cayla filan gecistiriyorum cogu zaman, canim istemiyor, bunye meselesi sanirim :)
Senin menun nasildi canim?
Oh oh nasıl güzel doyurucu duruyor.
Resmen coşturmuşsun sporu. Seni geçmem lazımyesa kuzum dünkü ceza az geldi bana daha da cezaaa ver daha daaaaaaa
Yaşasınnnnnnn gitsin kilolar be
Çok sağol canımmmBence ideal olmus, salata vs benim de tok olmami sagliyor cogu zaman, boyle devam
EfendimAnka
Tabi geç yiyince acıkılmıyor canım.hepimizin tarzı farklı ama derdimiz biraz olsun zayıflamaken önemlisi vücudunu çözmek sende çözenlerdensin anladığım kadarıyla
Canım akşama ne pişirdin diye soracaktım erdnctb ya mesaj yazınca karıştııEfendim
Canim ben sekiz haftadir diyetteyim inan cok seyler denedim ama beni en zinde tutan program bu oldu :) 11kilo boyle gitti, daha nice 11kilolara insallah hepimiz icin :)Anka
Tabi geç yiyince acıkılmıyor canım.hepimizin tarzı farklı ama derdimiz biraz olsun zayıflamaken önemlisi vücudunu çözmek sende çözenlerdensin anladığım kadarıyla
Uşendim ya gunduzden kalan pırasayla 1 biber dolması yedim. Yine kaldı pırasa yarın da yicem galibaCanım akşama ne pişirdin diye soracaktım erdnctb ya mesaj yazınca karıştıı
20 gündür yemiyordum, çok özledim. Bir de ince dilim dedim ama iki lokma yedim. Eskiden her öğün yarım ekmek yerdim en az. Bugünlük affedin. Öğlen yemiyorum normalde, ortancanin artığını yedim.Doydun mu? Anaaaam ağzına ne kadar az şey girmiş. Maşallah
Beyaz ekmekkkkkkkkk
Gerisi çok güzel canım afiyet olsun
Sűper olmus menum 4 4luk benceSabah;
2 kepekli ekmek arası lor ile tost,
Bir kaç çatal lor,
1.5 haşlanmış yumurta.
Cay
Ara;
3 kuru kayısı,
3 ceviz.
Öğlen;
Fırında sardalya (1/4 kadarı),
1 yemek kaşığı süzme yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Ara;
Elma.
Akşam;
Yarım porsiyon bezelye yemegi,
1 porsiyon mercimek yemeği,
1 kase yoğurt,
1 ince dilim beyaz ekmek.
Akşama da kahve keyfim,
Toplam 1132kcal
Su 2000 olur yatana
Spor bugün yok, belki mekik çekerim.
Canim gayet dengeli olmus afiyet iksunMenüm
1 bardak kefir
Akşam 18.30
1 yeşilçay
Su 3 lt
Spor 40dk yürüyüş
Özendim menüneMenüm
1 bardak kefir
Akşam 18.30
1 yeşilçay
Su 3 lt
Spor 40dk yürüyüş
Acıkırsam buraya yazarım yersen ağzına kürekle vururuz diyin tamam mıHehe aman dikkat :)))) ben de spordan sonra kurt gibi acikiyorum mesela ama iradeyi kullanarak cay filan iciyorum cogu zaman. Burda birbirimizi motive ediyoruz bana cok katkisi oluyor :)
Geçmiş olsun kuzum. İşte spor da yapsan kocana çatıcak halin de kalmıcak tüm stres de gidicek üstünden bak :)Haklısın cnm da bısey canım istemiyor kı gecen ay kurtaj oldum ondan sonra regl olmadım daha ha oldu ha olacak stres oldum Bı gerginlik var yataktan kalkıp eşime çattım sabah sabah derdım tekrar hamile kalmadan kilo vereyim ama başaracak gibi olmuyor bazen bu aralar biraz daraldım
Vallaha da yemedim cezalık bişey, ı ıh yemem. Spor yapasım vardı ondan dedimyine ne yaptın ne yedin cezalık
Dans da et evet evet et70dakika tempolu yurudum kizlaroglu uyutunca da 50tane mekik cekicem
Belki dansta ederim
Ay sen aynı ben gibisin ya. Beyaz ekmek hastasıydım hey gidi. Kız mantıya ekmek bana bana yiyen insandım ben nolmuş bana20 gündür yemiyordum, çok özledim. Bir de ince dilim dedim ama iki lokma yedim. Eskiden her öğün yarım ekmek yerdim en az. Bugünlük affedin. Öğlen yemiyorum normalde, ortancanin artığını yedim.
Ali nazik okudum kalp atışlarım hızlandı. Allahhhıııımmmmmmmm ayyy bana bişeyler oluyorAnka
Kahvaltı 11 de.. azcık tereyağında 2 yumurta (tuzsuz, hiç ekstra tuz atmam yiceklere) , yarım domates, salatalık, biraz süzme peynir, 3 zeytin,1 dilim tam tahıllı..
Ara öğün 1 şekerli türk kahvesi
Öğlen 15.10 gibi.. küçük bi tabak patlıcanlı türlü, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım kase ev yapımı yoğurt
Ara öğün 1 küçük elma 1 küçük muz
Kaçamak (komşu göndermiş en küçüğü seçtim. Şekerpare, 1 kaşık pilav)
Akşam 19.30 da (geçe kaldım yine işten güçten) 1 tabak alinazik (közlenmiş patlıcan, sarımsaklı yoğurt üstüne 2 kaşık kavrulmuş kıyma ve pul biber) en sonunu sünnetlemek için bi lokma ekmek..
İnşallah başka bişey yemicem bugün.. spor yapabilirsem yazarım..
Kandil yaa komşu göndermiş.. normalde 3 dilimi de yerdim ama 1 tane küçük olanı seçtim. .benim için bir ilk.. tatlıya hayır diyemiyorum. .Ali nazik okudum kalp atışlarım hızlandı. Allahhhıııımmmmmmmm ayyy bana bişeyler oluyor
Kaçamaklar olmayaydı iyiydi. Onları eritmek için azcık spora mı yüklensen?
Canım örnek al işte. . Sende yarına yaparsın..Ben nasıl bir obezim acaba
Karnım tok ama bu menüleri okuyunca heeeeepsinden canım istiyor. Hayal ediyorum falan.
Neyse, Allahım inşallah hepsinden rüyamda yerim
Canım süper gitmiş ya 2 ayda 11 kilo müthiş bir rakam maşallahCanim ben sekiz haftadir diyetteyim inan cok seyler denedim ama beni en zinde tutan program bu oldu :) 11kilo boyle gitti, daha nice 11kilolara insallah hepimiz icin :)
Afiyet olsun kaptan.bnde çorba varmış onu yedim bide salatamdan.karnım çok şiş ya börülce şişirdi herhaldeeUşendim ya gunduzden kalan pırasayla 1 biber dolması yedim. Yine kaldı pırasa yarın da yicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?