- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Evet kesin çekiyorum16 ağustos, ben de aslanım.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesin çekiyorum16 ağustos, ben de aslanım.
Tamamdir zaten hazir dondurmalar yenmiyo bile şekerden...2 top Maraş dondurması yiyebilirsin. Hazır dondurma dondurma değil zaten
Perşembe yemeyelim ama kızlar. Mümkünse perşembeleri protein ağırlıklı geçirelim.Tamamdir zaten hazir dondurmalar yenmiyo bile şekerden...
1 bardak haşlanmış nohut, domates, salatalık, marul, taze nane, limon, az tuz, az yağ.. çok sağlıklı ve doyurucu. .Tarifini attın mı canım dun ben baya yorgundum kaçırmış olabilirim.
Teşekkür ederiz canım. Senin de kandilin mübarek olsun.Kızlar ayrıca takımınız hayırlı olsun
Sağol canım. Nohut yerine yeşil mercimek yapıyorum ben biliyormuşum1 bardak haşlanmış nohut, domates, salatalık, marul, taze nane, limon, az tuz, az yağ.. çok sağlıklı ve doyurucu. .Eki Görüntüle 1993803
Evet onlada oluyo. .Sağol canım. Nohut yerine yeşil mercimek yapıyorum ben biliyormuşum![]()
BndeeBen taze fasulye bulunca kendimden geçiyorum. 1 kilo yerim bir oturuşta![]()
az yediğin için halsizlikten spor yapasın da gelmez ki. Akşam bişeyler daha ye canım söylediklerinin yanında.Tekrar merhaba nasıl yoruldum beynim yoruldu daha çok sabahtan beri Bı gerginlik halım var cnm hiçbir şey istemiyor kahvaltıyı oglen yaptımekmek hiç yemedim akşam a ya salata yada kızın çorbasından azcık tamam hiç spor yapasım da yok
![]()
Yamacıma gel kulağına söyliceeeem. Sonra cuma bundan fazla çıkarım falanNe kadar eksilmissin bakiyim merak ettim
SüpersinYamacıma gel kulağına söyliceeeem. Sonra cuma bundan fazla çıkarım falan60.0 çıktım yarın kesin 59 ları görmem lazım artıkkkkk
Ben sana bayılıyorum
Ben sana bayılıyorumhep bizim gruba gel
![]()
ben de 30 yasındayım canım 1.5 yasında bır bebişim var. olur canım vaktı var demek kı29.5 canım
çocuk yok da istiyoruz 15 aydır olmuyor inşallah olur:) bu agustosta 3 yıl olacak evleneli:)