- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Niye güldün kiz o kadar hemşehrimhahahhahahhah güldürdün vallla
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye güldün kiz o kadar hemşehrimhahahhahahhah güldürdün vallla
![]()
Cocuk varmiydi senin yas kacaynennnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Cocuk varmiydi senin yas kac
Güler öyle o çaktırma boşver takılsın öyleNiye güldün kiz o kadar hemşehrim![]()
Son çeyreğe girdin hala buçuk mu diyon sen29.5 canım
çocuk yok da istiyoruz 15 aydır olmuyor inşallah olur:) bu agustosta 3 yıl olacak evleneli:)
Bugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göreGüler öyle o çaktırma boşver takılsın öyle![]()
Yanlış mu yazmışım. Duzelteyim canım. Ne güzel çok sevindim canım inşallah hep beraber çıtır fit hatunlar olacağız.Bugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göre![]()
Anammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.29.5 canım
çocuk yok da istiyoruz 15 aydır olmuyor inşallah olur:) bu agustosta 3 yıl olacak evleneli:)
Ay bi an sende mi ağustosta doğdun ben de diceksin sandımAnammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.![]()
Ivet hem de agustosta da doğdumAy bi an sende mi ağustosta doğdun ben de diceksin sandım![]()
Aslan mısın yoksa :OIvet hem de agustosta da doğdum![]()
Kim bilirNe kadar çok ortak ozelliğiniz var yesaylasen gıcık değilsin sanırım bi tek.
ya da daha çıkmadı içerde kaldı
![]()
Anammmm sen de mi agustosta evlendinnnn.. ben deee.![]()