Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tatlım spordan yarım saat önce kahve iç. Spordan sonra 1 çay bardağı tarçınlı süt + maden suyu iç. Açlık olmaz. Hem de spor sırasında kaybettiğin mineral vb kaybı için maden suyu iyi gelir. Sut de kas yıkımını engeller:KK66:
Fikir icin tesekkurler canim sut İciyodum bi ara ama siskinlik yapti bende biraktim, ama maden suyu guzel fikir deneyecegim :KK66:

Eki Görüntüle 1993480

Bu gün de ben ekleyeyim kahvaltımı.
Oh oh nasıl güzel doyurucu duruyor.
Kızlar leslie 3 fast miles, 30 squat, 30 sn plank 10 sn wall sit yaptım. Dehşet acıyor bacaklarım. Squat ve wall site bu gün başladım bakalım.
Resmen coşturmuşsun sporu. Seni geçmem lazım :kızgın: yesa yesa kuzum dünkü ceza az geldi bana daha da cezaaa ver daha daaaaaaa:halay:
Bugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göre :KK66:
Yaşasınnnnnnn gitsin kilolar be :halay:

Tekrar merhaba nasıl yoruldum beynim yoruldu daha çok sabahtan beri Bı gerginlik halım var cnm hiçbir şey istemiyor kahvaltıyı oglen yaptım :( ekmek hiç yemedim akşam a ya salata yada kızın çorbasından azcık tamam hiç spor yapasım da yok :(

Back