Güler öyle o çaktırma boşver takılsın öyle
Son çeyreğe girdin hala buçuk mu diyon sen
Ivet hem de agustosta da doğdum
Aslan mısın yoksa :O
Hihiiiii@anka_misali
Ne kadar çok ortak ozelliğiniz var yesaylasen gıcık değilsin sanırım bi tek. ya da daha çıkmadı içerde kaldı
Akşama ne yiyeceksiniz kızlar. Evde patlıcan var aslındahippotalamus un verdiği tarifi mi yapsam.
Yap yap.. bende yapıcam inş.. yağsız sağlıklı vee lezzetli.. dünkü nohut salatası da çok güzeldi..Akşama ne yiyeceksiniz kızlar. Evde patlıcan var aslındahippotalamus un verdiği tarifi mi yapsam.
Dünden kalan kıymalıezelye börülce salatası bide taze fasülye yaptım cnmAkşama ne yiyeceksiniz kızlar. Evde patlıcan var aslındahippotalamus un verdiği tarifi mi yapsam.
Fikir icin tesekkurler canim sut İciyodum bi ara ama siskinlik yapti bende biraktim, ama maden suyu guzel fikir deneyecegimTatlım spordan yarım saat önce kahve iç. Spordan sonra 1 çay bardağı tarçınlı süt + maden suyu iç. Açlık olmaz. Hem de spor sırasında kaybettiğin mineral vb kaybı için maden suyu iyi gelir. Sut de kas yıkımını engeller
Tarifini attın mı canım dun ben baya yorgundum kaçırmış olabilirim.Yap yap.. bende yapıcam inş.. yağsız sağlıklı vee lezzetli.. dünkü nohut salatası da çok güzeldi..
Ben taze fasulye bulunca kendimden geçiyorum. 1 kilo yerim bir oturuştaDünden kalan kıymalıezelye börülce salatası bide taze fasülye yaptım cnm
Oh oh nasıl güzel doyurucu duruyor.
Resmen coşturmuşsun sporu. Seni geçmem lazımKızlar leslie 3 fast miles, 30 squat, 30 sn plank 10 sn wall sit yaptım. Dehşet acıyor bacaklarım. Squat ve wall site bu gün başladım bakalım.
Yaşasınnnnnnn gitsin kilolar beBugün tartıya çıktım. Bugün verdiğim kiloyla 10 kilo gitti.. bayadır durmuştu. . Sayenizde tekrar motive oldum..iyiki aldın beni de takıma.. bu arada bak başlangıç kilom 93.5 ona göre
Aslanlar çoooook yakınınnnnndaaaaaa ta taaaaaammmmmmBana uzak mümkünse
Aslanlar çoooook yakınınnnnndaaaaaa ta taaaaaammmmmm
Ne kadar eksilmissin bakiyim merak ettimGiyiniyim de yürüyüşe çıkayım benay tartındım da bi mutlu oldum gaza geldim iyice spor yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?