Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neden nasil kötü geçebilir diyetisyenle randevu hiç gitmedim daha once merakimdan soruyorum

Şöyle oluyor. Diyetisyene gidiyorsun. Sana özel liste hazırlıyor. Sonra sen o listeye uymuyorsun kontrole gidiyorsun aaa kilo verememişsin tabii. Doktordan azarı işitip geliyorsun :D

Öğlen salata ve 1 dilim ekmek yedim kızlar. Akşam da hafif gecirecem müthiş siskinim maalesef. Oğlumun uykysuzlugu bana iyi gelmedi.
Şimdi kahve icip yürüyüşe gidecem inşallah :kahve:

Kötü.. Güzel olsa anlatırdım:KK70:
Diyetisyenin zayıf mı!?:confused::KK70:
Neden sordum. Çünkü 3 yıl önce diyetisyenin birine gittim zayıflatsın bemi diye?! Tavsiye üstüne tabi . Kadın benden kiloluydu.:skandal: 3 seans gittim baktım aynıyım .
Dedim sen kendine faydan yok. Kalsın senin diyetin dedim bıraktım :KK52:

Şöyle oluyor. Diyetisyene gidiyorsun. Sana özel liste hazırlıyor. Sonra sen o listeye uymuyorsun kontrole gidiyorsun aaa kilo verememişsin tabii. Doktordan azarı işitip geliyorsun :KK70:
Hmmm :işsiz: ne desem bilemedim insallah bundan sonra muhtesem geçer o zaman

Diyetisyenin zayıf mı!?:confused::KK70:
Neden sordum. Çünkü 3 yıl önce diyetisyenin birine gittim zayıflatsın bemi diye?! Tavsiye üstüne tabi . Kadın benden kiloluydu.:skandal: 3 seans gittim baktım aynıyım .
Dedim sen kendine faydan yok. Kalsın senin diyetin dedim bıraktım :KK52:
Zayıf canım zayıf. Beraber başladığım arkadaşım 2.5 kilo yağ vermiş 15 günde. Ben 400 gr yağ vermişim :D

Back