Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dayan dayaaan yağlarını yakıyorsun öyle düşün. Menün süper

eeee silly başka ne yedin

valla bu kadar az yersen vucut kıtlık moduna girer elde avucta ne varsa yag cevırır

Hadi ya valla acikmadim ki yeni yeni açlık hissediyorum bunu da suyla bastırıyorum bu saatte bi sey yemiyeyim diye ay bi yerlere gitmek ya da birilerinin gelmesi tüm dengemi degistiriyor 67.5 a düştüm zaten sevinimmi uzulimmi bilemedim

canım hiç bir saatte yok ama bu saatte hiç hiç yok

benden sana 30 sn plank 15 ayaklar yerde mekik 15 ayaklar 90 derece mekik 15 de ayaklar havada mekik

Taamammm bidaha yemem zaten
Ben de kendime 20 dk stepper cezası verdim ve hepsiniiiii uyumadan yapıp öyle yatıcam

maşallhhhhhhhhh günün en güzel menüsü olabilir bi de ara öğün olsaymıs tadından yenmez bu haliyle az olmuş acınman normal
Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedim

Insallah canım isteyen herkes yasar insallah bu rahatlığı

rahatlığı için değil de mutluluğu için :) benim de bebem olsun diye

Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedim

leptin hormonu canım da öğünler arası da 6 saat olmalı

Ayy bir sey yememissin cok yeteris metabolizman yavaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…