Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayan dayaaan yağlarını yakıyorsun öyle düşün. Menün süperAcim kizlarrrr
Sabah
1dilim tb ekmegi kizarmis
1.5 kaynamis yumurta
5 zeytin
Oglen
Ispanak
1 su bardagi yogurt
1 ceviz
Aksam
1 kaynamis but
Bolll salata
2 bardak ayran
Aksam 8 de 1 cay bardagi kefir ictim cok aclik hissediyordum
Su 2.5 litre
Spor yok henuz
Bende günümü şöyle özetleyebilirim;
Sabah 07:00 -12:00 arasi 2 litre su ve 2 mil leslie ( arkadaslarim kahvaltiya geldiler ayip olmasin diye onlarla yaptim kahvaltıyı)
Öğlen 12:00 , kahvaltı, karataya ilave olarak börek ve ufacık helva
16:00 bir fincan kahve tabi bu arada su da tüketiyorum,
18:00 den sonra çocuklarla dışarıda takıldım, park, oyun salonları vs, yeni geldim simdi bir litre daha su icmeyi planlıyorum yatana kadar,, sabah 07:00 da görüşmek üzere:)
En geç 18:00 olsun benceKIZLAR BELLİ BİR SAAT BELİRLEYELİM O SAATTEN SONRA YEMEK YASAK OLSUN
![]()
En geç 18:00 olsun bence
Taamammm bidaha yemem zatencanım hiç bir saatte yok ama bu saatte hiç hiç yok
benden sana 30 sn plank 15 ayaklar yerde mekik 15 ayaklar 90 derece mekik 15 de ayaklar havada mekik
![]()
Doğru, kendim ücretsizde olunca calisanlari unuttum, pardon :)biz 18.20'da anca eve geliyoruz canım mesai anca o saatlerde bitiyor
Taamammm bidaha yemem zaten
Ben de kendime 20 dk stepper cezası verdim ve hepsiniiiii uyumadan yapıp öyle yatıcam![]()
Canim turk kahvesi iceyim diyordum bebegimi uyutunca yaninda gun kurusu kayisi ileCanım seninde az menün.bir bardak ılık süte 1 çay kaşığı tarçın katıp karıştır iç canım.çok iyi gelir
Doğru, kendim ücretsizde olunca calisanlari unuttum, pardon :)
Insallah canım isteyen herkes yasar insallah bu rahatlığıayyy darısı başıma inşallah ben de ücretsiz de olurum :)
19.30 sanki iyi gibi ama herkes yazsın @anka_misali kaptan da bir baksın bakalım
Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedimmaşallhhhhhhhhh günün en güzel menüsü olabilir bi de ara öğün olsaymıs tadından yenmez bu haliyle az olmuş acınman normal![]()
Insallah canım isteyen herkes yasar insallah bu rahatlığı![]()
Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedim![]()
Insallahrahatlığı için değil de mutluluğu için :) benim de bebem olsun diye![]()
Teawkkur edwrim canim bu hafta en azindan 59 kusuru gormwk istiyorumDayan dayaaan yağlarını yakıyorsun öyle düşün. Menün süper
Ayy bir sey yememissin cok yeteris metabolizman yavaslarBende günümü şöyle özetleyebilirim;
Sabah 07:00 -12:00 arasi 2 litre su ve 2 mil leslie ( arkadaslarim kahvaltiya geldiler ayip olmasin diye onlarla yaptim kahvaltıyı)
Öğlen 12:00 , kahvaltı, karataya ilave olarak börek ve ufacık helva
16:00 bir fincan kahve tabi bu arada su da tüketiyorum,
18:00 den sonra çocuklarla dışarıda takıldım, park, oyun salonları vs, yeni geldim simdi bir litre daha su icmeyi planlıyorum yatana kadar,, sabah 07:00 da görüşmek üzere:)