• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Acim kizlarrrr

Sabah
1dilim tb ekmegi kizarmis
1.5 kaynamis yumurta
5 zeytin

Oglen
Ispanak
1 su bardagi yogurt
1 ceviz

Aksam
1 kaynamis but
Bolll salata
2 bardak ayran

Aksam 8 de 1 cay bardagi kefir ictim cok aclik hissediyordum

Su 2.5 litre

Spor yok henuz
Dayan dayaaan yağlarını yakıyorsun öyle düşün. Menün süper

Bende günümü şöyle özetleyebilirim;
Sabah 07:00 -12:00 arasi 2 litre su ve 2 mil leslie ( arkadaslarim kahvaltiya geldiler ayip olmasin diye onlarla yaptim kahvaltıyı)
Öğlen 12:00 , kahvaltı, karataya ilave olarak börek ve ufacık helva
16:00 bir fincan kahve tabi bu arada su da tüketiyorum,
18:00 den sonra çocuklarla dışarıda takıldım, park, oyun salonları vs, yeni geldim simdi bir litre daha su icmeyi planlıyorum yatana kadar,, sabah 07:00 da görüşmek üzere:)

eeee silly başka ne yedin

valla bu kadar az yersen vucut kıtlık moduna girer elde avucta ne varsa yag cevırır :(

Hadi ya valla acikmadim ki yeni yeni açlık hissediyorum bunu da suyla bastırıyorum :110: bu saatte bi sey yemiyeyim diye o_O ay bi yerlere gitmek ya da birilerinin gelmesi tüm dengemi degistiriyor 67.5 a düştüm zaten sevinimmi uzulimmi bilemedim :işsiz:

canım hiç bir saatte yok ama bu saatte hiç hiç yok :duduk:

benden sana 30 sn plank 15 ayaklar yerde mekik 15 ayaklar 90 derece mekik 15 de ayaklar havada mekik

:kızgın::kızgın:
Taamammm bidaha yemem zaten :(
Ben de kendime 20 dk stepper cezası verdim ve hepsiniiiii uyumadan yapıp öyle yatıcam:kızgın:

maşallhhhhhhhhh günün en güzel menüsü olabilir bi de ara öğün olsaymıs tadından yenmez bu haliyle az olmuş acınman normal :sampiyon:
Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedim :KK5:

Insallah canım isteyen herkes yasar insallah bu rahatlığı :anneadayı::anne::emir_bebek:

rahatlığı için değil de mutluluğu için :) benim de bebem olsun diye :KK68:

Cok tesekkur ederim canim ara ogunu bilerek koymadim bu sefer acikinca bir hormon salgilaniyormus bide onu salgilattiralimda baskulde eksiyi gorebiliyormuyum bakayim dedim :KK5:

leptin hormonu canım da öğünler arası da 6 saat olmalı :KK68:

Bende günümü şöyle özetleyebilirim;
Sabah 07:00 -12:00 arasi 2 litre su ve 2 mil leslie ( arkadaslarim kahvaltiya geldiler ayip olmasin diye onlarla yaptim kahvaltıyı)
Öğlen 12:00 , kahvaltı, karataya ilave olarak börek ve ufacık helva
16:00 bir fincan kahve tabi bu arada su da tüketiyorum,
18:00 den sonra çocuklarla dışarıda takıldım, park, oyun salonları vs, yeni geldim simdi bir litre daha su icmeyi planlıyorum yatana kadar,, sabah 07:00 da görüşmek üzere:)
Ayy bir sey yememissin cok yeteris metabolizman yavaslar

Back