- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Kizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
21.30 da lesliemi yapacagim 3 mil ve gun benim icin bitecek..
Sizler ne durumdasiniz canimlar?
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
21.30 da lesliemi yapacagim 3 mil ve gun benim icin bitecek..
Sizler ne durumdasiniz canimlar?
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)