• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
21.30 da lesliemi yapacagim 3 mil ve gun benim icin bitecek..
Sizler ne durumdasiniz canimlar?
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi :KK66:

Kizlarrrr gunu kapadim ben bundan sonra icersem belki bitki cayi icerim o da canim cok cekerse.
Sabah 11.00: yulaf ezmesi yagsiz sut muz kuru incir kuyu kayisiyi karistirip bir kase yedim.
Oglen yemegi yiyemedim kosturmaktan sadece sekersiz cay ictim bir bardak. Saat 2civari.
Aksam 18.30: bir kase mercimek corbasi az yagli yogurt biraz da salata yedim, ve bolca su ictim.
Bu yolda olan herkese allah buyuk sabir versin, bu is irade isi insallah basaracagiz kizlar. Optum sizi :KK66:

günün güzel geçmiş canım :)

Çiğ köfte ne güzel şey dimi :KK43: ama sanırım cısssss listesinde
Diyet listesinde 6 sıkım çiğ köfte var aslında. Cumartesi gününde bende :D

$IMG-20131112-WA0004.jpg
$IMG-20131112-WA0005.jpg
$IMG-20131112-WA0006.jpg
$IMG-20131112-WA0007.jpg
$IMG-20131112-WA0008.jpg
$IMG-20131112-WA0009.jpg

Kim kıskandı ki menünü :110: yoo hiç de kıskanmadım.

Maşallah kııız süper menüüüü:nazar:

Bu kadar az yiyince spora takatim kalmaz benim valla tebrik ederim:D

Denicem inşallah ben baya semizotu ve yoğurdu sarımsakla seviyorum çilekle pek hayal edemedim ama denemek lazım:kk77:

Tam tatlı mııııığğğğğ dücektim ki öğlen yemişsin oh afiyet olsun akşam da çok hafif zaten. Süper menü:super:

Ayy nasıl hüzel görünüyor naaaasıl canım istedi. Amaaa :sinirli:ağxa kilit vurdum sadece içecekler gelsin yamacıma.
Canım bana bu tarifi diyetisyenim vermişti. Öğlen yemeği olarak. . Bende demir eksikliği var. Diyet listem ona göreydi.. nohut biberle yeşillikle limonla yenilince direk kana geçiyormuş içindeki bütün vitaminler..

Bu kadar az yiyince spora takatim kalmaz benim valla tebrik ederim:KK70:
Heheh tesekkur ederim sekizinci haftam bu benim, su zamana kadar 11 kilo verdim insallah geri almam hicbirini :)))
günün güzel geçmiş canım :)
Tesekkurler canim, seninki nasildi? :))
Kim kıskandı ki menünü :110: yoo hiç de kıskanmadım.

Maşallah kııız süper menüüüü:nazar:

Hehe canim kosturmaktan da yiyemedim dogru Duzgun, ben ozellikle spordan sonra cok acikiyorum var midir caresi acepp? :(

Menum
3 dilim.ekmek 150 kcal
Peynir 200 kcal
Enginar 100 kcal
Seftali 50 kcal
Actifry kizartma 200 kcal
3 dilim.ekmek 150
Peynir 200 kcal
Kacamak
Biskuvili pasta kucuk bir dilim 200 kcal

Spor 1 saat bisiklet yapacagim ama gece 12 den sonra olacak. O zaman vakit bulabiliyorum. O da 500 kcal olur. Spordan sonra da yazarim

Günaydınnnnn herkeseee. 12. Takım tam anlamıyla kurallarıyla bugün başlıyor.. Açılışa özel pasta ikram etmek isterdim ama ilk günden kaçamak yapmayalım herkese benden yeşil çayyyy...

Kilolarımızdan kurtulup fit kadınlar olmak için attığımız adımda herkese başarılarrrrr....

:KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Canım 2 gündür çocuk hasta yazamıyorum ama başladım haber vereyim dedim.Ilk fırsatta yazacam kalın sağlıcakla

Heheh tesekkur ederim sekizinci haftam bu benim, su zamana kadar 11 kilo verdim insallah geri almam hicbirini :)))

Tesekkurler canim, seninki nasildi? :))

Hehe canim kosturmaktan da yiyemedim dogru Duzgun, ben ozellikle spordan sonra cok acikiyorum var midir caresi acepp? :KK43:
Maşallah, böyle devam ederse almazsınız:D

Diyetteyim ve eşimin çayla birlikte yiyecekleri :KK70:Eki Görüntüle 1993369

Bir benim.esim yapiyor saniyordum.
İnadına yapıyor gibi:D

Diyetisyen ilgili birine benziyor. Begendim ☺
Benim diyetisyenm değil, kuzenimin:) Öyle neler yeniyor bakayım diye örnek liste almıştım.

Aahh esine bir guzel cay sofrasini hazirlaaa ancak yeme canim :)))) sonra da gece boyu kendinle gurur duy, buyuk motivasyon kaynagi var icerikte bence :KK70:
Kendi alıp gelmiş bir de, bu ne ya dedim ben diyetteyim sen ye... Yeme sen de çok mu zor diyor:D
Kendi zayıf tabi, ne yese kilo almaz problem yok...

Back