- 19 Mart 2017
- 116
- 104
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tadı nasıl canım tam bugdaylu kurabıye yapsam tereyag yerıne konabılır mı? nerden aldın pahalı mı ?yağ yakımını arttırıyormuş bakalım deneyip göreceğiz :)
Kuzum yok ben baktım detaylı ve menün bana gayet iyi geldi. Arada kaybamıl sanırımBişi dicem. Ben menumu tembellik edip foto attigim için mı yorumlamadiniz?
kızz yakınmısız bırbırımıze sen ne zamandan beri 60 kg üzerindesın ben 17 18 yıldır baya taslaşmış yaglarım yanı 13 yasında bır getim 60 uzerınden geçiş o gecişAynennnnn aynen ben de istiyorum. 2 gün önce 59,9 görmüştüm ama tartı bozuktu sanırım bu sabah 60,6 çıktım çünkü. Cumaya var ama daha ben eminim 59 u göreceğiz
Ben de hatırlamıyorum bile çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.kızz yakınmısız bırbırımıze sen ne zamandan beri 60 kg üzerindesın ben 17 18 yıldır baya taslaşmış yaglarım yanı 13 yasında bır getim 60 uzerınden geçiş o geciş
şimdi 13 yaşlarımdakı kg ınıyorum yani
vericez canım az dikkat kararlılık ve spor sen de ankaradaydın demi ?Ben de hatırlamıyorum bile çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.
O kalıplaşmış yağlardan kurtulmak için boooolca spor yapacağız sadece diyetle gitmezzzz
Merhaba arkadaşlar bu günkü menüm biraz zamansız ve karışuk oldu ama geçerli aebeplerim var.Ben de hatırlamıyorum bile çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.
O kalıplaşmış yağlardan kurtulmak için boooolca spor yapacağız sadece diyetle gitmezzzz
Evet canım ankaradayım sen de miiiiivericez canım az dikkat kararlılık ve spor sen de ankaradaydın demi ?
Yarın baya hafif geçir baya kaçamaklı olmuş cumaya kadar telafi edersin eminim.Merhaba arkadaşlar bu günkü menüm biraz zamansız ve karışuk oldu ama geçerli aebeplerim var.
Sabah: yarım peynirli tost
Öğle :iki lokma poğaça
Akşam: bir parça şinitzel ve iki kaşık makarna, iki kaşık pasta
Su 1000 gr
Yürüyüş 1 saat
EvettttEvet canım ankaradayım sen de miiiii
Tesekkurler canim.bence çok basarili olmuş
Evet öğle oldu valla kaçamaktan ziyade bulbildiklerimden yemek gibi bişey oldu.yemeseydim bunları aç kalacaktım yoksa.ama evet telafi etmeliyim cumaya kadarYarın baya hafif geçir baya kaçamaklı olmuş cumaya kadar telafi edersin eminim.
Zapzayıf olunca alışverişe çıkarız kuzum :)Evetttt
Ben de gelimmiiiiZapzayıf olunca alışverişe çıkarız kuzum :)
Yarına baya eksiler gelecek gibi bir menü olmuş süperMenu
Sabah= peynir zeytin domates salatalık yumurta
Öğle= kahve
Akşam= yeşil fasulye, ayran , turşu , 2 yk bulgur pilavı
Su =3 lt
Hiç bilemiyorum ben oruçta diyet nasıl olur. Denemedim hiç.Kızlar yarın oruç tutsam diyorum ama nasıl olur bilmiyorum ya varmı tutacak gece yiyip yatsam Bı fıkır veren olur mu :)