Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah;
Kahvaltı öncesi yeşil cay,
2 ince dilim kepekli ekmek,
Orta boy domates,
1 porsiyon lor,
1 tatlı kaşığı bal,
1,5 haşlanmış yumurta,
Şekersiz çay.

Öğlen;
Yarım elma,
Yarım portakal,
1 ceviz,
Üzerine tarçın.

Akşam (saat 15:30da)
2 baget, 1 küçük patates, 1 orta boy havuç, 1 orta boy soğan haşlama,
1 porsiyon spagetti,
1 kase yoğurt.
Arada yeşil çay.

Erken yiyince çok acıktım az evvel 1.5 cici bebe yedim.
Spor;
Leslie 5 tk,
40 dakika bölgesel hareket,
Öğlen de 30 mekik.
Su 3250 şuan.

Aynennnnn aynen ben de istiyorum. 2 gün önce 59,9 görmüştüm ama tartı bozuktu sanırım bu sabah 60,6 çıktım çünkü. Cumaya var ama daha ben eminim 59 u göreceğiz:rapci:
kızz yakınmısız bırbırımıze :KK60: sen ne zamandan beri 60 kg üzerindesın ben 17 18 yıldır baya taslaşmış yaglarım yanı 13 yasında bır getim 60 uzerınden geçiş o geciş

şimdi 13 yaşları:spor:mdakı kg ınıyorum yani:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

kızz yakınmısız bırbırımıze :KK60: sen ne zamandan beri 60 kg üzerindesın ben 17 18 yıldır baya taslaşmış yaglarım yanı 13 yasında bır getim 60 uzerınden geçiş o geciş

şimdi 13 yaşları:spor:mdakı kg ınıyorum yani:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Ben de hatırlamıyorum bile :( çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.

O kalıplaşmış yağlardan kurtulmak için boooolca spor yapacağız sadece diyetle gitmezzzz

Ben de hatırlamıyorum bile :KK43: çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.

O kalıplaşmış yağlardan kurtulmak için boooolca spor yapacağız sadece diyetle gitmezzzz
vericez canım az dikkat kararlılık ve spor sen de ankaradaydın demi ?

Ben de hatırlamıyorum bile :KK43: çoook zamandır en az 10 yıl vardır o yüzden bu 60 larda takılıyorum hep. Sadece 2 yıl önce bi düşmüştüm 58 e ama üzüntüdendi o iştahım sıfırdı diyet falan yapmıyordum. Sonra gene aldım. Bu kez çok inatçıyım 55 görmeden dönmek yok ve kiloları tekrar almak yok.

Merhaba arkadaşlar bu günkü menüm biraz zamansız ve karışuk oldu ama geçerli aebeplerim var.
Sabah: yarım peynirli tost
Öğle :iki lokma poğaça
Akşam: bir parça şinitzel ve iki kaşık makarna, iki kaşık pasta
Su 1000 gr
Yürüyüş 1 saat

Merhaba arkadaşlar bu günkü menüm biraz zamansız ve karışuk oldu ama geçerli aebeplerim var.
Sabah: yarım peynirli tost
Öğle :iki lokma poğaça
Akşam: bir parça şinitzel ve iki kaşık makarna, iki kaşık pasta
Su 1000 gr
Yürüyüş 1 saat
Yarın baya hafif geçir baya kaçamaklı olmuş :( cumaya kadar telafi edersin eminim.

Menu

Sabah= peynir zeytin domates salatalık yumurta

Öğle= kahve

Akşam= yeşil fasulye, ayran , turşu , 2 yk bulgur pilavı

Su =3 lt
Yarına baya eksiler gelecek gibi bir menü olmuş süper

Kızlar yarın oruç tutsam diyorum ama nasıl olur bilmiyorum ya varmı tutacak gece yiyip yatsam Bı fıkır veren olur mu :)
Hiç bilemiyorum ben oruçta diyet nasıl olur. Denemedim hiç.

Back