- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3_cnm kolay gelsin ben kalkınca cay kaynayana kadar 1mıl yaptım ıkı de akşama yapıcam İnşKızlar ben leslie ile 3 mil yürüyüp geleceğim. Hadi işi olmayanlar takılsın peşime
Ben yazıyordum artık yazmayım barı :)Tamamdır sayın kpt.yrd mız ilk geldiğimizde bnde eski kuralları okumuştum anka da uyardı hatta önceki sayfalarda.yazmam artık.ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım inş
Canim ben de emziriyorum bebek yesil cayi sevmitorum ondan icmiyorum sabah cayi 3 cay bardagi kadar iciyorum amaEmzirirken izin vermedi. Bebeğe zararlı dedi. Kahveye de günde 1 dedi. Normal çayı da kahvaltıda 1,kupa dedi. Ben demlik demlik içiyordum çayı. Uyumuyordu bebek hiç. Bıraktım çok şukur uykusu düzeldi.
Simdi yaptim canim ilk kezz cok heycan yaptim tadina bakmafim henuz agirlik koydum uzerime suzulmesini bekliyorum1 cnm ben küçükken kızıma yapıyordum labne şimdide bozulan sut olursa yapıyorum lor guzel oluyo ama ben pek sevmiyorum
Anka Bebeğin ne kadarlık?
Süper3_cnm kolay gelsin ben kalkınca cay kaynayana kadar 1mıl yaptım ıkı de akşama yapıcam İnş
Senin bebeğin ne kadarlık canım. Bilmiyorum benim bebek kafeinden baya kötü olmuşmuş bırakınca kendine geldi çocukCanim ben de emziriyorum bebek yesil cayi sevmitorum ondan icmiyorum sabah cayi 3 cay bardagi kadar iciyorum ama
Tamam aklıma yazdımYağsız teflon tavada kizartabilirsin. Ayrıca lorun da protein miktarı yüksek, lor tüketebilirsin.
Ben de merak ettim nasıl oldu ki acaba. Şimdiden afiyet olsunSimdi yaptim canim ilk kezz cok heycan yaptim tadina bakmafim henuz agirlik koydum uzerime suzulmesini bekliyorum
Senin bebi küçükmus. Benimki 1.5 yaşında. Hasta oldugumda her ilacı kullanabiliyorum artık. Zaten günde 3-4 kere emziriyorum artık.7 aylık canım. Senin ne kadarlık.
Süper
1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midirSenin bebi küçükmus. Benimki 1.5 yaşında. Hasta oldugumda her ilacı kullanabiliyorum artık. Zaten günde 3-4 kere emziriyorum artık.
Canım testisleri kanaldaymış onlar düşürülecek sünnet de aradan çıkacak.Geçmiş olsun canım ameliyat ne için.
Amin canım.. sagolasin..Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah atlatırsınız
Inşallah canım ramazan öncesi zor olacak ama bakalım...çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah
Ranazana kadar ohooo iyileşir bile inşallah.Canım testisleri kanaldaymış onlar düşürülecek sünnet de aradan çıkacak.
Amin canım.. sagolasin..
Inşallah canım ramazan öncesi zor olacak ama bakalım...
Gecmıs olsun Rabbim Şifa versin ne güzel erkenden fark etmişsiniz İnş cabucak iyileşir kuzuCanım testisleri kanaldaymış onlar düşürülecek sünnet de aradan çıkacak.
Amin canım.. sagolasin..
Inşallah canım ramazan öncesi zor olacak ama bakalım...
buradayım buradayım canım bir arkadaşımız da hamiş kalmış ona msj yazmaktan :)aaynaa nerdesin kuzum. Çok hevesliydin sanki.
Olabilir canım. Sut seviyorsan sut de içebilirsin yanında1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midir
Bilemiyorum canım. Bana öyle dedi.kızlar benim bebegimde 10 aylık doktorum yeşil çay günde en fazla 2 bardak içebilecegimi söyledi çayda da bi sınır koymadı
Canım testisleri kanaldaymış onlar düşürülecek sünnet de aradan çıkacak