- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Ayyy git canim git bol bol sebze meyve alOhh ne güzel bende pazara gitmek istiyorum eşime söyledim bakalım fırsat bulursam gelirim dedi... İnşallah giderim baya da uzak yuruyuş de olur.
![KK28 :KK28: :KK28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy git canim git bol bol sebze meyve alOhh ne güzel bende pazara gitmek istiyorum eşime söyledim bakalım fırsat bulursam gelirim dedi... İnşallah giderim baya da uzak yuruyuş de olur.
Geçmiş olsunÖğlen ton balıklı salata şimdiye kadar 1 litre su içtim . Belim fena benim ya spor yapamıcam galiba bugün
Canım benim oğluşuna Allahım şifa versin.sıkma canını.yavrucaklar çabuk iyi oluyor.mesajlardan okudum bende.testisler için 2 yaşı beklemek lazım diyor doktorlar.ama yine de ihmal etmemek lazım canım.rabbim yardımcısı olsun kuzucuğun.dualarım seninleBen bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar![]()
Bizim salı perşembe ve cumartesi pazar oluyor inş bende yarın gıdıcem bol bol domates salatalık yeşillik meyve alıcamOhh ne güzel bende pazara gitmek istiyorum eşime söyledim bakalım fırsat bulursam gelirim dedi... İnşallah giderim baya da uzak yuruyuş de olur.
5. mesaj
kızlar kilo vermeyi benim gibi bebek için de isteyen var mı?
ay bu kilolar en büyük hastalık insan da ben gideyim bir su içeyim yavar canım aslında ama isimleri hatırlayamadım şimdi.
Buradayım canımNeuroCathy
zamanlizamansiz
hippotalamus @limonlutarcinlikek B Balfadime04 @sare_
Blueberrytimes
Koalina
arkadaşlar gelmiyor musunuz ben mi göremiyorum. çok kişiyi geri çevirdim. eğer vazgeçtiyseniz yeni arkadaşları geri çevirmeyelim
ohh ne güzel burda da çarşamba perşembe de oluyor ama onları sevmiyorum. esnafı çok lauballi.Bizim salı perşembe ve cumartesi pazar oluyor inş bende yarın gıdıcem bol bol domates salatalık yeşillik meyve alıcam
daha çok paylaşım yapmaya çalış. bir de oğunlerde daha besleyici doyurucu yersen daha az açlık hissedersin daha krarlı devam edersin. (ne kadar çok daha yazmışımDün istikrarlı olarak başladığım kahvaltıyı devam ettiremedim ama bugün azimliyim.
Sabah yumurta peynir ve 10 adet zeytin
Öğlene doğru 2 adet yulaflı bisküvi ay midem çok kazındı
Öğlen yoğurt ve çorba ile geçti
Canım bu özü vodkadan yapıyorlarken ile bildiğim. Belki herkes kullanamayabilir belirtelim deaktarlarda ya da büyük metro center 'lar var ya her bi şeyin olduğu oralarda vardır
pekmez de çok mantıklı bence de :)
Canım karışımı okuyamadım ama fırına vereceksen pekmez ve balın yüksek ısılarda yapısı bozuluyor o yüzden kullanmayı tavsiye etmiyorlar ama agave şurubu diye bir şurup var onu tavsiye ediyorlar fakat diyet için ne kadar uygun emin değilimÖzū nerde satiliyor canim hic gormedim.
Bu sefer icine hakiki 1 tatli kasigi pekmez koyayim bari
Canım hurma kan şekerini dengeliyor ama şekeri bol ceviz de yağlı tohum.1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midir
Ay ne güzel ben bir ağrı kesici bile alamıyorum öfffSenin bebi küçükmus. Benimki 1.5 yaşında. Hasta oldugumda her ilacı kullanabiliyorum artık. Zaten günde 3-4 kere emziriyorum artık.