- 8 Ağustos 2008
- 35.197
- 41.757
- 1.123
Kahvaltı sonrası içiyosun dimi canım? Limon sıkarsan daha hafif olabilir ve ya çubuk tarçın da koyabilirsin demlerken yeşilçayını.sabah yeşil cay midemi bulandiriyor sanırım ama o da olmasa napicakmisiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı sonrası içiyosun dimi canım? Limon sıkarsan daha hafif olabilir ve ya çubuk tarçın da koyabilirsin demlerken yeşilçayını.sabah yeşil cay midemi bulandiriyor sanırım ama o da olmasa napicakmisiz![]()
Yağsız teflon tavada kizartabilirsin. Ayrıca lorun da protein miktarı yüksek, lor tüketebilirsin.Günaydıııınnnnnnnn
Hadi bakalım başlıyoruz kızlar. Hazır mıyııııızzzz
Kızlar bana öneri verin lütfen. Yumurtadan tiksiniyorumhaşlanmış yumurtayı öyle zor yiyorum ki üstünü artık yumurta görünmeyecek kadar baharatla kaplıyorum yine de gitmiyor. Haşlamasam diğerlerinde de yağ koymuş oluyorum. Napsam nasıl yiyebilsem bu yumurtayı kahvaltılarda ?
Eveet çok severim loru. Özellikle bim in çok güzel. Yanında dom sal bib le süper oluyor.Yağsız teflon tavada kizartabilirsin. Ayrıca lorun da protein miktarı yüksek, lor tüketebilirsin.
Gitmediysen 2. Takıma git canım.Teşekkürler canım peki yasak değilse topic linki atabilir misin?
Özellikle spordan sonra çok iyi ve etkili canımsabah yeşil cay midemi bulandiriyor sanırım ama o da olmasa napicakmisiz![]()
Diyetisyen izin verse ben de içecektim. Ben çok severdim ama izin vermedi maalesef.Özellikle spordan sonra çok iyi ve etkili canım
Neden izin vermiyor yesil caya ?Diyetisyen izin verse ben de içecektim. Ben çok severdim ama izin vermedi maalesef.
Yarın benim kontrol var ben pek uyamadım maalesef bakalım çok kızmaz inşallah![]()
Emzirirken izin vermedi. Bebeğe zararlı dedi. Kahveye de günde 1 dedi. Normal çayı da kahvaltıda 1,kupa dedi. Ben demlik demlik içiyordum çayı. Uyumuyordu bebek hiç. Bıraktım çok şukur uykusu düzeldi.Neden izin vermiyor yesil caya ?
Neden izin vermiyor yesil caya ?
Geçmiş olsun canım ameliyat ne için.Ben bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar![]()
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah atlatırsınızBen bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
Yarın da yine samsun da sünnet ve ameliyat için randevumuz var. Tarih belli olacak bakalım dua edin kızlar![]()
1 cnm ben küçükken kızıma yapıyordum labne şimdide bozulan sut olursa yapıyorum lor guzel oluyo ama ben pek sevmiyorumKizlarr evde peynir yaoan var mi?
Lor peynir deniycem az sonra
Ben bugün oğlumu şehir merkezine hastaneye götürecem çok inatçı bir ateşi var çünkü...
1 cnm ben küçükken kızıma yapıyordum labne şimdide bozulan sut olursa yapıyorum lor guzel oluyo ama ben pek sevmiyorum
2_ cnm valla ben de eşim de peynir delısıyız ınan bazen 6 cesıt olur Bı onlar yeniyor ben cok abartmadan birer Çatal alıyorum valla :)ben de ezine tulum falan severim ama diyetisyen sürekli lor lor lor dedi :)