• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

3. mesaj
benim de karnım ağrıyor içtiğim otlardan falan mı acaba kendime gelemedim..
2 yumurta haşladım bir kibrit kutusu kadar peynir bir domates bir salatalık beş altı tane zeytin şekersiz çay iki dilim tam bugday ekmeği gülüm

Akşama genel kontrol yapacağım uğramayanları çıkaracağım. Ona göre daha çok uğramaya çalış. Arkadaşına da hayırlı olsun inşallah.
yok yok uğramamazlık eder miyim ;)
birazdan derse gideceğim bakalım kpss kpss kpss başa bela..
yarım saat de yürüyüş yapayım şu içemediğim suyu da içeyim

4.mesaj

Ranazana kadar ohooo iyileşir bile inşallah.
Inşallah da tarih belli değil :işsiz:
Gecmıs olsun Rabbim Şifa versin ne güzel erkenden fark etmişsiniz İnş cabucak iyileşir kuzu
4 aylıkken fark ettik canım şimdi 2 yaşında ama biraz beklemenizi söylediler düşebiliyormuş. Düşmeyince ameliyat dediler
Çok geçmiş olsun inş hemencecik iyilesir
Inşallah canım :dua:

Tamam aklıma yazdım

Ben de merak ettim nasıl oldu ki acaba. Şimdiden afiyet olsun :halay:
Simdi tatdim canim bayildimmm zaten 1litre sutten yapmistim cok az cikti hepsini yememek icin kendimi zor tuttum :KK54:bebegimda tatsin istiyorum oda seversen hep yaparim artik

2_ cnm valla ben de eşim de peynir delısıyız ınan bazen 6 cesıt olur Bı onlar yeniyor ben cok abartmadan birer Çatal alıyorum valla :)

ayyyyy aynen ben.. ben de çok seviyorum... eşim de sadece beyaz peynir yer :)

1-Günaydın arkafaşlar ben kahvaltı yapamafım.ama iki kaşık yulaf kepekli yarım bardak süy içtim.birazdan ara öğün olarak bir hurma ve iki ceviz yicem.sizce iyi midir

gayet güzel canım

diğer ara öğün de 1 porsiyon meyve olabilir :)

Kizlar acil cevap bekliyorum

Yulaf lapasini pisirirken sekerli vanilin katicam keke katilandan kalorisi cok mu zarari olur mu cok oyle daha lezzetli oluyorda

Benimm fikrim yok maalesef.

canım onu bilmiyorum ama ben içine birax toz tarçın birazda kuru meyve koyuyorum çok güzel oluyor

Evet çok mantıklı.
vanilya özü koyarsan süper olur canım ya da vanilya cubugu

vanilin yani sekerli vanilin pek tavsiye edilmiyor

Vayy sende neler varmış öyle :5:

Son düzenleme:
Back