• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydınnnnn herkeseee. 12. Takım tam anlamıyla kurallarıyla bugün başlıyor.. Açılışa özel pasta ikram etmek isterdim ama ilk günden kaçamak yapmayalım herkese benden yeşil çayyyy...

Kilolarımızdan kurtulup fit kadınlar olmak için attığımız adımda herkese başarılarrrrr....

:KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Yeşil çayımı aldım.ohh miss.günaydınlar canım ;)

Gunaydinlaaar:halay: super başlamışsınız kızlaar.
MESAJ1 olsun 8.45te yaptım kahvaltımı
2 kayısı 1 cay bardağı laktozsuz sut 2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle lapa yapıp yedim:KK54: vee 5 km yürüdüm
Maşallah canım.5km yürüyüş imrendim sana ;)
Mesaj 2

Gunaydinlaaar:halay: super başlamışsınız kızlaar.
MESAJ1 olsun 8.45te yaptım kahvaltımı
2 kayısı 1 cay bardağı laktozsuz sut 2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle lapa yapıp yedim:KK54: vee 5 km yürüdüm

Maşallah canım.5km yürüyüş imrendim sana :KK66:
Mesaj 2

kızlar mesaj sayılarını yazmamıza gerek yokmuş ben de yeni öğrendim

o kural diğer grubun kuralıymıs :dondurma:

dün farketmemişim şekersiz çay kahve süt ayran içebilirsin canım... uykun kaçmış gerçi içinde en iyisi süt ayran iç..

teşekkur ederim canım. benim migren artık en üst seviyeye geldi. kafamı koparasım geliyot :KK43:

tabii takılabilirsin bizimle. boy kilo hedef alayım canım.
Çok mutlu oldum. Sabah tartılmadan çıktım evden. 83 kilo olduğumu düşünüyorum daha da almamışsam. Yarın sabah tartılırım. Boyumu da akşam ölçeyim. 170 im diye ezberden söylüyorum ama tam bilgilerle düzgünce başlayayım ;)
Ay çok mutlu oldum kabul ettiğiniz için.

kızlar mesaj sayılarını yazmamıza gerek yokmuş ben de yeni öğrendim

o kural diğer grubun kuralıymıs :dondurma:
Tamamdır sayın kpt.yrd mız ;) ilk geldiğimizde bnde eski kuralları okumuştum anka da uyardı hatta önceki sayfalarda.yazmam artık.ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım inş

Back