Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar bildirimi yeni gördüm ben de katılabilirmiyim gurup kapanmadıysa???
teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederizumarım sende güzel bi başlangıç yapmışsındırGūne sűper baslamissin canim
Yeşil çayımı aldım.ohh miss.günaydınlar canımGünaydınnnnn herkeseee. 12. Takım tam anlamıyla kurallarıyla bugün başlıyor.. Açılışa özel pasta ikram etmek isterdim ama ilk günden kaçamak yapmayalım herkese benden yeşil çayyyy...
Kilolarımızdan kurtulup fit kadınlar olmak için attığımız adımda herkese başarılarrrrr....
Maşallah canım.5km yürüyüş imrendim sanaGunaydinlaaar super başlamışsınız kızlaar.
MESAJ1 olsun 8.45te yaptım kahvaltımı
2 kayısı 1 cay bardağı laktozsuz sut 2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle lapa yapıp yedim vee 5 km yürüdüm
Gunaydinlaaar super başlamışsınız kızlaar.
2 kayısı 1 cay bardağı laktozsuz sut 2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle lapa yapıp yedim vee 5 km yürüdüm
Maşallah canım.5km yürüyüş imrendim sana
Mesaj 2
Gunaydinlaaar super başlamışsınız kızlaar.
4. gruba gidebilirsin canım doldu maalesef burası.Selam arkadaşlar bildirimi yeni gördüm ben de katılabilirmiyim gurup kapanmadıysa???
Çok mutlu oldum. Sabah tartılmadan çıktım evden. 83 kilo olduğumu düşünüyorum daha da almamışsam. Yarın sabah tartılırım. Boyumu da akşam ölçeyim. 170 im diye ezberden söylüyorum ama tam bilgilerle düzgünce başlayayımdün farketmemişim şekersiz çay kahve süt ayran içebilirsin canım... uykun kaçmış gerçi içinde en iyisi süt ayran iç..
teşekkur ederim canım. benim migren artık en üst seviyeye geldi. kafamı koparasım geliyot
tabii takılabilirsin bizimle. boy kilo hedef alayım canım.
Tamamdır sayın kpt.yrd mız ilk geldiğimizde bnde eski kuralları okumuştum anka da uyardı hatta önceki sayfalarda.yazmam artık.ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım inşkızlar mesaj sayılarını yazmamıza gerek yokmuş ben de yeni öğrendim
o kural diğer grubun kuralıymıs
Teşekkürler canım peki yasak değilse topic linki atabilir misin?4. gruba gidebilirsin canım doldu maalesef burası.
teşekkürleer ilk gün diye bir heves geldi sanırımMaşallah canım.5km yürüyüş imrendim sana
Mesaj 2
tabiki tatlımcanım gün sonunda toplu menü yazmayı unutma olur mu
Bana da yollayabilirsin canım.4. gruba gidebilirsin canım doldu maalesef burası.
sabah yeşil cay midemi bulandiriyor sanırım ama o da olmasa napicakmisizYeşil çayımı aldım.ohh miss.günaydınlar canım
Tamam canım 4. Grup yeter dedi zaten.Bana da yollayabilirsin canım.