• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın hepinize diyet arkadaşlarım sabab kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdarlı ekmek 1 yumurta yarım salatalık yarım havuk kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir 4 zeytin ve yeşil çay ayrıca sabah kalkar kalkmaz büyük bardak suyumuzu ihmal etmiyoruz spor olarak 40 mekik 1 dk plank

canım akşam toplu da yazarsan yorum yapması daha kolay olur :KK68:

Anka Anka canım ben 5 mesaja kadar sayı yazıyorum sonra bırakıyorum yazmayı sıkıntı olmaz sanırım değil mi en az 5 demiştik çünkü

menün de sporun da çok güzel canım tebrikler

sadece kolanın her türlüsü olmasın varsın sanki :)

mesaj=1
Teşekkür ederim :) zero da mı yasak y o beni çok motive ediyor hiç başka zararlı şey yiyip içmeyince onu içince bi kendime geliyorum sanki kalorisi de yok ama içmeyelim mi :(

Teşekkür ederim :) zero da mı yasak y o beni çok motive ediyor hiç başka zararlı şey yiyip içmeyince onu içince bi kendime geliyorum sanki kalorisi de yok ama içmeyelim mi :KK43:

bilmem ki canım belki de yasak değildir ama daha sağlıklısı varken (ayran maden suyu) oyle yazmıştım

her gün her gün içmiyorsun zaten haftada 1-2 kereden de bir şey olmaz sanırım

bilen arkadaşlar yine yazarlar:KK68:

Günaydıııınnnnnnnn :halay:
Hadi bakalım başlıyoruz kızlar. Hazır mıyııııızzzz:KK76:

Kızlar bana öneri verin lütfen. Yumurtadan tiksiniyorum :( haşlanmış yumurtayı öyle zor yiyorum ki üstünü artık yumurta görünmeyecek kadar baharatla kaplıyorum yine de gitmiyor. Haşlamasam diğerlerinde de yağ koymuş oluyorum. Napsam nasıl yiyebilsem bu yumurtayı kahvaltılarda ?

Kızlar bana öneri verin lütfen. Yumurtadan tiksiniyorum :KK43: haşlanmış yumurtayı öyle zor yiyorum ki üstünü artık yumurta görünmeyecek kadar baharatla kaplıyorum yine de gitmiyor. Haşlamasam diğerlerinde de yağ koymuş oluyorum. Napsam nasıl yiyebilsem bu yumurtayı kahvaltılarda ?

bi de şöyle dene canım

yumurtayı haşla

küçük küçük dilimle

yesillikle salata yap

limon baharatlar koy

yumurta salatası olsun :)

Daha iyi takip etmeniz icin nasil yazmaliyim tam olarak?
Aksam menumde bir biber dolmasi -ici bulgurlu- ve bir kase yogurdum vardi, azicik domates ve bolca su.. Bugun kahve icmedim cook fenalardayim :KK43:( napsam icsem mi bu saatten sonra bir fincan sekersiz turk kahvesi? :KK43:

dün farketmemişim şekersiz çay kahve süt ayran içebilirsin canım... uykun kaçmış gerçi içinde en iyisi süt ayran iç..

Geçmiş olsun, başım bir yudum ağrısa dünyam başıma yıkılır kaldı ki migreni hayal bile edemiyorum :KK43: hemen geçer gider inşallah

teşekkur ederim canım. benim migren artık en üst seviyeye geldi. kafamı koparasım geliyot :(

Merhaba bildiriyi görünce geldim bende. Listelere girme iznim yok henüz. Cuma yarışlarından kendi isteğimle ayrılmıştım.
Ne zaman listeye girebiliyorum bilmiyorum ama aranıza katılabilir miyim?
Eylülde evleniyorum ama hala şişkoyum :KK43:

tabii takılabilirsin bizimle. boy kilo hedef alayım canım.

Kızlar bana öneri verin lütfen. Yumurtadan tiksiniyorum :KK43: haşlanmış yumurtayı öyle zor yiyorum ki üstünü artık yumurta görünmeyecek kadar baharatla kaplıyorum yine de gitmiyor. Haşlamasam diğerlerinde de yağ koymuş oluyorum. Napsam nasıl yiyebilsem bu yumurtayı kahvaltılarda ?

yeme canım sevmiyorsan niye zorluyorsun kendini. peyniri artır. diğer oğünlerde et ye.
illa yicem dersen tereyağlı ye. yesanın dediği gibi salata yap ye.

canım akşam toplu da yazarsan yorum yapması daha kolay olur :KK68:

Anka Anka canım ben 5 mesaja kadar sayı yazıyorum sonra bırakıyorum yazmayı sıkıntı olmaz sanırım değil mi en az 5 demiştik çünkü
canım o kural bizim değildi. eski 12. takımındı. numara yazmana gerek yok ben sayıyorum zaten :D
ama 1. sayfaya bak yeni kurallara..

bi de şöyle dene canım

yumurtayı haşla

küçük küçük dilimle

yesillikle salata yap

limon baharatlar koy

yumurta salatası olsun :)

yeme canım sevmiyorsan niye zorluyorsun kendini. peyniri artır. diğer oğünlerde et ye.
illa yicem dersen tereyağlı ye. yesanın dediği gibi salata yap ye.

Tamamdır kızlar yumurta olmasa da olur diğer protein alımlarımı arttırırım ben de. Bu hafta izinliyim işyerinden ama zaten işyerinde hergün et yoğurt vs yiyorum öğle arası. O şekilde yaparım protein alımını artık. Peynire de bayılıyorum ondan yerim hep.

günaydın hepinize diyet arkadaşlarım sabab kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdarlı ekmek 1 yumurta yarım salatalık yarım havuk kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir 4 zeytin ve yeşil çay ayrıca sabah kalkar kalkmaz büyük bardak suyumuzu ihmal etmiyoruz spor olarak 40 mekik 1 dk plank
Gūne sűper baslamissin canim

Back