Aaa çok şaşırdım neden çıkardı ki ben yaza Diyarbakır'da başlayacam inş bu 4. Denemem olacak inş bebislerimize kavuşuruz. ..MErhaba arkadaşım ben de yaza tüp bebek yapıcam.tecrübelerimizi paylaşalım olur mu.örneğin benim diyetisyenim tüp yapacağım iöin bitki çayını çıkardı diyetimden.
Daha iyi takip etmeniz icin nasil yazmaliyim tam olarak?akşam menünü tam olarak yazar mısın bu şekilde takip etmem çok zor.
bizde bu azim olduktan sonra inşanlah sonuçlarda çok güzel olacak bebişimin şişman annesi olmasınKızlar yaa ben çok heyecanlıyımmmm içim içime sığmıyor. Sayenizde takımı çok güzel canlandırdık. İnşallah deneme suremiz bitince her hafta ilk 3 e adımızı da yazdırırız. Bu coşkumuz hevesimiz hiç bitmesin kızlar en iyi takım biz olalım inşallah
Şöyle yapıyoruz canımDaha iyi takip etmeniz icin nasil yazmaliyim tam olarak?
Aksam menumde bir biber dolmasi -ici bulgurlu- ve bir kase yogurdum vardi, azicik domates ve bolca su.. Bugun kahve icmedim cook fenalardayim( napsam icsem mi bu saatten sonra bir fincan sekersiz turk kahvesi?
Daha iyi takip etmeniz icin nasil yazmaliyim tam olarak?
Aksam menumde bir biber dolmasi -ici bulgurlu- ve bir kase yogurdum vardi, azicik domates ve bolca su.. Bugun kahve icmedim cook fenalardayim( napsam icsem mi bu saatten sonra bir fincan sekersiz turk kahvesi?
Tesekkur ederim, evet ara ogun yapmiyorum, ana lari yazayim ben o zaman :)Şöyle yapıyoruz canım
Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Su
Spor
Şekilnde yapıyoruz.
Ara yapmak zorunda değilsin sadece örnek olarak yazdım
Evetttt yakında yürüyecekler parklarda arkasından koşarken nefes nefese kalmayalım. Fit anneler olarak koşalımbizde bu azim olduktan sonra inşanlah sonuçlarda çok güzel olacak bebişimin şişman annesi olmasın
şimdiki çocuklar çok fena benim bi yigenım var 5 yaşında annesi kilolu ve sürekli annesine sen şişkosun güzel degilsin diyor ne kötü bişey bu durumu yaşamak istemiyorumEvetttt yakında yürüyecekler parklarda arkasından koşarken nefes nefese kalmayalım. Fit anneler olarak koşalım
Bugün olsun kaçamaklar bidaha nooooo :)Menüm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 8.30 2 çatal patates kızartmasıve 1 yum ile Karatay kahvaltısı
Öğle 13.20
Dom.salatalık.1 kk peyn.15 zeytin.bol yeşillik.1 avuç kuruyemiş. çay
Akşam 18.30
1 kepçe çorb.4 yk mantar sote.2 tatlı kaş.puding
Su 2lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
Bugün 2 kaçamak yaptım.bu son artık haftaya süper başlamam lazım
Kız ben de heyecanlıyım aaaaa noluyosa sankiKızlar yaa ben çok heyecanlıyımmmm içim içime sığmıyor. Sayenizde takımı çok güzel canlandırdık. İnşallah deneme suremiz bitince her hafta ilk 3 e adımızı da yazdırırız. Bu coşkumuz hevesimiz hiç bitmesin kızlar en iyi takım biz olalım inşallah
Evet yarından itibaren noooBugün olsun kaçamaklar bidaha nooooo :)
Sen merak etme kaptan tabi ki vericez kilolalarimizi buda bizi dereceye sokacakKızlar yaa ben çok heyecanlıyımmmm içim içime sığmıyor. Sayenizde takımı çok güzel canlandırdık. İnşallah deneme suremiz bitince her hafta ilk 3 e adımızı da yazdırırız. Bu coşkumuz hevesimiz hiç bitmesin kızlar en iyi takım biz olalım inşallah
Ben onu dunun menusu sanmıştım. Yiyeceklerini yazma canım yediklerini yaz akşamları.
Tesekkur ederim.Sizin akşam menüsü güzelmiş, ben de öğlen yiyip akşam hafif istiyorum ama iş yerinde yemek yiyemediğim için akşam çok acıkmış oluyorum
İşte bukaevet sen de mi akrep burcusun
Bende akrebim.akrep candır
İşi sıkı tutacaksın anlaşıldı korktumArkdaşlar 27 kişi olmuşuz. yarışma gereği en fazla 15 kişi yarışabiliyor. ben 35 kişide alımı kapatıp 15 gün içinde en fazla kilo verenleri, duzenli menü paylaşıp düzenli takıma uürayanları alacağım listeye. 100 kişi de olsak her gün yoklama alacağım. kim kaç mesaj yazmış hesaplayacağım hadi bakalım gazamız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?