Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

MErhaba arkadaşım ben de yaza tüp bebek yapıcam.tecrübelerimizi paylaşalım olur mu.örneğin benim diyetisyenim tüp yapacağım iöin bitki çayını çıkardı diyetimden.
Aaa çok şaşırdım neden çıkardı ki ben yaza Diyarbakır'da başlayacam inş bu 4. Denemem olacak inş bebislerimize kavuşuruz. ..

akşam menünü tam olarak yazar mısın bu şekilde takip etmem çok zor.
Daha iyi takip etmeniz icin nasil yazmaliyim tam olarak?
Aksam menumde bir biber dolmasi -ici bulgurlu- ve bir kase yogurdum vardi, azicik domates ve bolca su.. Bugun kahve icmedim cook fenalardayim ( napsam icsem mi bu saatten sonra bir fincan sekersiz turk kahvesi?

bizde bu azim olduktan sonra inşanlah sonuçlarda çok güzel olacak bebişimin şişman annesi olmasın

Şöyle yapıyoruz canım

Sabah

Ara

Öğle

Ara

Akşam

Ara

Su
Spor

Şekilnde yapıyoruz.
Ara yapmak zorunda değilsin sadece örnek olarak yazdım

mesela canım gün bitince

SABAH
yumurta
peynir
10 zeytin

ARA
yoğurt

OGLE
TAVUK

ARA
10 badem

AKSAM
Sebze yemeği
yoğurt

SPOR = Leslie 2 mil
SU = 2 litre
ICECEKLER = sekersiz cay turk kahvesi yeşil cay
MESAJ=5

gibi:)

Evetttt yakında yürüyecekler parklarda arkasından koşarken nefes nefese kalmayalım. Fit anneler olarak koşalım
şimdiki çocuklar çok fena benim bi yigenım var 5 yaşında annesi kilolu ve sürekli annesine sen şişkosun güzel degilsin diyor ne kötü bişey bu durumu yaşamak istemiyorum

Bugün olsun kaçamaklar bidaha nooooo :)

Kız ben de heyecanlıyım aaaaa noluyosa sanki
Yapıcaz yapıcaz güzel olcak inşallah

Kizlar ben menumu yazabilirim cunki kapiyorum agzimi 6 dan sonra icsem belki kahve ve gun kurusu aksam olabilir

Sabah
Yumurtali ispanakli peynirli omlet
1.5 dilim tam bugday uno light
6 zeytin

Ara
5 badem 2 ceviz

Oglen
Yogurtlu ispanak tavuk sote
Ara
Sade kahve 3 gun kurusu kayisi

Aksam 6 da
Tavuk gous sote
1 kase yogurt

40dk yurudum
2.5 litre su ictim daha da icerim

Evt nasil kizlar eksigim fazlam var mi
ehe buda yùrūdűgūmun kaniti

Sen merak etme kaptan tabi ki vericez kilolalarimizi buda bizi dereceye sokacak

Kizlar yaza kilolu girmek isteyen var mi ??? Hic bir yedigimiz bizi zatif bedenimizden daha mutlu edemezzz
Bir gunde almadik bir gunde vermeyecegiz ama enunde sinunda fidecek kilolar yilmak yok kizlar veremesem ben veremezdim hic 62 altini gordugumu bilmem

İşi sıkı tutacaksın anlaşıldı korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…