- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
11kasim kanka sendemi akreptinİşte buka
13 Kasım üçüncü akrep de benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11kasim kanka sendemi akreptinİşte buka
13 Kasım üçüncü akrep de benim
Kızlar benim migrenim tuttu çok fenayım eşim çocuklara bakarken karanlığa gömücem kendimi gece gelirim inşallah
Gecmis olsun bendede var o.Kızlar benim migrenim tuttu çok fenayım eşim çocuklara bakarken karanlığa gömücem kendimi gece gelirim inşallah
Sms at bişey olursa sağol canım bu arada.anka kuş geçmiş olsun ben teli verdim bu arada geçici bir telim var ama whatsapp yok her şey çok yavaş nete giremiyorum pek o telden ama gördüğüm her bilgisayar ve tabletten yazarım :)
Kizlar ben menumu yazabilirim cunki kapiyorum agzimi 6 dan sonra icsem belki kahve ve gun kurusu aksam olabilir
Sabah
Yumurtali ispanakli peynirli omlet
1.5 dilim tam bugday uno light
6 zeytin
Ara
5 badem 2 ceviz
Oglen
Yogurtlu ispanak tavuk sote
Ara
Sade kahve 3 gun kurusu kayisi
Aksam 6 da
Tavuk gous sote
1 kase yogurt
40dk yurudum
2.5 litre su ictim daha da icerim
Evt nasil kizlar eksigim fazlam var mi
Eki Görüntüle 1992687 ehe buda yùrūdűgūmun kaniti
Kızlar benim migrenim tuttu çok fenayım eşim çocuklara bakarken karanlığa gömücem kendimi gece gelirim inşallah
Tmm ☺☺☺Tamam canım yaz ama akşamda tekrar bi kopyalayıver olur mu
Merhaba bence aksam yemek.saati cok gec soylemek.istedimMenümü de yazayım Anka
Sabah 11:30
1 çok buğdaylı ekmeğe kaşarlı tost
1 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık, zeytin,çay
Ara 18:00 yarım muz
Akşam 20:30
4 yk fırında musakka
2 yk yoğurt
2 biberiye turşu (uuu çok acı)
1 bardak colazero
Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 3 lt
Spor:
50 dk tempolu yürüyüş
500 ip
30 mekik (31 günlük mekik programı 1. Gün)
20 dk stepper
50 squat, 50 öne lungee, 1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Not: kızlar çay kahve epey tüketiyorun özellikle çay ama hepsi şekersiz. Bitki çayı içmedim çünkü paket bitki çayları var bu yüzden tüketmek istemedim boş yere olacak gibi geldi. Aktardan taze yeşil çay aldığımda demleyip içeceğim düzenli aklımda.
Evet canım çok geç haftasonu olmasına rağmen ayarlayamadım kendimi. Hafta içi işten çıkıp eve gelene kadar en erken 19:30 oluyor akşam yemeğim. Nasıl yapıcam bilemiyorumMerhaba bence aksam yemek.saati cok gec soylemek.istedim
Kiz masallah spor da döktűrműssűn harikaMenümü de yazayım Anka
Sabah 11:30
1 çok buğdaylı ekmeğe kaşarlı tost
1 kk kadar süzme peynir,domates, salatalık, zeytin,çay
Ara 18:00 yarım muz
Akşam 20:30
4 yk fırında musakka
2 yk yoğurt
2 biberiye turşu (uuu çok acı)
1 bardak colazero
Uyumadan yarın saat önce : Yoğurt kürü yicem
Su: 3 lt
Spor:
50 dk tempolu yürüyüş
500 ip
30 mekik (31 günlük mekik programı 1. Gün)
20 dk stepper
50 squat, 50 öne lungee, 1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Not: kızlar çay kahve epey tüketiyorun özellikle çay ama hepsi şekersiz. Bitki çayı içmedim çünkü paket bitki çayları var bu yüzden tüketmek istemedim boş yere olacak gibi geldi. Aktardan taze yeşil çay aldığımda demleyip içeceğim düzenli aklımda.
Ayyy ben de oturduğum yerde uyukluyorum spor yordu beniKizlaaar saat 9dan sonra 1fincan sekersiz turk kahvesi icince benim gozler sam seytani gibi oldu valla, uyku hak getire
Sizde durumlar nedir?
Evet evet her gün en az bu kadar olsun inşallah başlarsam kendimi durduramıyorumKiz masallah spor da döktűrműssűn harika
Hehehe :))) bence hic yeltenme canim, yoksa uykun gelmek bilmez :)Ayyy ben de oturduğum yerde uyukluyorum spor yordu beni
Kız nasıl canım istedi sade türk khvesi ama yapmaya üşeniyorum
Ben yarın sabah başlayacam ınsallh.Kizlaaar saat 9dan sonra 1fincan sekersiz turk kahvesi icince benim gozler sam seytani gibi oldu valla, uyku hak getire
Sizde durumlar nedir?