• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Estagfurullah, youtubeden zorluk derecelerine gore videolarini bulabilirsin. Leslie 3 mil 45 dk diye biliyorum, yalniz acaip yoruyor, bittikten sonra canim atistirmak istiyor tutuyorum kendimi :KK43:
Ben ara öğünümu leslie öncesi yiyorum, 30-45 dk. 3 kuru kayısı ve 3 ceviz. Hem şeker iyi geliyor hem karbonhidrat. Ben 12 gibi yapıyorum ama, kahvaltıyi 8.30-9.00 gibi yaptığım için ara öğünüm denk geliyor. Sonrasında duş vs yeşil çay, 4-5 gibi de yemek yiyorum.

Ben ara öğünümu leslie öncesi yiyorum, 30-45 dk. 3 kuru kayısı ve 3 ceviz. Hem şeker iyi geliyor hem karbonhidrat. Ben 12 gibi yapıyorum ama, kahvaltıyi 8.30-9.00 gibi yaptığım için ara öğünüm denk geliyor. Sonrasında duş vs yeşil çay, 4-5 gibi de yemek yiyorum.
Çok ağrı yapıyor mu acaba ilk kez yaptıktan sonra fitness gibi

Günaydınnnnn herkeseee. 12. Takım tam anlamıyla kurallarıyla bugün başlıyor.. Açılışa özel pasta ikram etmek isterdim ama ilk günden kaçamak yapmayalım herkese benden yeşil çayyyy...

Kilolarımızdan kurtulup fit kadınlar olmak için attığımız adımda herkese başarılarrrrr....

:71: :71: :71: :71:

merhaba beni de alır mısınız gruba ?
Yaş 28
boy 174
başlangıç 76 (5 mart 2017) hamilelik nedeniyle kilo aldım
güncel 67,3 ( 7 mayıs 2017 )
hedef : 58

Arkadaslar bende katilmak istiyorum sayiniz tamamlandi mi

Kızlar sizleri 4. Gruba alsak kızmazsınız değil mi. Biz çok kalabalık olduk zaten sadece 15 kişi girebilecek. Biz 30 dan fazlayız bence burda vakit kaybetmeyin direk 4. Takımda başlayın. Ama oraya girince de muhabbet için gelebilirsiniz buraya.

Gunaydin kizlar ben sirasiyla baslayayim ilerleyen saatlerde girmekte zorlanıyorum çünkü;
Uyanir uyanmaz iki büyük bardak su rutin
Sabah ; 9 :00
Bir haslanmis yumurta
3 zeytin
Yeşillik, peynir, ceviz

Aksam 16:00
Bol limonlu yesillikli salata , yoğurt, bir meyve

Gün boyu en az 2,5 lt su , Türk kahvesi, çay, maden suyu

Back