• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sindirime ve zayıflamaya yardımcı olacak ne önerirsiniz? Yeşil çay, yoğurtlu soda gibi. Eğer faydasını gördüğünüz bir şey varsa ben de yapayım
yeşil çay da yogurtlu sodada çok faydalı ben faydasını görmüştüm yogurtlu sodanın içine yarım limon sıkmayı ihmal etme

alımları kapattım canım. çok kalabalık olduk. ama daha şimdiden bazıları devam etmeyecek gibi takıl istersen bir kaç gün
Olabilir bunun içn ne yapmam gerekiyor. Ben de öğretmenim çalışmadan fırsat bulamıyorum toplu olarak yapıldığı için ben de yaparim gibi geliyor

aaaaa olmadı o zaman... açlık otuyla yeşil çayı içme canım.. bebeğe zararı olur.. chia hakkında fikrim yok. ben de emziriyorum.
chıa ya doktorum onay verdi yeşil çayıda gunde 2 bardaga kadar içebilirsin dedi ve daha önce de içtin bi zararını görmedim ama açlık otu hakkında bi fikrim yok yabi zararı hakkında hergün olmasada haftada 2 gün içsemmi açlık otunu ya

chıa ya doktorum onay verdi yeşil çayıda gunde 2 bardaga kadar içebilirsin dedi ve daha önce de içtin bi zararını görmedim ama açlık otu hakkında bi fikrim yok yabi zararı hakkında hergün olmasada haftada 2 gün içsemmi açlık otunu ya
bilemiyorum benim doktorum yeşil çaya izin vermedi canım.

Back