- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
3Kahvaltı 11:30
Bir kaşarlı tost çok buğdaylı ekmeğe
1 domates 1 salatalık
Zeytin
Süzme peynir bir dilim kibrit kutusu kadar
Çay
Oh doydum. Sporu patlatıcam bugün inşallah
4Ben hic 2-3tabak yemek yemem
Misal 1 tabak sebze yaninda yogurt yada salata doyarim
Porsiyonlarim hep azdir
Aburcuburuda cok ama cok azalttim.
Hani gr bile oynamamasi tuhaf degil mi?
Regl oldum hani oynar bu sefer dedim yok yine 58.
Bisileri degistirmeliyiz sanirim vucut alisti
Detox yapmayi planliyorum
5
Ben de aldım bunu yapalım5
Ekran görūntusu aldim canim ben varim yapalimm dumduzz karnimiz olsun tahta gibi
Kaşarı da nasıl seviyorum nasılllll3
Canim.kahvaltin cok guzel ama lasar yerine begaz peynir yada lor peynir tarzi yaosan kalorisi daha az olur benim evde kasarlarin tarihi gececk ☺☺
6 Canim kahvaltin cok gūzel ama ben qtereyag bal dan cok cekiniyorum azivik da olsa onun yerine evde kendim fistik ezmesi yaptim canim cok tatli isterse ekmegime bir iki cay kasigi kadar surup yiyorumErken kalkamadım. Yürüyüşe çıkacaktım çıkamadım. Evde 20-30 dk fitness yapıcam artık.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek 2 çay kaşığı bal ve tereyağı. Bir küçük domates salatalık marul . 2 çay bardağı çay şekersiz . 4 adet yrşil zeytin. Bir çatal peynir yadeim
ay insAllahBen de senin gibi çok kısmadan sağluklı yapmaya çalışıyorum.bakalım belki değişicek şeyleri buradan öğrenip uygularsak killo verebiliriz
Belki de ideal kilonda ideal yağ oranındasındır. Verilecek kilon yoktur belki.ay insAllah
Surda temmuza ne kaldi millet 10kg verdi ben 3 kg veremedim
Bence ağır da değil aslında. Sadece beyaz ekmek olmasa da çavdar/buğday ekmeği olsa tam olurmuş. Afiyet bal şeker olsun.Benim kahvaltılarım hafta sonları ağır oluyor, hafta içi daha insani oluyor.
Bugün bir yumurtaya 4-5 dilim sucuk ile sucuklu yumurta yaparak yedim. Bir kibrit kutusu peynir, 4 adet siyah zeytin, 1 dilim cheddar peyniri ve 1 dilim beyaz ekmek ile bitirdim.
Anam yakaladım 19 mayısı inşallah yaşasınKızlar menülerinizi akşamları toplu olarak da yazmayı unutmayın.
Bu arada 6 ve 7 mayısta başlayanlar maalesef 19 mayısta listeye giremiyormuş. Bir sonraki cuma gireceklermiş. 5 mayısta başlayanlar 19 mayısta girebilecekler.
Teşekkür ederim, hafta sonları eşim sıcak ekmek-simit seviyor. Çavdar ve tam buğday yemiyor o yüzden böyle yapıyorum. Yoksa buzluğumda dilimlenmiş tam buğdaylar var, onları yiyorum normalde:)Bence ağır da değil aslında. Sadece beyaz ekmek olmasa da çavdar/buğday ekmeği olsa tam olurmuş. Afiyet bal şeker olsun.
Amaaaaaa 19 mayısa kadar kilo da vermen lazım. Menu de paylaşman lazım hadi bakalım.Anam yakaladım 19 mayısı inşallah yaşasın
Aynen aynen tarihten kurtardım bi de performanstan tamam olursam bekle beni listeeAmaaaaaa 19 mayısa kadar kilo da vermen lazım. Menu de paylaşman lazım hadi bakalım.
Kız kocan beyaz yiyedursun sen öbüründen yeTeşekkür ederim, hafta sonları eşim sıcak ekmek-simit seviyor. Çavdar ve tam buğday yemiyor o yüzden böyle yapıyorum. Yoksa buzluğumda dilimlenmiş tam buğdaylar var, onları yiyorum normalde:)
ben de yakaladım mı anlamadım ya ...Anam yakaladım 19 mayısı inşallah yaşasın
Canim yag olarak hani dengeyi tam bilmiyorum ama toto ve yanlar varBelki de ideal kilonda ideal yağ oranındasındır. Verilecek kilon yoktur belki.
Sen 6 mayısta kayıtlısın öyle görünüyor tabloda. Herşey yolunda gider de listeye girebilirsen 19 mayıs değil de bir sonraki hafta olcakmışben de yakaladım mı anlamadım ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?